@13 kôli takej somarine by som sa neurazila, ale keď mi minule mama vypla net za to že som nepokosila a ja som sa pritom 4 hodiny trápila, lebo som kosila záhradu čo máme za domom (a mama si to nevšimla, ale tak kto mal vedieť že keď mi povie aby som pokosila tak myslí prednú záhradku s 10 cm trávou a nie tú zadnú so 150 cm trávou...), tak vtedy som sa riadne nasrala
ale zase ešte musím dodať že to záleží aj od situácie - možno ho v robote niekto poriadne naštval a tá tvoja poznámka o tom že nerobí už to len dokončila...
No mne sa často stávalo..za jedného obdobia, ked sme mávali jeblú profku..že vždy si na mna zmyslela pozrieť vtedy..ked som si náhodou išiel sadnúť..a pod..a hned som nikdy nic nerobil..aj ked som makal z dvojice najviac nekdy..a tak povedal som jej, nech si odpusti té svoje reci..ak mi mieni hovorit neco, z coho má len bujaré pocity a domienky..ako vysledok bol asi taky, ze som bol drzy a neevim aky vyvrhel..a nekdy si este furt neodpustila jeblu poznamku..ale tak uz to bolo menej castejsie..Z COHO VYPLYVA: povedz si svoj nazor..!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a suhlasim so @7 proste kto je(v mojom priapde bol) pravy blond, tak rozumie
-ked nic nerobis tak preco nie si na nete??
-si ma teraz urazila ja robim lebo som v robote!!
- vsak si mi rano pisal ze nic nerobis iba sedis!! ako som mala vediet ze uz robis?
-nechcem ta uz vidiet si ma urazila!
urazili by ste sa pre taku podla mna somarinu??
Alebo je stav zriadenosti ekvivalentny...
Ci pockat,ja mam byt namyslena.Tak ano urazila