určite je super že je tu tá možnosť...keď tá vada na kráse znižuje sebavedomie tak je super že sa s tým väčšinou dá veľa spraviť.
aj také tie jemné korekcie. moja mama mala vždy trochu vačky pod očami a vekom sa to zvýrazňovalo...takže si to dala upraviť a má to pekné a úplne prirodzene vyzerajúce.
zas také tie masky typu donatella ktoré majú kvôli botoxu stále ten istý výraz a kvôli kolagénu vyzerajú ako kapor...no odtiaľ potiaľ proste
nemyslim si o nikom nic koho osobne nepoznam a uz vobec nie na zaklade dakej plastiky...to je totalne chore niekoho odsudzovat len na zaklade toho ze chce vyzerat lepsie
@Mielikki ,ale tá plastická operácia niekedy dokáže tej kráse fakt pomôcť.Ja to odsudzujem jedine v tom prípade keď to už ide do extrémov a závislosti ako napríklad Katie "Jordan" Price ,ktorá aj vyhlásila že nenávidí svoje telo a si mieni davať robiť plastiky do vtedy kým so sebou nebude spokojná.Lenže ona už vyzerá tak že je prakticky nemožné aby so sebou bola spokojná.
(Pridala som fotku ale môj kamarát Google momentálne nie je k dispozícii)
normálna vec, ak niektoo utrpel úraz alebo bola plastika potrebná... a len tak preskrášlenie... no ... keď na to majú nech si to dajú spraviť.... mnohím to pomôže v sebavedomí... prečo nie
Pokiaľ slúžia na odstránenie deformácií, nič proti. No v prípade, kedy majú slúžiť na dosiahnutie dokonalosti... Popravde, takí ľudia vyzerajú hrozne. Extrémne umelo, až priam roboticky...
@uglylaw veď ja som to tak myslela, že nejaká drobná korektúra môže byť fajn, hlavne ak mal dakto predtým psychické problémy z toho... ale všetko s mierou
je to pliaga, nici to ludi - nemyslim fyzicky (hoci ani tak im to zrejme neprospieva), ale hlavne psychicky. okrem toho su to zbytocne vyhodene prachy a ked ma niekto poranene sebavedomie, plastika mu nepomoze, pomoze mu len zmenit postoj k samemu sebe. jedine by som uznal uzitocnost plastickych operacii ked napr. niekto mal nejaky uraz a z toho ma daku cast tela zdeformovanu a vie mu chirurgia pomoct v tom...ale akekolvek zvacsovania prs, zmensovania nosov a ich ine upravy a cokolvek ine "esteticke" z uprimneho srdca nenavidim.
ak po uraze, alebo zo zdrav. dovodov, tak som plastike pozitivne naklonena.. inac nie, nepaci sa mi to a usudzujem, ze clovek, ktory si da plastiku len preto aby lepsie vyzeral je dost nevyrovnana osobnost
@Pubertslatinocelny , nesúhlasím s Tebou.Tak ako sme každý človek iný,tak aj naše sebavedomie je iné.Ja osobne nenávidím svoju tvár aj keď to možno nie je také zlé.A verím v to,že keby som posdstúpila tie vytúžené plas.operácie,zdvihlo by mi to sebavedomie a ja by som sa konečne prestala nenávidieť,len za to,akú mám tvár!
ziadnych takxch ludi dokopy nepoznam takze si nemyslim , ale za to o plastike ako takej si myslim ze je to pekna blbost. tak jak kolega pubert uz predo mnou spomenul, ked je niekto po havarii alebo co jasne ale upravovanie nosov a blbosti to je osprostujuce nerozumiem tomu vobec absolutne ani najmenej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
(samozrejme nehovorím o takých, čo utrpeli úraz, alebo mali čojaviem tak abnormálne veľký nos, že ich odmietali zamestnať)
ale v podstate, nejaká drobná korekcia ešte v podstate chápem, ale keď má človek tvár ako masku, to už je moc
aj také tie jemné korekcie. moja mama mala vždy trochu vačky pod očami a vekom sa to zvýrazňovalo...takže si to dala upraviť a má to pekné a úplne prirodzene vyzerajúce.
zas také tie masky typu donatella ktoré majú kvôli botoxu stále ten istý výraz a kvôli kolagénu vyzerajú ako kapor...no odtiaľ potiaľ proste
(Pridala som fotku ale môj kamarát Google momentálne nie je k dispozícii)
» www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/artic...
možno tak vpohode su len take drobné vyplnenia vrások.