mozno je to intimna otazka, aspon podla mna ano, ale skuste sa pochvalit co mate prave vo vasej MP3-ke. napiste co vam hra do hlavy ked idete mestom, ake ukoristene skvosty mate, pripadne podla coho si tam hudbu stahujete a podobne hluposti...
Momentálne tam má od Linkin Park-Minutes to Midnight, Soundtrack k trasformers, nejaké komerčné vecičky, vela vela IMT SMILE, od Chinaski tam mam MusicBar (kurňa CTS_W kde si stiahol nulasedmičku? ), este tam mam najnovsieho Nohavicu-Prazska pálená....a to je asi vsetko.
Moje... moj nazor je keby ludia nevymysleli rap akto boli ludia tak potom by nemalo polovica slovensk nervy na ludi, ktorý nosia rovne siltovky a nohavice dobreze nevlecu po zemi (myslim tým to pudlo ktoré maju skoro po clenky.)
Dalej niesom sama komu ide na nervy ked si daky 5 ludia zapnu na mobile rap a tvaria sa akokeby zjedli cely svet len preto lebo pocuvaju rap.
Jasne je to stýl ale keby ho nevymysli tak by bolo vsetko ine, nikoho neurazam je to moj nazor
55lienka:jasne no je rozdiel hrat sa na niekoho kto pocuva rap(hip-hop) a naozaj ho pocuvat. Teda naozaj pocuvat slova. Mne sa tiez nepacia rovne siltovky(mi im hovorime pojebany siltov-kary slight_smile: a ani nohavice to uz prislo casom a mnohy si z toho vzali len image.. Nejde im o podstatu rapu. s pudlom pod kolenami ale o tom rap- hip hop nieje.. To ako keby si povedala ze techno maniaci nosia rukavicky este aj do postele..
hm. nejaky timberlake (tie dance veci), nejaky eminem, rammstein (ohne dich, feuer frei, du hast, link 2 3 4, ich will ...), trance, loituma, miki mora - moraton, cistychov and tina - vasa, gigi dagostino, BEP a pod. ...
AAA na zaciatok musim povedat ze uuplne suhlasim s 55lienkou - respect no a teraz pozriem ja: ATB jednoznacne, fakt si ma prijemne zaskocila ked si to aj ty spomenula, dalej najnovsie albumy od Lifehouse, Daughtry, Chicane, Soundtrack Time machine, a asi 300MB disco-techno-house. ta tak, a este mam aj volne miesto
Beriem do ruky v mobil, v ktorom mam aj mp3 prehravac (kapacita 2G . Zapinam Windows Media Player na mobile, z minula tam je Sade - Like a Tatoo rozohrana priblizne v polovici a kedze dnes nemam prilis naladu na rychlu, hlucnu a agresivnu hudbu, tak dopocuvam Sade...dalsia je Robo Grigorov - Kym Ta Mam, teda nemusim prepinat. Skoda, ze Kym Ta Mam sa stalo zname az ked to spieval ten nizky svojsky agresivny chlapec v Superstar, ktoreho som mal dokonca aj svojim sposobom rad. No co uz, na Slovensku to umelci (a hlavne ti seriozny) nemaju lahke. Dalsia shufflovana vec, ktoru vymyslel WMP zo zoznamu je Lenny Kravitz - Baptized...jaky je dnes ku mne empaticky. Inokedy mi tam vybera take veci mimo mojho momentalneho vkusu, ale teraz poslucha. A mozno sa iba predvadza, ked uz o nom pisem. Nasleduje The Calling - Wherever You Will Go. Moze byt. Teraz trochu zmenil styl, dal mi tam ze Snoop Dog - Drop It Like It's Hot...mne sa na tom celom najviac paci ani nie tak Snoop, ale Pharellov vystup, ktory zacina - I'm nice too, with some nice dreams, see this ice cubes, see this ice creams? - mam rad toho chlapca...on vzdy a vsade toci zmrzlinu :-] ked skoncil Snoop aj s Pharellom, tak zacal Depeche Mode s A Pain That I'm Used To, prepinam, predsa len sa to teraz nehodi...pre zmenu Moby a In This World...necham dohrat. A konecne ma potesil, to casto nezvykne robit. Vec, ktoru som nepocul uz veky, vola sa Seven Days od Craig David. Odporucam si pozriet klip. Ked nahodou neviete tak dobre