Aký máte vzťah s bývalou alebo bývalým? Rozprávate sa? Komunikujete? Stretávate sa? Alebo ste sa proste odvšadial vymazali a zabudli ste? Alebo niečo iné? Aký máte teda "vzťah" s osobou ktorá pre vás niekedy niečo znamenala?
ziaden s jednym sa nebavime vobec, ale na fb sa este mame, s druhym by som sa aj bavila a aj on sa so mnou chcel, ale odkedy chodim s jeho kamosom tak sa so mnou nejako nebavi, aj z fb si ma vymazal
ale prveho mam za kokota, takze mi nevadi ze sa nebavime, dokonca ja ani nemam zaujem o to sa s nim bavit, a to sme spolu boli 3 roky. u druheho mi je to docela luto ze uz nie sme spolu v kontakte, i ked vzdy sa mozeme nakontaktovat znovu, ale ja sa prva ozyvat of kors nebudem. takze tak
v pohode, ale nezaujímam sa o ne a nekontaktujem ich, no ak je záujem z ich strany o stretnutie tak nie som proti, ak mám čas a nejedná sa o sex alebo chlastanie a pod.
ee jezis ale stretli sme sa minule nahodou asi po dvoch rokoch v meste a 5 minut kecali a strasne som bola stastna ze zrovna vyzeram uplne super a som super oblecena a tak xD
je mi to luto lebo to bola najdolezitejsia osoba v mojom zivote zatial (okrem mamky ofc), a clovek sa casom dostane do bodu, ze si uvedomi, ze ego nie je najdolezitejsia vec na svete
ale
to co mi urobil a ako ma to psychicky dojebalo na dlhe roky ma nepusti
a okrem toho mame uz svoje vlastne zivoty, svoje vlastne vztahy, uz by to bola komunikacia aj tak len pro-forma
a mna takato komunikacia s nim zranuje
cize radsej nic, vobec nic.
ja mam vnutorny zavazok sama voci sebe, ze sa mu uz prva nikdy nikdy nikdy neozvem.
teraz už žiadny ... z času na čas sme si napísali ... prehodili pár slov ale nedá sa hovoriť už o ničom spoločnom, to čo máme spoločné sú iba spomienky z minulosti a veľmi sa už nemáme o čom ani baviť ... najnovšie sa mi už neozýva a ani ja jej ... naposledy sme sa videli pred pol rokom na pohrebe jej otca ... žije si spokojný partnerský život s novým priateľom takže sa jej ani nečudujem že na mňa ako na človeka už v podstate zabudla a nezaujímam ju už ani ako kamarát
S obidvomi to mam rovnaké. Proste nekontaktujeme sa, vôbec nemame dôvod sa bavit, ale ak by sa mi ozvali a chceli by sa rozpravat, nemala by som s tym problém.
No s bývalou čo ja viem možno raz za mesiac si napíšeme alebo vonku sa náhodne stretneme kedže partia je spoločná.
A terajšou uvidíme ako budeme na tom
no s jedným úplne v pohode, kamoši, komunikujeme a všetko (aj keď určitú dobu sme nemali žiaden kontakt) a s druhým nekomunikujeme vôbec, ale bude to ešte zaujímavé, keďže je to spolužiak
nebavím sa s nimi, s prvým by som aj chcela, len sa bojim mu ozvat, ze ake veci by som zistila a s druhym sa nebudem uz nikdy bavit lebo si to nezasluzi
prvého som nevidela odkedy sme sa rozišli, ale stále mi napíše na narodeniny/meniny, ale mne to príde trápne; druhého občas stretnem v meste a podobne, ale už sa ani nepozdravíme, čo mi je aj trochu ľúto, ale tak čo už a s tým tretím sme celkom kamaráti, keď sa stretneme, tak sa normálne rozprávame, proste fajn
S bývalou sa už nestretávame, ale máme sa v priateľoch a tak. Nie sme pohádané ani nič, ale proste ubehlo veľa času a natoľko sme sa zmenili, že by sme si už asi nemali čo povedať. Pred dvoma rokmi sme sa stretli a trápnosť bola vo vzduchu.
Bývalý bol jedna veľká katastrofa, po rozchode sme sa polroka nebavili, potom fwb, potom vzťah, potom zas rozchod, potom sme sa zas nebavili... teraz si len na striedačku bavíme a nebavíme.
S prvou absolútne žiadny kontakt. Nemáme spoločných priateľov, každý bývame inde a je to už strašne dávno...
