vieš bratm, ani nie... však Slovensko sa aj tak nezmení a po 18-tke/možná aj skorej/si môžeš zbaliť svoje tri švestky a huráá happy life v zahraničí kde budeš aj tak za...debila vo väčšina prípadov
Hej , serie ma že vláda nevie napchať peniaze aj do iných miest na Slovensku a vytvoriť tak pracovné miesta pre cp-čkarov ktorý si aj tak dane odvedú vo svojom kraji , na mieste svojho trvalého pobytu ....
Nesledujem spravy ani dianie vo svete..uz nie uz ma to nezaujima...ale vlastne ma to serie len ked to niekto takto pripomenie...aj tak nie je ochota nieco menit a ver tomu ze vsetci co na slovensko picuju a spojili by sa tak by nieco dosiahli ale oni len picuju takze niccc.
serie ...najradsej by som strajkovat isiel ale asi by som tam stal sam ...ale vidis ze ostatnych neserie ..Slovaci sa furt nechaju vykoristovat sme tupy narod proste ...kazdy sa stazuje ale nikto nic nerobi pre to aby bolo lepsie
mna osobne ani nie. Z jednoducheho dovodu. Zijem na Orave a zijem si svoj zivot takze taketo veci ma vobec nezasahu tym padom ma to nema ani ako srat... len obcas ked ma naserie system
a tí čo su toho názoru že každý len nadáva a nikto nič nespraví tiež súhlasím. Máme problém s našimi "spoluobčanmi". Tiež ma serie ako sa všetko na slovensku financuje. Polovica sa rozkradne. Štvrtinou sa podplatia kamarátske spoločnosti našich politikov a za zostávajúcu štvrtinu sa zafinancuje projekt ktorý sa nikdy nedokončí z dôvodu nedostatku financií. A VŠETKO SA JEBE DO BRATISLAVY ! Ja keď vidím tú chudobu na strednom, východnom a severnom slovensku, čo sú podľa mňa najkrajšie kusy našej krajiny, tak mi je do plaču. Často som chodil s otcom na služobky na východ a na západe sú ešte vidieť aspoň cesty zasypané odpadom z baní. Ale na východ ? Tam by sa mohol jazdiť nejaký zvláštny druh závodov. šak to je tankodróm ! Teraz sa východniarom nevysmievam, je mi fakt ľúto čo sa tu deje. Mňa keď sa budú v zahraničí, čo dúfam že si tam nájdem prácu, pýtať skadiaľ som radšej poviem z česka. Lebo ten výsmech ešte aj po majstrovstvách čo nás čakajú by som nezniesol.
@horsiq the thing is... pravda ale ostava, ze slovaci su v otmto odbornici. komukolvek cokolvek vadi, bude len pindat... aj pri pomitickych spranach.. tu mas krasny priklad. Kazdy picuje na vladu, na strany. A potom ani nejde volit. ked ma pravo pvoedat, kto sa mu paci.
Ako toto je pravda, ze sme pasivni lebo to mame jaksi v krvi...
@horsiq toto si teda vystihol. Tie naše východňarske cesty. Ja práveže keď chodím z otcom na západ, sever, juh..tak sa čudujem, že ako to je tam všetko inak,krajšie... by som fakt priala prísť bratislavčanovi sem, do našej "krásnej" dediny, kde tvoria polovicu obyvateľov "milí spoluobčania", kde máme maaaximálne zničený kultúrny dom a všetko ostatné. A nie je to tak len tu. Fakt ma štve, ako vláda narába z peniazmi a ešte viac ma štve, že nikto s tým nič nerobí, každý len lamentuje...
@horsiq inak ja ksi hovoril o tej vyspelosti okolo BA a inde nie... ako vies, ono je to vseobecny trend vsade.. ze cim dalej od hlm. tak to tak aj vypada... nie je to dobre ale proste to tak je. ved jak so msa cudovala ako male decko uz le nvase zeleznicne stanice a an orave? há...
