Mam kamosku, ktora rozmysla nad tym, ze by sla na dovolenku k moru sama..nema chalana, ani sestru/brata, s rodicmi ist nechce..kamosku ma vlastne iba mna a mne v praci dovolenku nedaju, ale sla by som velmi rada.. tvrdi, ze jej to absolutne neprekaza, oho
A keď ju tam niekde znásilnia a zabijú...tak si to potom budeš vyčítať...skús jej to vyhovoriť...nech ostane aspoň na Slovensku..nech ide do hôr alebo tak nejak (vždy sa na vec pozerám dramaticky)
prečo nie?... keď ide cez známu cestovku a všetko je vybavené..už len v buse alebo lietadle spozná veľa ľudí...a niektorí potrebujú mať oddych a žiadnu asistenciu...nech smelo ide a užije si to
Bratranec chodí sám stopom po celom svete .Prešiel tak celu severnu ameriku terz šiel stopom po europe a vraví že to je v pohode že mu samota vyhovuje že jedneho stopára vezmu skôr ako 2
@mia246 ved prave toho sa bojim, ze stale (vacsinou) bude sama, si ju vyhliadnu a holka skoncila... tiez mam sklon dramatizovat..(alebo zeby to bol realny pohlad na svet ? )
@mm47 prave toto, ze chalan a baba je rozdiel, keby je chalan, tak mu poprajem vela slnka, ochotnych bab, nabalim mu kondomy a hotofka ale takto....
ja by som zabludil este by som ani na letisko nedosiel takze tazko by som isiel nekde sam a k tomu neviem cudzi jazyk , takze urcite nee ,, ale tak ked si ona trufa tak nech ide
Už mi to niekedy napadlo, keď som chcela niekam ísť a nebolo s kým, ale to by bolo o ničom... asi ako ísť si sám sadnúť do krčmy.
Na jednej strane je pravda, že ak pôjde napríklad do Chorvátska, ľahko sa pridruží k nejakým Slovákom alebo Čechom, ale ja by som sa obávala. Nechcela by som nechať nejakú babu ani ísť samú večer po meste, nieto, aby som ju len tak pustila na dovolenku do zahraničia.
@bymyself tak ja si mylsim ze ked uz clovek chce niekoho uniest alebo zenu ako slapku potom predavat tak nema problem uniest ani dve este mu to viac prihra do karat ze dve muchy jendou ranou nemusi zhanat kazdu inde aj ked a taketo veci robia netreba to tak brat potom by sme nemohly robit nic a nikde chodit ani von na ulicu ale myslim si ze pre tzv. unoscov dve baby nie su vobec problem smiley::
Ja by som sama nešla ja by som s ahrozne baa byť v liatadle potom ludi naokolo....mafianov a obchodnikov s bielym mäsom alebo že ma oklame agentura..ja sa bjím tychto veci
@bymyself poviem ti ze do Bulharska , Talianska alebo na Kanarske ostrovy by som sam nesiel.
S Kanarskymi mam skusenost ze aj ked sme boli 4 tak som prvu noc potom ako recepcna zazerala , a dala nas do izby niekde na prizemi kde sa poriadne nedali zavre ani dvere som ani nespal.
Mojou paranojou som usudil ze nas chce predhodit unoscom
veď keď pôjde do nejakého luxusného hotelového komplexu, nemusíš sa o ňu báť.... keby išla do divočiny, tak by som už asi radšej ušla s roboty, aby nemusela ísť sama
a inak ja by som sama nešla. ale na druhej strane mi občas nevadí samota. ale max jeden deň, dlhšie by som nevydržala. a neviem si dosť dobre predstaviť, čo by som po večeroch sama na tej dovči robila...
ja by som išla ale jedine ako hovorí @luc.ka niekam do nejakého luxusnejšieho hotela alebo tak, že viem že tam sa mi nič nestane... ale nebola by som tam sama snažila by som tam pospoznávať ľudí a tak
ja som chcela ísť teraz na začiatku septembra do grécka, ale tiež nemám s kým. zvažovala som ísť sama, ale je to asi nadlho na 12dní bez niekoho známeho a byť sama na izbe.
jasné, nech ide. ak bude chcieť, určite nebude problém niekoho tam spoznať. ak si sama myslí, že jej to prospeje, nie je o čom, veď ona musím vedieť najlepšie
mne by to neprekážalo. Človek keď je sám je zodpovedný len za seba a nemusí robiť kompromisy od toho čo chce nevýhodou je to že keď sa dostane do problémov musí sa z toho vysekať sám. Ale ona nejde vypnúť na severný Kaukaz alebo do Afganistanu nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ale nepusti ju samu , led nechces aby skoncila v Rumunsku v nocnom klube.
@mm47 prave toto, ze chalan a baba je rozdiel, keby je chalan, tak mu poprajem vela slnka, ochotnych bab, nabalim mu kondomy a hotofka ale takto....
Clovek sam je dost zranitelny ked je este uplne v riti od domova.
Na jednej strane je pravda, že ak pôjde napríklad do Chorvátska, ľahko sa pridruží k nejakým Slovákom alebo Čechom, ale ja by som sa obávala. Nechcela by som nechať nejakú babu ani ísť samú večer po meste, nieto, aby som ju len tak pustila na dovolenku do zahraničia.
@kubo1161 ved prave, ze aj ona mava take obdobia, ze boci od ludi a resetuje hlavu sama niekde bokom..
S Kanarskymi mam skusenost ze aj ked sme boli 4 tak som prvu noc potom ako recepcna zazerala , a dala nas do izby niekde na prizemi kde sa poriadne nedali zavre ani dvere som ani nespal.
Mojou paranojou som usudil ze nas chce predhodit unoscom
unoscovia sa ale nedostavili, dufam
Dostavili , pisem ti z ropnej plosiny kde robim za 2 eura na den
Ale nie
a este je tam aj lacnejsie..hodim s nou rec, uvidim no...
kazdopadne dík
Pribal jej ak47 , obvaz , pas cudnosti , gps lokator pod kozu a moze ist aj sama bez obav
Ale radsej s niekym.
@mrspunk v toto aj ona dufa,, ze to bude relax ako nikdy..
Ale nevylucujem, ze to niekomu moze vyhovovat , to je uplne jedno co si myslime my.
Ty musis vediet, ci to tak ma naozaj rada, alebo si to len nahovara. Ak si jej naj kamoska.
Ze nepustia z plosiny (ROFL) dobre to znie
a čo sa baba zbláznila, nie je na slovensklu na orave!!!
filip
Si vitana , ale pokazis nam intimco (ROFL)
dakujem pekne dohadujem a nic z toho nebudem mat ? ne ne
jasne, ze je tam iste riziko, ale to "nieco" sa moze stat aj keby som isla s kamaratkou, etc..
a inak ja by som sama nešla. ale na druhej strane mi občas nevadí samota. ale max jeden deň, dlhšie by som nevydržala. a neviem si dosť dobre predstaviť, čo by som po večeroch sama na tej dovči robila...
Ale keby nahodou nie tak vy mozre prijst za mnou , sak aj v Severnom mori sa da kupat