po anglicky, tak aspon budete vediet o com ta vec je :-] Seven Days som si nechal hrat 2 razy za sebou. Anglicka produkcia dnes vedie (z neznamych dovodov) a cele to pokracuje s Stop! - Jamelia (Bridget Jones The Edge of Reason soundtrack). Naozaj malokedy sa stava, ze ma takto poslucha. Asi som to zakrikol, lebo teraz dal Lean Back od B.I.G. - agresivne, rychle a silne basy do toho. Notoriousa si vazim, ale pre tento raz predcasne stlacim Fwd. A ani Trick Me od Kelis sa nehodi. Snad sa to teraz uz na treti raz bude dat. Da sa, Slow od Kylie Minoque. Kylie ma taky sexy hlas...este aj album na ktorom je Slow ma sexy nazov ze Body Language. Tolko krasy v jednej skladbe, ze az neverim. Nasleduje Goldfrapp - Utopia. Pomale, pekne, neprepinam. Zase sa to pekne rozbehlo, Mr. Big a jeho To Be With You. Dufam, ze to vydrzi. Nevydrzalo. Ale tak aj hiphop moze byt pomaly a neagresivny, uplny garage beat od The Streets. Skoda, ze na Slovensku ich pozna tak zufalo malo ludi. Turn The Page. - Brace your self, coz this is go deep...stand by my...be brave - prekladat do slovenciny to nebudem, stratilo by to vela zo svojho vyznamu. Zistujem, ze tu mam tolko vela pomalych veci. Dalsia je Damaged People od Depeche Mode. Tiez obcas rozmyslam, preco sme vsetci taki damaged people...nevadi, raz sa to urcite napravi. Prince - Purple Rain. Nepoznam az tak dobre, ale Prince je jednoducho genius, vsetko, coho sa chyti ma uzasny zvuk, dobre slova a dusu. Okrem tych uplne najstarsich vulgarnych veci od neho. A este jedna posledna vec, kym vypnem WMP na mobile. Unfaithful od Rihany, predstavovat netreba.
Toto bolo iba niekolko ukazok z obsahu karty na mobile, ktoru mam celu vyhradenu na hudbu. Zajtra tam uz moze byt nieco ine, menim to dost casto, ked mam cas a chut. A pri pisani tohto prispevku ma tak napadlo, ze o kolko prichadzaju ludia, ktori pocuvaju hudbu, ale nerozumeju slovam. Je mi ich luto.
Iced Earth, Anti-Flag, Good Charlotte, Guano Apes, Losprophets (ale asi len 2 pesnicky, HM), potom nieco od Sum41, The Offspring, Within Temptation ..a tak
Alesana, Escape the fate, Simple Plan, Sunrise Avenue, Fall out boy, MCR, Placebo, Finch, Hawthorne Heights, Bullet for my Valentine, Good Charlotte, Sum 41, Matchbook romance, Panic!At the disco, Silversten, HIM, Rasmus, Your favorite weapon, The Used, Lost Prophets, The Get up Kids, Nirvana, Bob Marley, Sex pistols, Mozart Sesions, AFI, Billy Talent, Enter Shikari, Funeral for a friend, The legion of DOOM, Dimmu Borgir, Cradle of filth
komplet 3 albumy Audioslave,komplet euphoria morning a carry on(chris cornell),niektore albumy Soundgarden,Foo fighters,temple of the dog,Rage against the machine,nejaky nickelback,evanescence,maroon 5(ale len jedna vec)
Flamerage dost sa zhodujeme, len ja tam mam este par dalsich kapiel ako Alice In Chains, Blind melon najnovsie a kopu inych, sak mam 80 GB A este dost videi, hlavne serialy (Simpsonovci rulez ...a tak
JIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII HENDRIX to sa mi teraz najviac pozdava potom nieco ako NIRVANA si rad vypocujem , KOOL & THE GANG , taká dobra klasika aj niaky ten U2,vsetko mozne co sa mi paci vacsinou taky FUNK,ROCK, a podobne saamozrejme PINK FLOYD ... keby som mal toto vsetko menovat tak som tu zajtrasieho rana tak to asi bude stacit
no takze ja mam v iPode soundtracks k filmom Death Proof a Tramsformers (ako MOJE ) potom Korn ,AC/DC,Lostprophets,Vypsanu fixu,Horkyze Slize,Ramones a pod.
