@wrestler27 ako sport a na sutaz ano....obrana -poznam lepsie typy obrnay a obzvlast karate myslim ze az pouzijes pri nejakom fighte neoficialnom a ublizis tomu clovkeu (myslim ze az po studia karate po dobu 5 rokov) mozes mat vazny problem..ale poznam vela ludi z tejto oblasti a v celku kvalitne dobry sport s dlhokanskou tradiciou..ale na obranu skor kraw maga,wing tsun,thai box..atd...ale ak ta zaujima historia a chces na dlho sa tomu venovat,ine nevol...ak mas aj sutazne ambicie..ak sa chces vediet mlatit ,obranit frajerku alebo seba na ulici staci ty MMA alebo thai,box,kick box..vyborne je aj taekwondo (alebo ako sa to pise lebo myslim ze si drzis nohamy daleko od seba utocnika po celu dobu utoku a vlastne preto lebo nohamy vlastne pracujes na tom aby si ho dal dole lebo teakwondo je o nohach..a niektore kopy sa my zdaju dost huste pri pouziti beznom
@malcharek na ulicu je potreba čistu ulicu žiadne bojove umenie ti nenahradí ulicu .. (prax prax prax orientacia
Keby chytil krcmový bitkár majstra sveta v neviem čom tak ho naulici tak dojebe že až ...
Nemam rad take veci toto je dobre na uicu toto nie
Stací jeden kop do vajec a aj wú dú ti je napiču.
Ak si sa niekedy bil naulici vieš že su to vačšinou sklbačky a treba vedieť kde zatlačiť (uši,oči,koleno.genitalie
Inak to teakwondo ma 85% nezmyselných kopov ... Keby si o superov ynevedel nič tak možno ale ked už vieš že hej tak si neskrtne.
Na mma sme mali jedneho vzdy ked kopol chytal som mu nohy a siel snim nazem chalan nevedel de je sever ... (to bol len príklad , keby bol nejaky namakany tak ma možno vyjebe kto vie )
@wrestler27 hej lebo si pametam dvoje diskusie a stoho usudzujem že vieš otom piču. Ked si sem jebnes vek 31 si mysliš že si kápo ?
Len tka ked si robil mma popri akej lige sa na slovensku amatersky zápasi MMA ? podla dorasteneckých pravidiel ?? asi od februára tohoto roku Je to dost významná liga nie len pre MMA ...
@v3nty po 19 sekundach pochopis o com som hovoril...drzanie od tela jeden rychly kop jeden padnuty..ako sniperi...zlozit jednou ranou a co najrychlejsie...podla mna lespie ako karate a nie az take brutalne /karate ma vela smrtelnych uderov a je v tom vela rychlosti cize moc smrtelne ) no rozkopat na ulici niekoho bez toho aby sa ku mne vobec priblizil je 100%vyhra..obzvlast ked na ulici maju noze alebo boxer atd...nedociahne tak neudre..chapes co myslim
@mm47 to je pravda ale zas musime uznat historiu a je to narodny sport thaicov cize neni to zas len tak..su aj majstri v tom a vyborny co by rozkopal jednym low kickom kohokolvek stehenny sval tak ze by dotycny padol ale je tam vel zbytocnych pohybov a skokov a picovin...vyskok a laket do hlavy:???to sa podari len fakt neikomu krw rychlemu ale inac co jew to za picovinu???a take tahy myslim...
@mm47 tie kopy su tam preto take aby mal dobrú polohu bedár kiež to pri tom hore kopaní (ktore vyzerá dosť efektne ,bol som aj na tom treningu) máš bedrá nekdev piči a nemáš zdaleka ani takú stabilitu ako pri MT
Ked porovnávame kopy. Pri kazdom bojovom umení maš inak postavené kopy v MT tiež možeš kopať vysoko z otočkami ako na TEAKW. Aj su tam chalani z TEAKW. Lenže ked sii trener nastuduje vie onich nejake veci tak idú na sacanie podbiehanie kopov atd aby ho jebol nazem (áno aj zato su body že ho zhodí na zem)
@malcharek to druhé video čo si dal toje nejake movičko nacvičené
som to nekukalcelé ani
Tie lakte v MT sa pouzivaju ked su v klinči a blizko eba že sa držia zatelo okolo pasu a jeden druheho chce zhodiť nazem.zatosu body jak za uder, dokonca tieto lakte s apouzivaju v MMA na uši a na bočný krk hlavne ...
