ja som zo sna kedysi dost rozpravala casto som mlaskala a brualne skripala zubami raz som sa zobudila na to ako som rozpravala zo sna ..
co sa tyka namesacnosti nie som bola som iba raz .. nepametam si na to ale rozpravala mi to mama vraj som v noci vstala a isla do obyvacky kde kukala telku ... postavila som sa pred nu a s robotovym hlasom som povedala "daj-mi pri-kaz" a ona mi povedala ze dobre nech idem spat ona si myslela ze si robim srandu a potom som sa otocila a sla som spat ked som sa rano zobudila pytala sa ma na to ale ja som si nic nepamatala
a raz sa mi stalo ze som vstala s postele isla na zachod sadla som si nanho a zaspala som tam
ja sa zevraj rehlim zo sna o tom ze by som bola namesacna zatial neviem.... ale napriklad segra ona bezne keca zo sna... raz dokonca zo sna recitovala basnicku ktoru sa mali naucit na spamet do skoly
niekedy dristam blbosti zo sna, parkrat som plakala zo sna, a namesacna som bezne a vtedy chodim kade tade po byte a raz sa preto prisla susedka stazovat , ze nemoze spat
rozpravam obcas..namesacna som asi neni..alebo o tom neviem...ale jedna kamoska bola na chate namesacna...chcela vyskocit z balkona lebo bola hladna a chcela spagety
moj brasko ked bol namesacny tak siel v noci do spalne za mamkou nieco sa jej spytal....uz si nepametam co....a potom odisiel zabuchol za sebou dvere a mamka ho nasla potom spat na schodoch
a tiez ked mal este izbu so mnou tak ma tak vylakal...som sa v noci zobudila a on schovany za skrinou a klepkal do nej....som ho poslala spat a na druhy den si nic nepametal
Mnoo ja rozpravam zo sna..... raz som spala u babky a snivalo sa mi nieco o PC hre...a babka mi rano hovorila ze som zo sna rozpravala ze "na cintorine....na cintorine...cintorin cintorin..." akoze uplne odveciii....
a namesacna niesom.... ale musi to byt haluz
Namesacna som byvala kedysi, teraz uz niesom, dufam Raz sa mi stalo na tabore, ze som v spanku presla do izby k tatinovi, ktory mal izbu asi na druhom konci chaty. Rano som sa u neho zobudila a vobec som nechapala co tam robim a ani on samozrejme A baby s ktorymi som bola na izbe boli tiez dobre vystrasene ked sa rano zobudili a ja nikde
si predstawte ...moja babka mi povedala ze vraj som sa smiala zo sma a ze sa ma pitala ze nevim co .. a ze ja som bola ticho potom ...heh,,..no ale ze som isla... ked som spala ..na zachod ale nic som atta m anerobila ...trochu mi preskakuju pismenka ..a potom som zisla dole po schodoch a tiez som isla na zachod a zasa som tam nic nerobila a isla som hotre a sla som spat .......ja ja a ze toto sa stalo ked som spala ....vykonsatovala som z toho ze .....som naamesacnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hehehehehe..
a co ja viem?
ja sa nepocujem, ak rozpravam
co sa tyka placu...to si nemyslim...hoci ktovie...som myslel, ze som si oslintal vankus, ale mozno som plakal
a namesacny asi nie som
áno,teda ja o tom neviem ale bratia a rodičia mi hovoria čo vypravam a robim...Raz som vstala okolo 2 ráno a išla som sa napiť mlieka...a ani o tom nevim...alebo to my brat Maťo hovoril že on hral počítač a ja som si z ležma sadla jak múmia a opytala som sa ho či je dona(pes) zaretá!
hej, no ja sa nemám problém porozprávať zo sna no nemám na jednu kamarátku, ktorá na tábore začala v noci zo sna kričať : ty kkt, vráť mi tu perinu pritom sme ani periny nemali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
co sa tyka namesacnosti nie som bola som iba raz .. nepametam si na to ale rozpravala mi to mama vraj som v noci vstala a isla do obyvacky kde kukala telku ... postavila som sa pred nu a s robotovym hlasom som povedala "daj-mi pri-kaz" a ona mi povedala ze dobre nech idem spat ona si myslela ze si robim srandu a potom som sa otocila a sla som spat ked som sa rano zobudila pytala sa ma na to ale ja som si nic nepamatala
a raz sa mi stalo ze som vstala s postele isla na zachod sadla som si nanho a zaspala som tam
plakala som parkrat..
a ked som bola mala byvala som namesacna dost casto ale uz nie som...
Brutál D
a tiez ked mal este izbu so mnou tak ma tak vylakal...som sa v noci zobudila a on schovany za skrinou a klepkal do nej....som ho poslala spat a na druhy den si nic nepametal
a namesacna niesom.... ale musi to byt haluz
ja sa nepocujem, ak rozpravam
co sa tyka placu...to si nemyslim...hoci ktovie...som myslel, ze som si oslintal vankus, ale mozno som plakal
a namesacny asi nie som
ale bratraaneec tak ten robi v noci vacsi cirkus jak cez den