@tikalok fajn fajn... ja len, ze my mame doma pasce na ne a je to problem pre nas doma ... a hej mas pravdu je to o pohlade na vec kazdy mame iny uhol pohladu podla toho kde zijeme a tak ..
@ohavnost mastomysi? to je co? .. tak ty ich mas zdomacnene ale co tie divoke mysi a potkany? ...
Jednoznačne milšie, ako škrečky. Škrečky obvykle vrčia, kúšu a sú nevrlé. Potkany (aspoň tie domáce) sú veľmi sociálne založené a inteligentné zvieratká.
@azizi to rozhodne. mam aj škrečky, ale to je uplne ina kategoria. pre mňa su potkany naj hlodavce. mame aj morske prasiatka, aj tie su super, ale oni su zas strašne ustrachane, zato potkany ked si zvyknu su velmi spoločenske tvory.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Tak ja som zatiaľ potkany nechoval, ale ako parazitické hlodavce v pivnici sa ich aj zľaknem, keď len tak okolo mňa prebehnú.
Ale tak kamarát má, a neprídu mi nejak nechutné na chovanie.
sympoši, ta ňe?
mam plysoveho
No a musím povedať, že mal niečo do seba. Taký múdry týpek to bol.
vyhrávaš potkana z ikei (ikey? dont know..)
sama chovám mastomyši, momentálne ich mám 15, občas ich bolo omnoho viac a sú to tí najlepší domáci miláčikovia...
spolu s inými hlodavcami a psami
@ohavnost mastomysi? to je co? .. tak ty ich mas zdomacnene ale co tie divoke mysi a potkany? ...
toto je mastomyš
Zaujimave, a co je na nich ine? okrem toho, ze maju tusim bielu srst na hlave?
nemajú len na hlave biele, oni sú rôzne
@azizi to rozhodne. mam aj škrečky, ale to je uplne ina kategoria. pre mňa su potkany naj hlodavce. mame aj morske prasiatka, aj tie su super, ale oni su zas strašne ustrachane, zato potkany ked si zvyknu su velmi spoločenske tvory.
I LOVE my Myšiaks