Od detstva som mal taky sen ist raz pracovat do ITL.Teraz sa mi dokonca aj daco risuje ale dost ma od toho odradzaju niektori ludia..Ze preco tam chcem ist ze je tam sama spina chudoba a kriminalita.. CO si Taliansku myslite vy? Ak by ste mali moznost ist
úžasná krajina-nádherné historické mestá,ich kuchyňa,kultúra,krásna príroda...a ich reč ,...Taliansko je jedna z naj zemí pre mňa ..a pracovať nie,žiť by som tam išla
momentálne je Taliansko na tom veľmi zle, najmä ak ide o prácu. Najhorśie je to samozrejme na juhu. Ak Taliansko tak len južne Tirolsko. A je iné byť v Taliansku ako hosť a je iné pracovať pre taliana, raz som to zažila nikdy viac....
No, Taliansko je dosť kontrastná krajina. Na Slovensku máš tiež časti, kde sa žije relatívne v pohode (BA) a časti, kde je to totálne napiču (dediny/osady na východe). Ak tam ideš za prácou, odporúčam skôr sever. Na juhu to teraz podľa mňa musí vyzerať biedne. Ale samozrejme, je to rozvinutá krajina, nie nejaký zapadákov, takže nemusíš sa báť. Horšie to asi bude s tou prácou.
Kašli na ostatných. Je to tvoj sen tak si za ním choď a nenechaj sa tak ovplyvňovať. Radšej získaj skúsenosti v Taliansku ako by si mal hniť v tejto republike.
nepáči sa mi ... a najviac mi na Taliansku vadí asi aj to čo @7 tá povaha ... mám pár ľudí ktorí tiež zbožňujú Taliansko nechápem ich v tomto tak ako oni mňa .... ale zas dokážem pochopiť to , že ich tam niečo ťahá akoby tam patrili alebo čo .... rešpektujem ich názor .... to neovplyvnia, že proste k tomu miestu niečo pociťujú ... takže je to len na tebe ... ak si si tým názorom úplne istý nikto ho nezmení ... nenechaj sa ovplyvňovať každý je iný, majú iný názor, iné pocity ... a za niektoré názory môžu aj rôzne podnety a aj keby si sa sklamal tak si to aspoň skúsil
celá rodina je nejaká potaliančená takže sa to na mňa logicky nalepilo a Taliansko ako krajinu mám veľmi v obľube, taliani sú príjemní ľudia, živí a zhovorčiví etc, nehovoriac o talianskej kuchyni... takže môj názor na IT je vysoko kladný ale zas ako tu čítam niektoré komentáre, každý má zrejme rád niečo iné
@idiotproof ja to úplne nenávidím na nich, nedá sa s nimi robiť, ani rozprávať, keď si spomeniem na tých debilkov, čo sme s nimi bývali (čau @alchemille ), tak koniec.. alebo moji kolegovia bývalí, katastrofa. jediná dobrá vec na nich je ten prízvuk pošahaný
polovica mojich priatelov su taliani, čo k tomu dodať. po slovákoch su mi najblizsi taliani. stretnu sa dvaja taliani hocikde vo svete a su naj kamoši to mam najradšej. občas nezvladam viac talianov pokope,hlavne ked zabudnu, že vy po taliansky neviete. preto som sa začala učiť po taliansky a za dva tyzdne idem do rima
@transplantovana a vidiš,ja som s nimi problem nemala,len keby o tretej rano nevyrevovali jak levy....pričom sme nevedeli,či sa hadaju,biju alebo sa rozpravaju.....
dalej najlepsi zazitok poslednych dni,vidieť dve talianky sa hadať v robote je to tazsie,lebo taliani maju piči, čo niekedy beriete,ako že su lenivi a pod. ale proste oni su taki. vynadate im do mafianov, vypičuju vam a za minutu ste zase najlepši kamoši a hlavne nikdy talianom nespievajte meno male que silvio ce lebo na to su extra agresivni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale strašne mi nie je sympatická talianska povaha.
na to si ako prišiel?
nie, nikoho by som nemlátila len nemám rada agresívne prejavy a ľudí, ktorí kričia a hádžu rukami, keď rozprávajú (teda vlastne kričia)
tak viem, že sa tak hovorí, len potom nechápem, prečo by som to mala chcieť, keď talianov nemám rada
a tu konci vsetko pozitivne ohladom Talianska..
som si myslela no som rada, že sme si to vyjasnili
na sicilii bol niekto?
v každom prípade, ja náturu južných krajín veľmi neobľubujem.
ale bay sú fajn, teda aspoň tie, čo ja poznám.
Chalani na zábavu ok, je s nimi sranda, baby Talianky nepoznám, krajina pekná, kuchyňa vynikajúca, zrátané a podčiarknuté: pohoda.
@transplantovana a vidiš,ja som s nimi problem nemala,len keby o tretej rano nevyrevovali jak levy....pričom sme nevedeli,či sa hadaju,biju alebo sa rozpravaju.....
dalej najlepsi zazitok poslednych dni,vidieť dve talianky sa hadať v robote je to tazsie,lebo taliani maju piči, čo niekedy beriete,ako že su lenivi a pod. ale proste oni su taki. vynadate im do mafianov, vypičuju vam a za minutu ste zase najlepši kamoši a hlavne nikdy talianom nespievajte meno male que silvio ce lebo na to su extra agresivni
takže hej,asi ich mam rada