Slovenská filozofia : Ohovárať druhých, lebo im závidíme to, čo my nemáme. V zahraničí sa ľudia predbiehajú aby mali to čo má ten druhý a vďaka tomu sú vyspelí. Ale my iba sadneme na lavičku a ohovárame.
vadia mi tu 17 až 27 roční trtkovia žijúci do teraz pri rodičoch a ich premudreté názory na všetko ..inač sa mi , aspoň v mojej časti SVK páči ...Michalovce a okolie
@stodvacinkar : my slováci to máme v krvi. Mňa proste len zaujíma či som jediný koho tu to tak serie ale som rád že to tak nie je.
@goldenr : a to by som dal krk za to že východné, severné a stredné slovensko je krajšie než západ ! Oplatilo by sa investovať aj do cestovného ruchu. Ale to je zas kapitola sama o sebe. Nevieme sa predať.
@horsiq ...vieš že furt je čo zlepšovať ...ale vychodniari su na svoje cesty zvyknutí ..nemaj boja ....a investicie napr konkretne v nasom meste nedavno dostavali mini oceliaren + teraz stavaju na Laborci taku lokalnu vodnu elektraren ...takze fakt nemozem povedat ze konkretne u nas sa nic nerobi ...zase sever vychodneho napr snina , svidnik tam uz to je horsie ....ale tam bola bieda furt ....
@horsiq ty budeš z BA nie? ja neviem, som z východu, v BA som bola len dvakrát ale nedá sa to porovnávať..tuto východ akoby bol na kraji sveta..ale zase mne sa tu lepšie žije, je tu väčší kľud ako tam u vás..ak by to neboli "milí spoluobčania" tak by som bola maaximálne spokojná..a to s tými cestami máš pravdu :/
kurva mna seru ty zasrany cigani skurveny dneska som pozeral spravi a tam davali za chytili tych parazitov pytliacit a jedine co im spravili je ze im zobrali udice, boha kebize to spravim ja tak som celi den na polici kde to uz mam ako trestny cin kurva
@horsiq Do vychodu sa investovat neoplati pkial si nevedia spravit poriadok s ciganmi , sami sa zavinili ze maju rozdrbane cesty pretoze vsetko davaju ciganom a na hokej , potom sa tesia ze maju titul a nemaju po com jazdit.
A nemozes chciet aby tolko prostriedkov islo do 5krat mensieho mesta ako do BA .
na cigáňov treba komančov, starých komunistov, kto nechcel pracovať do basy niekde do česka Jáchymova, kto kradol do basy, kurvy ciganske sterilizovali a mali pokoj........
@zajko30 : naše veznice majú už teraz 130% naplnenosť.
@antifunebracka : ja som to písal kvôli tomu aby sa tu nezačali do mňa opierať kvôli parazitom a neviem čomu ešte. Radšej vopred.
@mm47 : to hej ale fakt... raz sa prejdi trasa BA LM KE... a to je jak posunúť sa v čase.
@goldenr : Nie som z BA. Som zo západu a čo poznám výhodňárov tak kto zo západu tak ten bratislafčan Som z jednej malej dedinky pri piešťanoch a paraziti mi tu tiež pekne spríjemňujú život. Keď chcem ísť do obchodu... a musím utekať tam aj naspäť alebo ísť do 8 km vzdialeného mesta... Je mi fajn. Som zo západu
serie ma politika, lekárstvo -nie kvôli lekárom ale kvôli tomu debilnému ministrovi kam tie peniaze záhadne miznú, čo fakt nechápem a potom.. nvm všetko čo závisí od politiky.. lebo fakt nechápem kam idú tie peniaze keď ľudia zarábajú úplne málo a ešte sa sťažujú.. idioti
neverim, ze keby ste dakto z vas v politike, ze by ste si prv nenahrabkali pre seba, pre rodinu, blizkych, znamych, atd. ak by bola moznost napr. ako bola kauza o bytoch v ba, ked by ti nukali 5 izbovy byt v centre, za nejaku proti sluzbu, nevezmes ? alebo mas prijat do zamestnania niekoho manzelku/brata a dostanes za to pol melona, odmietnes, ze je to proti tvojej voli ? ono v tejto krajine je korupcia jak svina, a zrejme nejak to suvisi s byvalym systemom co tu bol, ze bola bieda a chudoba celkovo v celej krajine odjakziva,a ludia maju niekde v mysli zafixovane, ze ked sa da, prilepsit si, aj na ukor inych..kazdy sa stara o svoju rit, ved nikdy nevie ako dopadne, a niekde v hlave ma cervenu kontrolku - len neostat chudobny
a chyba slovakov je este ta, ze sa boja..vzdy sa bali, len sklopia usi a ticho cakaju, co sa bude diat..a ked sa dakto odvazi a zadari sa mu, tak hned zavist a ohovaranie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a odpovedať ti,
mna osobne ani nie. Z jednoducheho dovodu. Zijem na Orave a zijem si svoj zivot takze taketo veci ma vobec nezasahu tym padom ma to nema ani ako srat... len obcas ked ma naserie system
ale tebe sa nedivim...
