Akoze kidovia, teens a absolventi pomocnej skoly si na tom jedu. Casto nosia tie mikiny Milion+. Ale zase ma zabavny vzhlad a niektore pesnicky su celkom znesitelne a zabavne (i ked minimum). Ale vzdy lepsie Yzomandias, ako ten duhovy kokot z Ameriky, ten 6ix9ine vyjebany.
@torpedo08 Ale stav moderne rapu nam moze celkom hrat do kariet. Vidis ako lahko sa socky stavaju bohate a slavne. Tak vytvorime skupinu (musime byt moderny, vytvorime "crew") a ideme do toho, a dalsie dve socky budu slavne a bohate
@kassiar ej jau meeen ideme nato flexime jak stary tato co da all-in ziska zlato kurev plny hood prsi venku je blato slapnem do howna nasa crew stoji zato fucking bitch yeeea ou shiiit daj nato
@torpedo08 Yea bro. Takuto flow nemate lebo ste kkoti, takyto beat ani vasa mater nevypoti. Chudaci bez talentu musite chodit do roboty, my vydame jeden song a kupime si zlate boty. My mame plne kapse vyjebany cash, vy mate akurat tak v smetiaku trash, debilko ked sa kukas na nas hovoris si blé, pozri sa na seba dlho som nevidel nieco tak zlé. Pitchaaaa.
@kassiar ale je mi luto ze to takto dnes vyzera v tom rape inac bolo to trapne casto aj pred rokmi ale proste taka klasika jak sa patri ne jak toto dnes
@torpedo08 Aj mne je to luto, uz to niesu texty zo zivota a realne problemy, ani po hudobnej stranke to uz nieje ono, ale tak co uz, musime ist s dobou bratm. Ale stale mas aj mladych raperov, co maju aspon trosku zmysluplne texty zo zivota a tak. I ked malo, a bohuzial pancharti o to velmi nemaju zaujem, cest vynimkam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
. A partia? Od kazdeho poznam asi 1 track moc si to nejdem