kamarát bol alebo ešte je punkáč..a nevadilo mi na ňom nič..obliekal sa normálne, správal sa ako človek ....inak punk ani punkáčov nemusím vôbec..prepichne si to aj mozog lebo to robia ostatný..smrdia a handry bez štýlu
myslim si, ze je to ich styl a nejak to neriesim. Ved ked sa poobzerame okolo seba, kazdy ma nejaky vlastny styl. Jeden je punk, jeden emo, jeden zase v style hip hopera. Dalsi zase chodi ako intelektual, dalsia sa zase oblieka do sukniciek ako princezna. Kazdy ako sa najlepsie citi. Takze punkaci nech si chodia ako chcu., Je to ich zivot a styl
Ako hudba sa mi to celkom páči, hlavne keď som mala tak 14-15, tak sa mi to páčilo, ale ten svetonázor alebo čo to je, je dosť naivný a v mnohom šibnutý, ja s tým nejak ani nesúhlasím a už vôbec nie, ak sú to nejaké ožraté či sfetované trosky alebo anarchisti, je to hrozná blbosť. Žiadnych osobne nepoznám, ale takí tí slušnejší a rozumní by mohli byť v pohode. A jednoznačne tam Grýn Ďej nepatrí.
Mne sa punk páči aj ako hudba a aj ako životný štýl. Každý si pod pojmom "punk" vysvetlí niečo iné. Ja si pod týmto pojmom vysvetlujem super muziku, dobrý štýl, a zaujímavý svetonázor. Anarchia môže byť fajn, dokedy sa zvláda. Niekedy je v tom vážne chaos. Ja neodsudzujem nikoho, či je punker, metlák (tých mám rada), len sa mi moc nepáčia hiphoperi kôli blbým skúsenostiam. Ostatní sú mi v podstate ukradnutí, pokým nerobia bordel.
A ešte nechápem, prečo niektorí hovoria, že punkáči smrdia....Myslím si, že je to individuálne, netreba všetkých hádzať do jedného vreca. Koniec prejavu
Poznam par punkacov a v pohode ludia, ale zalezi od kazdeho. Vela ich je vymetenych co sa opijaju a zhulia lebo si myslia, ze v tom je rebelia alebo co ja viem...Osobne mi az tak nevadia kym sa do mna nenavazaju...
@mezomus síce inklinujem k punku a punkáčmom som bol (no s rebéliou ako takou je koniec), síce ich mám rád, no niektorí si nezaslúžia guľku... k stene a ubiť vojenskou lopatkou!
Vždy ma to viacej pritahovalo k punkacom ako k iným ... Super muzika (ale klasicky punk, žiadny green day). Páči sa mi ich otvorenost, priatelskost a vždy som sa stakími ludmi dobre zabavila a vela som sa naučila ja ich mám rada a je to pre mna taký životný štýl
suhlasim s @53 ...tiez som inklinovala k punku, ked som mala 15-16 vypiekla som si exploited alebo sex pistols , no a tiez som verila filozofii...ale @krutafunebracka ma pravdu, v realy je dost sibnuta a pritiahnuta za vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
(jáj na festivale)
mňa nezaujíma aký žáner hudby prezentuje daný človek, ale to aký je ten človek, jeho povahové vlastnosti
A tiež nemám rada také tie pseudopunkové deti.
A išla som to skúsiť... kúpila som dve pivá, a skúsila na jednom pramienku... no nakoľko pri mojej dĺžke vôbec nedržal, tak som to vzdala a vypila to
Ale ľudia na nich kydajú, pretože sú podľa nich nenormálni, čo v dnešnom svete znamená, že sú normálni.
Až na výnimky.
A ešte nechápem, prečo niektorí hovoria, že punkáči smrdia....Myslím si, že je to individuálne, netreba všetkých hádzať do jedného vreca. Koniec prejavu
myslim hlavne take tie hovna co pytaju na vino a chcu ti silof mocof odpit z piva, alebo pytaju na vino. k stene a gulka na hento.
punk počúvam, štýl sa mi páči a aj názory "rozumných" punkáčov
@hov ädo tak ja som az prilis militant asi
Nič proti