a tí čo su toho názoru že každý len nadáva a nikto nič nespraví tiež súhlasím. Máme problém s našimi "spoluobčanmi". Tiež ma serie ako sa všetko na slovensku financuje. Polovica sa rozkradne. Štvrtinou sa podplatia kamarátske spoločnosti našich politikov a za zostávajúcu štvrtinu sa zafinancuje projekt ktorý sa nikdy nedokončí z dôvodu nedostatku financií. A VŠETKO SA JEBE DO BRATISLAVY ! Ja keď vidím tú chudobu na strednom, východnom a severnom slovensku, čo sú podľa mňa najkrajšie kusy našej krajiny, tak mi je do plaču. Často som chodil s otcom na služobky na východ a na západe sú ešte vidieť aspoň cesty zasypané odpadom z baní. Ale na východ ? Tam by sa mohol jazdiť nejaký zvláštny druh závodov. šak to je tankodróm ! Teraz sa východniarom nevysmievam, je mi fakt ľúto čo sa tu deje. Mňa keď sa budú v zahraničí, čo dúfam že si tam nájdem prácu, pýtať skadiaľ som radšej poviem z česka. Lebo ten výsmech ešte aj po majstrovstvách čo nás čakajú by som nezniesol.
Ako toto je pravda, ze sme pasivni lebo to mame jaksi v krvi...
Okrem Nežnej revolúcie sme sa nikdy na nič nezmohli a vždy si necháme srať na hlavu. Stačí?
presne tak! lebo čechom keď pridajú nejaký sprostý zákon tak oni aspoň demonštrujú nie ako poslušní slováci
Čo mňa sere na slovensku sú krčmové hurá reči a skutek tradične utek.
A k téme-žily mi to netrhá
@goldenr : a to by som dal krk za to že východné, severné a stredné slovensko je krajšie než západ ! Oplatilo by sa investovať aj do cestovného ruchu. Ale to je zas kapitola sama o sebe. Nevieme sa predať.
A nemozes chciet aby tolko prostriedkov islo do 5krat mensieho mesta ako do BA .
Cele SR potrebuje viac , nie len stred a vychod
zo zdrojov SNN........filip
@antifunebracka : ja som to písal kvôli tomu aby sa tu nezačali do mňa opierať kvôli parazitom a neviem čomu ešte. Radšej vopred.
@mm47 : to hej ale fakt... raz sa prejdi trasa BA LM KE... a to je jak posunúť sa v čase.
@goldenr : Nie som z BA. Som zo západu a čo poznám výhodňárov tak kto zo západu tak ten bratislafčan Som z jednej malej dedinky pri piešťanoch a paraziti mi tu tiež pekne spríjemňujú život. Keď chcem ísť do obchodu... a musím utekať tam aj naspäť alebo ísť do 8 km vzdialeného mesta... Je mi fajn. Som zo západu
a chyba slovakov je este ta, ze sa boja..vzdy sa bali, len sklopia usi a ticho cakaju, co sa bude diat..a ked sa dakto odvazi a zadari sa mu, tak hned zavist a ohovaranie