hip-hop, retro, emo, punk..... toto vsetko (a nielen to) su stily dnesneho sveta... nietorym ja osobne fakt nerozumiem.. ale nevadi.. napr. taky hip-hop... mam na hiphop aj vysvetlenie: hromada impotentnych pi*usov - hopkajucich okolo podia!!! ... podla
ja tiež nemám rada hiphop, rap , techno a dnb...ale nenadávam na ne...ani na nijaký iný "štýl" ....pre mna za mna nech si každý počuva čo chce.... čo sa týka hudby počúvam čo sa mne páči....nie čo je IN a čo počúvaju ostatný....
radšej byť iný ako byť rovnaký a stratiť vlastnu tvar......
Moj styl je natolko osobity, ze nekorensponduje so ziadnym konkretnym hudobnym stylom. Moj styl vyjadruje mna a kedze pocuval kvalitnu hudbu, rozneho zamerania od post rocku cez new age az po rock, punk rock, jazz, alternative, britpop tak necitim potrebu sa podla nejakej sablony obliekat.
A celkovo slovko "styl" u mna zahrna aj zivotny styl a do neho neratam len modu
@Nicmanenapada nehovorim o pocuvani hip-hopu alebo rapu.. aj ja pocuvam rap niekedy.. ja hovorim o style...myslenia a tak. rpste ako nevjem ci je normalne ze skoro 40 rocny oco mojej spoluziacky je akoze hip-hoper...
@Bamby vystihol si ten hiphop su to kokotiny dnesneho sveta ale nieje to ,,muzika dnesneho sveta,, pretoze pocuva kazdy to cpo sa mu paci a je tu aj dost rockerov a takych co proste nepocuvaju/neznasaju tu dnesnu ,,muziku,, je to oblubene len preto lebo su to vsetko nasilinicke veci a zijeme terazv takom svete ze vrazdy,nasilnosti a pod...
pocuvam hlavne rap a potom punk, reggae , house, pop, rock, ska, dnb, techno je mi to jedno proste co sa mi paci to pocuvam a styl nemam ziadny obleciem si to co mi je pohodlne mam sice siltovku s rovnym siltom ale aj tu nosim preto lebo je pohodlna
hej, všetci majú svoj štýl a všetci sú nehorázne osobití a tí úplne najosobitejší nosia arafatky, fríkulinovské okuliare, nenechajú si kecať do svojho veľmi kvalitného vyberavého hudobného vkusu a vôbec, ale vôbec sú nehorázne nenahraditeľní na ulici svojím zjavom. ou jeá.
nemám štýl, mne je to jedno. ale aj tak... áj em e veri stajliš gŕŕŕl
@grietusha to ze niekto nosi arafatky a okuliare len preto lebo sa mu to paci a serie na to ci je to in, ci nie... a ze berie sameho seba ako niekoho originalneho, tak automaticky ho ides odsudit ako pozera? Malo ti k tomu staci
Ja sa uz od zakladnej +- obliekam rovnako (samozrejme postupom casu som mohol upgradovat na vyssi level) a ak si niekedy moja praca nebude vyzadovat specificke oblecenie, tak na tom ani nic menit nebudem...
Podľa mňa je to už zbytočné, viem z vlastných skúseností ja som ich už prestriedala...
Obliekať sa podľa hudby, názorov, životného štýlu, partije je síce fajn, ale je blbosť keď sa za to ľudia hádajú, posudzujú, nadávajú na seba a ešte aj mlátia...
Môj štýl som ja, niesom žiadna týpkyňa ktorého všetci obdivujú alebo sa za ním otočia s rešpektom a pomyslením že WÓW.. Mne je to jedno toto už neriešim ničím nevynikám som obyčajná, ale páčiť sa chcem
Nemôžem teraz povedať, že nemám štýl, keď mám dlhé vlasy, malujem si oči, lakujem nechty, nosím platformy, čierne veci a tak. Ae hovoriť o sebe že som niekto, goth alebo niečo, to nerobím, nemám to rád.
moj styl zavisi od aktualnej nalady...mam v skrini mrte elegantne kusky v ktorych sa zahram na damu,ale paradoxne aj houmlesacke vytahane mikiny a maskace..a milujem obtiahnute rifle a tricka s napismi...to je moja srdcovka
pocuvam metal, punk, rock, SKA a taketo vecicky, ale vypocujem si aj uplne nieco ine co sa totho stylu netyka a moc sa mi aj toto obliekanie aj paci takze tak chodim aj oblecena ale ruzovu farbu by ste v mojej skrini mane hladali bo tu tam nenajdete bo ju naozaj ale ze naozaj nenavidim
Oj zase štýly Nuž, žiaden striktný. Počúvam metal, rock, punk, indickú a (sem-tam) arabskú hudbu. Obliekam sa normálne, niekedy metalovo a občas hodím na seba "ten pruh látky"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
radšej byť iný ako byť rovnaký a stratiť vlastnu tvar......
A celkovo slovko "styl" u mna zahrna aj zivotny styl a do neho neratam len modu
počúvam takmer všetko, oblečiem si takmer všetko... žiadny štýl...
Takže odsudzovať niekoho, a nadávať niekomu len za to, že počúva niečo iné? Tak to teda fakt teda ideš s dobou... Úbohé, fakt maximálne úbohé...
A keď sa mi nejaký štýl nepáči, čo už, veľa ľuďom sa nepáčim ja (s mojím štýlom)
Ale aby som mala nejaké "prikázania", podľa ktorých by som sa riadila....ee...
Myslím si, že každý by sa mal riadiť sám sebou a nie štýlom
a inak ja som štýl sám o sebe
ale inak by sa to nemalo určovať, každá osoba je mišung veľa rôznych názorov, štýlov a záľud, a ich kombináciou tvoríme náš osobný originál
nemám štýl, mne je to jedno. ale aj tak... áj em e veri stajliš gŕŕŕl
hovorím tu niečo o odsudzovaní? mne je to tak osem desať. mám v hlave dosť rozumu na to, aby som posudzovala ľudí inak než podľa vzhľadu a oblečenia.
Obliekať sa podľa hudby, názorov, životného štýlu, partije je síce fajn, ale je blbosť keď sa za to ľudia hádajú, posudzujú, nadávajú na seba a ešte aj mlátia...
Môj štýl som ja, niesom žiadna týpkyňa ktorého všetci obdivujú alebo sa za ním otočia s rešpektom a pomyslením že WÓW.. Mne je to jedno toto už neriešim ničím nevynikám som obyčajná, ale páčiť sa chcem