Myslíte, že majú vyššiu úroveň ako štátne? V čom sú lepšie/horšie? Záleží na konkrétnej fakulte a odbore? Ak by ste sa mali rozhodnúť, prečo by ste si vybrali/nevybrali súkromnú VŠ?
V tom čo sú schopné ponúknuť, môžem si otvoriť hubu keď sa mi niečo nepáči. Častokrát je možnosť vidieť teóriu a jej aplikáciu v praxi a nieje to potom "ryba hodená do vody"
áno
Pre všetko... pretože som externista na jednej štátnej škole, pretože sa chcem sťažovať a aj keď môžem, nič sa nezmení, pretože ľudia čo si to v mojej triede zacvakali si to aj vážia... mnoho pretože.
ja som na statnej skole a nemozem sa stazovat, moja skola si drzi lepsiu uroven ako dost vela sukromnych vysokych skol, ale zasa neda sa to zovseobecnit, ze vsetky sukromne skoly su uplne nanic
Podľa mňa je to na Slovensku opačne ako napr. v Amerike.. kde sú študenti zo súkromných viac uznávaný ako zo štátnych... Tu mám pocit, že súkromné sú nie pre najinteligentnejších.. ale nemôžem povedať z vlastnej skúsenosti, som na štátnej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
V tom čo sú schopné ponúknuť, môžem si otvoriť hubu keď sa mi niečo nepáči. Častokrát je možnosť vidieť teóriu a jej aplikáciu v praxi a nieje to potom "ryba hodená do vody"
áno
Pre všetko... pretože som externista na jednej štátnej škole, pretože sa chcem sťažovať a aj keď môžem, nič sa nezmení, pretože ľudia čo si to v mojej triede zacvakali si to aj vážia... mnoho pretože.