Neviem, oproti XP-čku mala Vista zopár užitočných vymožeností a užitočných vecí. Avšak mal som problémy so spúštaním a kompatibilitou s niektorými aplikáciami.
Celkovo sa nesťažujem, funguje ako funguje, možno sú aj lepšie operačné systémy, ale určite by sa mi nechcelo preinštalovávať to a nahadzovať všetko odznovu.
pouzival som ju len rok, asi po pol roku po uvedeni na trh, a bol som s nou spokojny, lebo mne, ako nenarocnemu pouzivatelovi, fungovala bola pekna, internet mi siel, hry som nehral, notebook mal dobre parametre....takze pre mna to bolo vsetko OK a nebol som rad, ze som musel prehadzat opat na windows xp
ja som cakal kedy bude 7 a vystu som tak daleko odhodil ako sa len dalo (najmizernejsi OS je VISTA) a zas na OS win 7 hladat drivere tiez zabijak ale potom slape spolahlivo a lepsie ako XP a VISTA
aké sú tie vymoženosti XPčka ? prosím napíšte mi aspon 3....lebo ako rozmýšlam tak rozmýšlam, mne nič nenapadá..... .... ja mám vistu rok a žiadny velký problem s nou nemám....
Vistu mám asi 3 mesiace. Neviem, či za to môže tento OS, ale môj book mal obdobie, keď zamrzával permanentne. Raz som sa nad ním fakt rozrevala, keď mi to spravil 7.x za deň. A hrešila som jak pohan, keď zamrzol v tretine semestrálky. Vtedy len rýchlo ceruzku do ruky a všetko, čo som si pamätala na papier. Odvtedy všetko ukladám každých 5 min. Ale brúsim zuby na win7.
ja som ju už mala v notebooku, keď som si ho kupovala, čiže mám legálnu Vistu - a zvykla som si...nemám s ňou žiadny problém, akurát občas keď inštalujem nové programy, sú tam problémy s kompatibilitou, ale to sa dá nadstaviť.... ja by som už nemenila
keďže som si kúpila nový acer, mala som upgrade na W7 za 15eur...vistu by som nechcela ani za nič. Pekne som si nechala domov poslať inštalačné CD W7 a už mi bezproblémovo fičí.
vista je to najebnutejší softver na svete mal som pred tým sedmičku a tam som sa aj kus zahral na mojom NB a teraz som prešiel na povodnu original vistu a je to v piči seká šetko....
Oproti XP zo servis pack 2 alebo 3 je to fakt total fail od win95 asi nič horšie windows nevyprodukoval. Tie chyby čo mi to občas zrobí a aké ponúka riešenie to už fakt sa radšej trápiť z Linuxom
vista? marketingovy tah ako ostat v kurze, kedze po xp bola pomerne dlha (nevidana) odmlka potrebovali to nejak zaplnit.. je nedokoncena, ma asi najviac dier zo vsetkych win a je to shit
k xp.. je fajn no je stare, straca pomaly ale isto podporu (u ms ju uz nema nejaku tu dobu)..
sedmicka? v pohode, sem tam nejaka muska uleti, ale nic vaznejsie.. konecne nieco konkurencie ako tak schopne..
Ja mám legálnu Vistu.Okamžite ma dostala po grafickej stránke,avšak štve ma že má problémy s kompatibilitou niektorých programov /ja som nemohol nainštalovať Nero 7,Scorpion cheater 2.05 a ďalšie/.Je pravdou, že má niekoľko zaujímavých riešení starého XP ale osobne by som teraz dal prednosť novému Windowsu 7.Navyše vista má dosť veľké nároky na grafiku.Môj názor.
jedna tretina nevie z win robit, druha tretina si do compu instaluje kadejake sracki, a potom sa cuduju ze im win pada a blbne. a tretia tretina z win nema ziadne problemy.cize tretine uzivatelou ide win v pohode, bez problemou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
zato brat má vistu a furt sa mu niečo tam dokašle
Celkovo sa nesťažujem, funguje ako funguje, možno sú aj lepšie operačné systémy, ale určite by sa mi nechcelo preinštalovávať to a nahadzovať všetko odznovu.
/WINDOWS 7 je naj/
7.
XP je cool ale je strasne stary a mozte mat len 3 GB ram
a preto mam 7dmicku
k xp.. je fajn no je stare, straca pomaly ale isto podporu (u ms ju uz nema nejaku tu dobu)..
sedmicka? v pohode, sem tam nejaka muska uleti, ale nic vaznejsie.. konecne nieco konkurencie ako tak schopne..