Pardon, za slovo "ne-ľudský", znie to divne, viem. Aký je váš obľúbený non-human character? Nemusia to byť iba zvieratá, ale aj mýtické bytosti, stroje a pod. Čerpajte z kníh, animákov, seriálov, hier, filmov - ako sa zľúbi
Homer Simpson, Clare (Claymore), Ninja korytnacky ^__^, Mysterion (South Park), Sparky (Frankenweenie) Witch Doctor (Diablo 3), Khajiit (Skyrim), Wall-e, Čupera (Fimfarum), Falco (Nekonecny pribeh), Dr. Manhattan (Watchmen), Rorschach (Watchmen), Tauriel (Hobit)
a dalej si takto hned nespomeniem
Symbiote - venom. Viem, ze povodne su symbioti nepriatelski ale daju sa ovladat silou vole (hoci kratkodobo - flash thompson, alebo eddie brock, predtym, nez venom presiel na flasha), a casto bud pomahal eddie spider-manovi alebo flash ako agent venom v secret avengers.
Toxin - dalsi symbiote, ktory vznikol ako spawn z carnage, presiel na patricka mulligana a bol spider-manov spojenec
Extreme dinosaurs , ninja korytnacky, tucniaci z madagaskaru, voljin z wowka, courage the cowardly dog, scooby a plno inych
Doctor Who, všetci z Harryho Pottera a Percyho Jacksona, Bilbo Baggins (Hobit), Ned (Povedz, kto ťa zabil), Mimoni (Ja, zloduch) a mnoho ďalśích, ktorí mi teraz nenapadajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Dobby - harry potter
Stromobrad - tolkien
a dalej si takto hned nespomeniem
Stromobrad, Tom Bombadil (uňho nie je isté, čo bol zač, podľa mňa jeden z maiar)
Toxin - dalsi symbiote, ktory vznikol ako spawn z carnage, presiel na patricka mulligana a bol spider-manov spojenec
Extreme dinosaurs , ninja korytnacky, tucniaci z madagaskaru, voljin z wowka, courage the cowardly dog, scooby a plno inych
a lovci duchov ang.nazov si nespomeniem
doktáh
potom ooný! Thane! Je skvelý a perfektne vyprofilovaný! A myslím si že drvivá väčšina ženských čo hrali mass efekt len prikývnu
a pubertalna laska z knihy: Arkarian z guardians of time
a ďalšieee
Samozrejme Lucifer...
The Emperor, Nagaira, The commercial spider bot, Cat, Rafaelo