mno momentalne si tam hovie (ako inak)-MUSE,dalej nejake dve zabudnute pesnicky,lebo sa mi lubili uz neviem ake to su,nieco od BEATLES,ABBY,THE MUSIC,S&M,a samozrejme moooj Janíček Tírseníček (Yann Tiersen,aj tak tu asi nikto skoro nevie kto to je,skoda )tot vse,ale mam tam stale free space,ale nece sa mi tam toho davat vela,aj tak pocuvam vzdy zakazdym len jeden albac
nooohm, takze menovite: Black Label Society, Bob Marley, Children of Bodom, Daniel Landa, Dragon Force, Guns n Roses, Hammerfall, Iron Maiden, Jarek Nohavica, Nightwish, Within Temptatiom---> z kazdeho vybery mojich naj songov... a potom nejake vybery gothic, heavy a symfonic metalu... a potom straasne vela pesniciek od heligonk,cez horkyze slize az po Tenacious D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Čakám kolkí z vas napisu ze maju vo svojej mp3 hip hop alebo rap.. budem to ratat akoze 4fun
Druha strana novy album - sa tam tiez nachadza + nejake regee(nefim jak sa pise)
aj to je hudba.. a ak to napise vacej ludi tak to len potvrdzuje co som povedala.
co ti da techno.. v techne mozes vyjadrit jedine svoj tanec alebo co.. ale rap zachytava zivot. Hovori o tom aky je svet ludi rozdielny..
Dalej niesom sama komu ide na nervy ked si daky 5 ludia zapnu na mobile rap a tvaria sa akokeby zjedli cely svet len preto lebo pocuvaju rap.
Jasne je to stýl ale keby ho nevymysli tak by bolo vsetko ine, nikoho neurazam je to moj nazor
PEACE...
sak ja len vravim ze ho pocuvam.. nic viac... ja som bola len zvedava kolkí ludia tomu podlahli
Beriem do ruky v mobil, v ktorom mam aj mp3 prehravac (kapacita 2G . Zapinam Windows Media Player na mobile, z minula tam je Sade - Like a Tatoo rozohrana priblizne v polovici a kedze dnes nemam prilis naladu na rychlu, hlucnu a agresivnu hudbu, tak dopocuvam Sade...dalsia je Robo Grigorov - Kym Ta Mam, teda nemusim prepinat. Skoda, ze Kym Ta Mam sa stalo zname az ked to spieval ten nizky svojsky agresivny chlapec v Superstar, ktoreho som mal dokonca aj svojim sposobom rad. No co uz, na Slovensku to umelci (a hlavne ti seriozny) nemaju lahke. Dalsia shufflovana vec, ktoru vymyslel WMP zo zoznamu je Lenny Kravitz - Baptized...jaky je dnes ku mne empaticky. Inokedy mi tam vybera take veci mimo mojho momentalneho vkusu, ale teraz poslucha. A mozno sa iba predvadza, ked uz o nom pisem. Nasleduje The Calling - Wherever You Will Go. Moze byt. Teraz trochu zmenil styl, dal mi tam ze Snoop Dog - Drop It Like It's Hot...mne sa na tom celom najviac paci ani nie tak Snoop, ale Pharellov vystup, ktory zacina - I'm nice too, with some nice dreams, see this ice cubes, see this ice creams? - mam rad toho chlapca...on vzdy a vsade toci zmrzlinu :-] ked skoncil Snoop aj s Pharellom, tak zacal Depeche Mode s A Pain That I'm Used To, prepinam, predsa len sa to teraz nehodi...pre zmenu Moby a In This World...necham dohrat. A konecne ma potesil, to casto nezvykne robit. Vec, ktoru som nepocul uz veky, vola sa Seven Days od