@midnight mňa by tá fyzika za tým dosť zaujímala, vysvetlíš?
@2 lol, "silou ducha" si síce môžeš vsugerovať, že niečo nebolí, keď to bolí, ale to poškodenie, ktoré to má zanechať, to zanechá tak či tak, tým sa silou ničoho nezbavíš. Čiže imho by ti všetci duchovia boli na hovno, keby to malo na tvojich chodidlách zanechať popáleniny tretieho stupňa.
Jaj to bude určite nejaké venčenie mačiek...
Už som také raz počul ...
A že Firesport...
Ja že jaký brutálny adrenalínový šport to môže byť... Ohňový šport...
A potom že ... Hasiči? Wtf?
@mariquittka viera je na oblasti o ktorých nič nevieš.
keď vieš, nepotrebuješ veriť, lebo proste vieš.
@staphylococcus uf... ťažko a ukecane sa to vysvetľuje a pamätám si že ty si na mňa bola hnusná, čiže ani nemám motiváciu, sorry.
ale dá sa to celé researchnúť a pochopiť cca za dve hoďky, čiže ak ťa to naozaj zaujíma, nič ti nebráni tomu tie dve hoďky venovať
@midnight áno, strašne som ti ublížila chudáčikovi, lebo ty sa tu ku všetkým správaš strašne prívetivo. Bež si poplakať do kúta, aké sú ženy zlé. A vlastne všetci. A ty za to vôbec nemôžeš, to len tebe všetci ubližujú, bezdôvodne
"A ty za to vôbec nemôžeš, to len tebe všetci ubližujú, bezdôvodne"
a ty o tom úplne všetko vieš, lebo doterajších 28 rokov si prežila v mojej koži, že. alebo je to ten typický predpoklad že "je to chlap čiže hocijaké slzy ktoré nie sú o mne sú automaticky patetické fňukanie?"
vieš byť aj ne-nechutná, keď reaguješ na nejaké moje komenty?
@midnight jj, viď @3. Snažila som sa, ale ty si očividne defaultne kokot a vieš sa len ľutovať a plakať, že ti všetci ubližujú.
Nehovorím, keby si mal problém len so mnou ale pozri sa, aký má na teba názor prakticky každý človek na birdzi a zamysli sa. Teda vlastne, toto som sa ti už snažila vysvetliť a nikam to neviedlo, takže why bother, bež plakať ako ťa nikto nemá rád, keď nič iné očividne nevieš.
@midnight áno, nemám, všetci sme hrozné bytosti, prijebané mentálne prípady, ty si najlepší, dokonalý, nepochopený a všetci ostatní žijú len na to, aby ti ubližovali, presne tak to je.
@staphylococcus ...je ironicky vtipné keď človek v snahe satirizovať ma dosiahne taký level patetickosti o ktorom sa mne ani nesnívalo =D
"a všetci ostatní žijú len na to, aby ti ubližovali, presne tak to je"
nah, život s cieľom vyžaduje dostatok mozgovej kapacity na spracovanie daného cieľa.
vy mi cielene neubližujete, vy len spaľujete kyslík a to ubližovanie je vedľajší efekt vašej existencie XD
@staphylococcus maniodepresia, čiže oscilácia medzi stavmi iracionálneho optimizmu (to je to keď tu nie som) a stavmi vcelku racionálneho pragmatizmu ktorý pochopiteľne spôsobuje existenciálne krízy.
also, mám mozog čiže mám predstavu ako by svet musel vyzerať aby tie vaše tvrdenia o ňom boli pravdivé. a mám oči, čiže vidím že tak nevyzerá, okrem iného aj preto že ľudia od ľudí očakávajú výrazne iné štandardy správania než aké sami poskytujú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
čiže skôr veríš na to, že je za tým fyzika, zloženie, veľkosť uhlíkov a tak? že nie sila ducha?
@2 lol, "silou ducha" si síce môžeš vsugerovať, že niečo nebolí, keď to bolí, ale to poškodenie, ktoré to má zanechať, to zanechá tak či tak, tým sa silou ničoho nezbavíš. Čiže imho by ti všetci duchovia boli na hovno, keby to malo na tvojich chodidlách zanechať popáleniny tretieho stupňa.
A verím na vedecké vysvetlenie.
Už som také raz počul ...
A že Firesport...
Ja že jaký brutálny adrenalínový šport to môže byť... Ohňový šport...
A potom že ... Hasiči? Wtf?
keď vieš, nepotrebuješ veriť, lebo proste vieš.
@staphylococcus uf... ťažko a ukecane sa to vysvetľuje a pamätám si že ty si na mňa bola hnusná, čiže ani nemám motiváciu, sorry.
ale dá sa to celé researchnúť a pochopiť cca za dve hoďky, čiže ak ťa to naozaj zaujíma, nič ti nebráni tomu tie dve hoďky venovať
"A ty za to vôbec nemôžeš, to len tebe všetci ubližujú, bezdôvodne"
a ty o tom úplne všetko vieš, lebo doterajších 28 rokov si prežila v mojej koži, že. alebo je to ten typický predpoklad že "je to chlap čiže hocijaké slzy ktoré nie sú o mne sú automaticky patetické fňukanie?"
vieš byť aj ne-nechutná, keď reaguješ na nejaké moje komenty?
Nehovorím, keby si mal problém len so mnou ale pozri sa, aký má na teba názor prakticky každý človek na birdzi a zamysli sa. Teda vlastne, toto som sa ti už snažila vysvetliť a nikam to neviedlo, takže why bother, bež plakať ako ťa nikto nemá rád, keď nič iné očividne nevieš.
...očividne nemáš tušenia čo slovo snaha znamená =D
"a všetci ostatní žijú len na to, aby ti ubližovali, presne tak to je"
nah, život s cieľom vyžaduje dostatok mozgovej kapacity na spracovanie daného cieľa.
vy mi cielene neubližujete, vy len spaľujete kyslík a to ubližovanie je vedľajší efekt vašej existencie XD
also, mám mozog čiže mám predstavu ako by svet musel vyzerať aby tie vaše tvrdenia o ňom boli pravdivé. a mám oči, čiže vidím že tak nevyzerá, okrem iného aj preto že ľudia od ľudí očakávajú výrazne iné štandardy správania než aké sami poskytujú.
ešte nejaké stupídne otázky?