S druhou máme pár spoločných priateľov a keď ju stretnem, tak nemám problém pokecať. Hoci sa ku mne zachovala nanajvýš svinsky, problém bol asi skôr v tom, že som do takého vzťahu šiel, aj keď bolo zrejmé, že pravdepodobne ani nemá budúcnosť, takže to bolo obojstranne hlúpe.
S treťou máme veľa spoločných známych aj sme teoreticky mohli byť kamarátmi, ako ona chcela, lenže to by sa nesmela správať ako krava, čiže nezáujem.
A mimochodom, keď hľadím na iných a vidím ako riešia (po)vzťahové veci s bývalými a ako ich to zbytočne zaťažuje a brzdí, som strašne rád, že ja som sa nezmyselným riešeným vzťahu s bývalkami nezapodieval a nenechal si tým kaziť život. Však komu to kedy čo dobré prinieslo, vo väčšine prípadov mi to príde len ako trápenie, tak načo taký riešiť akýkoľvek taký vzťah. Treba ísť ďalej.
ja mám s mojimi bývalými dobré vzťahy
s prvým ex sa aj navštvujeme
druhý u nás občas aj prespí..aj ja u nich (máme spolu dieťa, tak preto prespávačky )
s tretím takmer každý deň voláme
s posledným sa normálne stretávam, boli sme spolu na feste a chodím k nim.....a ták...viete ako
(ale pri tomto poslednom som sa pokúsila úplne prerušiť kontakt....no nejde to akosi oh )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
aj sa hádame.
ale prveho mam za kokota, takze mi nevadi ze sa nebavime, dokonca ja ani nemam zaujem o to sa s nim bavit, a to sme spolu boli 3 roky. u druheho mi je to docela luto ze uz nie sme spolu v kontakte, i ked vzdy sa mozeme nakontaktovat znovu, ale ja sa prva ozyvat of kors nebudem. takze tak
moj prvy frajer je jediny, ku komu prechovavam kladne emocie, ostatni mi proste poublizovali a zradili ma a co ja viem
neriesim
rada by som sa rozprávala, ale keď druhá strana nechce, čo sa dá robiť
s jednym aj druhym
je mi to luto lebo to bola najdolezitejsia osoba v mojom zivote zatial (okrem mamky ofc), a clovek sa casom dostane do bodu, ze si uvedomi, ze ego nie je najdolezitejsia vec na svete
ale
to co mi urobil a ako ma to psychicky dojebalo na dlhe roky ma nepusti
a okrem toho mame uz svoje vlastne zivoty, svoje vlastne vztahy, uz by to bola komunikacia aj tak len pro-forma
a mna takato komunikacia s nim zranuje
cize radsej nic, vobec nic.
ja mam vnutorny zavazok sama voci sebe, ze sa mu uz prva nikdy nikdy nikdy neozvem.
čiže ... nič
A terajšou uvidíme ako budeme na tom
ale jeden vyzveda vzdy od mojej kamosky veci o mne a tak
ale to zalezi aj jak sa clovek rozide a kvoli comu
nie sú pre mňa dôležití
Bývalý bol jedna veľká katastrofa, po rozchode sme sa polroka nebavili, potom fwb, potom vzťah, potom zas rozchod, potom sme sa zas nebavili... teraz si len na striedačku bavíme a nebavíme.
S druhou máme pár spoločných priateľov a keď ju stretnem, tak nemám problém pokecať. Hoci sa ku mne zachovala nanajvýš svinsky, problém bol asi skôr v tom, že som do takého vzťahu šiel, aj keď bolo zrejmé, že pravdepodobne ani nemá budúcnosť, takže to bolo obojstranne hlúpe.
S treťou máme veľa spoločných známych aj sme teoreticky mohli byť kamarátmi, ako ona chcela, lenže to by sa nesmela správať ako krava, čiže nezáujem.
A mimochodom, keď hľadím na iných a vidím ako riešia (po)vzťahové veci s bývalými a ako ich to zbytočne zaťažuje a brzdí, som strašne rád, že ja som sa nezmyselným riešeným vzťahu s bývalkami nezapodieval a nenechal si tým kaziť život. Však komu to kedy čo dobré prinieslo, vo väčšine prípadov mi to príde len ako trápenie, tak načo taký riešiť akýkoľvek taký vzťah. Treba ísť ďalej.
s prvým ex sa aj navštvujeme
druhý u nás občas aj prespí..aj ja u nich (máme spolu dieťa, tak preto prespávačky )
s tretím takmer každý deň voláme
s posledným sa normálne stretávam, boli sme spolu na feste a chodím k nim.....a ták...viete ako
(ale pri tomto poslednom som sa pokúsila úplne prerušiť kontakt....no nejde to akosi oh )