Taekw sa pouziva aj v MMA. Ale nie tým štýlom že idem teraz kopať jak kkt. Proste takticky cely zapas boxujem robím pičovinky nazemi sa moc a zrazuna konci 3kola ked sme v piči už obaja niečo zastrihám vo vzduchu.
ten chalan s tetovaním je odnás. robil vselijaké možné bojové umenia aj taekwd karate.. Na mma nechodí ..
@v3nty ty a vsetci ostatny co tu pisete ze nejake bojove umenie je lepsie sa mylite ziadne bojove umenie nieje najlepsie to zalezi len a len od jeho prevedenia a samozrejme je o niecom inom a je urcene pre niekoho ineho a na nieco ine napr. v karate ide o to ukoncit suboj za co najkratsiu dobu a s co najmenej zraneniami chodim na karate asi 1rok niesom na to expert ale co to o nom viem napr. ty co tu vravia ze aikido je lepsie alebo wing-tsun tak to nieje pravda aikido vymyslel isty japonec(meno neviem) ktory bol nizkej postavy a karate mu neslo tak si vytvoril vlastne umenie ktore sa stalo popularnym
@patrikez ale niesu TOP MMA je pomerne mladý šport TOP je smer ktorým sa to bude uberať (podla mna aj viacerých odbornikou , v MMA už proste budu len ludia co cvicia MMA -len mma..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale ked nie tak BJJ, judo ,MT ..
Judo ani nie ?? tak ked karate tvorí MMA tak judo je potom najrozšírenejsie náboženstvo sveta...
Najprv si MMa vyskušaj a pochod x seminarov potom tu vypravaj a nie tak kokotiny čitaať na nete ...
@mm47 :S :
Keby chytil krcmový bitkár majstra sveta v neviem čom tak ho naulici tak dojebe že až ...
Nemam rad take veci toto je dobre na uicu toto nie
Stací jeden kop do vajec a aj wú dú ti je napiču.
Ak si sa niekedy bil naulici vieš že su to vačšinou sklbačky a treba vedieť kde zatlačiť (uši,oči,koleno.genitalie
Inak to teakwondo ma 85% nezmyselných kopov ... Keby si o superov ynevedel nič tak možno ale ked už vieš že hej tak si neskrtne.
Na mma sme mali jedneho vzdy ked kopol chytal som mu nohy a siel snim nazem chalan nevedel de je sever ... (to bol len príklad , keby bol nejaky namakany tak ma možno vyjebe kto vie )
Len tka ked si robil mma popri akej lige sa na slovensku amatersky zápasi MMA ? podla dorasteneckých pravidiel ?? asi od februára tohoto roku Je to dost významná liga nie len pre MMA ...
@majo
Bol to pán len keby mu v tej prefetovanej hlave nejeblo , podlamna by sa ani kličko enchytal...
» www.mojevideo.sk/video/11adf/box...
Tie ich kopy su ako od postihnuteho v porovnani s Taekw.
Ked porovnávame kopy. Pri kazdom bojovom umení maš inak postavené kopy v MT tiež možeš kopať vysoko z otočkami ako na TEAKW. Aj su tam chalani z TEAKW. Lenže ked sii trener nastuduje vie onich nejake veci tak idú na sacanie podbiehanie kopov atd aby ho jebol nazem (áno aj zato su body že ho zhodí na zem)
@malcharek to druhé video čo si dal toje nejake movičko nacvičené
som to nekukalcelé ani
Tie lakte v MT sa pouzivaju ked su v klinči a blizko eba že sa držia zatelo okolo pasu a jeden druheho chce zhodiť nazem.zatosu body jak za uder, dokonca tieto lakte s apouzivaju v MMA na uši a na bočný krk hlavne ...
Taekw sa pouziva aj v MMA. Ale nie tým štýlom že idem teraz kopať jak kkt. Proste takticky cely zapas boxujem robím pičovinky nazemi sa moc a zrazuna konci 3kola ked sme v piči už obaja niečo zastrihám vo vzduchu.
Teraz skúšam ruské SAMBO Je to veľmi jednoduché a účinné. napr.
» www.mojevideo.sk/video/12ac3/nam...