Craig David. Odporucam si pozriet klip. Ked nahodou neviete tak dobre po anglicky, tak aspon budete vediet o com ta vec je :-] Seven Days som si nechal hrat 2 razy za sebou. Anglicka produkcia dnes vedie (z neznamych dovodov) a cele to pokracuje s Stop! - Jamelia (Bridget Jones The Edge of Reason soundtrack). Naozaj malokedy sa stava, ze ma takto poslucha. Asi som to zakrikol, lebo teraz dal Lean Back od B.I.G. - agresivne, rychle a silne basy do toho. Notoriousa si vazim, ale pre tento raz predcasne stlacim Fwd. A ani Trick Me od Kelis sa nehodi. Snad sa to teraz uz na treti raz bude dat. Da sa, Slow od Kylie Minoque. Kylie ma taky sexy hlas...este aj album na ktorom je Slow ma sexy nazov ze Body Language. Tolko krasy v jednej skladbe, ze az neverim. Nasleduje Goldfrapp - Utopia. Pomale, pekne, neprepinam. Zase sa to pekne rozbehlo, Mr. Big a jeho To Be With You. Dufam, ze to vydrzi. Nevydrzalo. Ale tak aj hiphop moze byt pomaly a neagresivny, uplny garage beat od The Streets. Skoda, ze na Slovensku ich pozna tak zufalo malo ludi. Turn The Page. - Brace your self, coz this is go deep...stand by my...be brave - prekladat do slovenciny to nebudem, stratilo by to vela zo svojho vyznamu. Zistujem, ze tu mam tolko vela pomalych veci. Dalsia je Damaged People od Depeche Mode. Tiez obcas rozmyslam, preco sme vsetci taki damaged people...nevadi, raz sa to urcite napravi. Prince - Purple Rain. Nepoznam az tak dobre, ale Prince je jednoducho genius, vsetko, coho sa chyti ma uzasny zvuk, dobre slova a dusu. Okrem tych uplne najstarsich vulgarnych veci od neho. A este jedna posledna vec, kym vypnem WMP na mobile. Unfaithful od Rihany, predstavovat netreba.
Toto bolo iba niekolko ukazok z obsahu karty na mobile, ktoru mam celu vyhradenu na hudbu. Zajtra tam uz moze byt nieco ine, menim to dost casto, ked mam cas a chut. A pri pisani tohto prispevku ma tak napadlo, ze o kolko prichadzaju ludia, ktori pocuvaju hudbu, ale nerozumeju slovam. Je mi ich luto.
dalej brujeria: revolucion, anti-castro, el patron, la migra, don quijote marijuana , atd...
dalej daco od karpiny, horkyze daake, slayer, megadeth, anthrax, cannibal corpse... a weelaaaa..
Nightwish - Dark Passion Play
Catafalque - Dialectique
Sonata Arctica - Silence
Within tempttion - The Heart of Everything
Potom tam mam este nejaky Children of Bodom, Arch Enemy, Porcupine Tree, Apocalypticu, ale to len tak par pesniciek.
-Novembers Doom - The Pale Hunt Departure
-Pure Reason Revolution - The Dark Third
Tak ja mam:
Nightwish - Dark Passion Play
Within tempttion - The Heart of Everything
Este nejake veci zo stareho Nightwishu, After Forever a Epica.
a este fotky
Staind - Break the cycle,
Sigur Rós - Ágćtis Byrjun,
Foo Fighters - Echoes, Silence, Patience & Grace
Para - Para
The Strokes - First Impressions Of Earth
a este taky vyberik....
+ bonus: Miky Mora - Co?
BOY KILL BOY-CIVIL SIN
SAY ANYTHING-BASEBALL BUT BETTER
INTERPOL-OBSTACLE 1
THE BRAVERY-AN HONEST MISTAKE