@Etelnair a tú poslednú vetu si si zabudol prečítať? Alebo to len preto aby si sa mohol tváriť na najmúdrejšieho ? Vieš, čo iné okrem toho sa dá robiť na hodinách ako sú hudobná, fyzika a chémia?
@kissmeplease ja by som bol rad keby som mohol mat hudobnu...a aj ja mam hodiny ktore ma nebavia ale neznamena to ze na ne budem prichadzat neskoro a robit picoviny....byt ucitelom ti hodim lak na nechty, mobil a casopisy do smetiaka
Mne úplne stačí cez hodinu sedieť v lavici a pozerať sa na učiteľku bez toho, že by som sa bála, že ma vyvolá a samozrejme byť mysľou niekde úplne inde. Vždy to tak robím, tvárim sa, že počúvam a rozmýšľam o danom učive ale mysľou sa nachádzam pri veciach na míle vzdialené od toho o čom rozpráva učiteľka. Potom si rada čarbem a kreslím kadejaké obrázky, kvôli čomu som si minule aj pastelky kúpila. A na litike si rada čítam ukážky, ktoré sme ešte nečítali. A cez prestávky sa rozprávam so spolužiačkami
@Etelnair@4 A prečo nie? Mne zas @Kissmeplease pripadá ako, že sa perfektne pripravuje na budúce povolanie. Veď mnohí v práci počítajú sekundy do fajrontu, do práce chodia s 5 minútovým meškaním, ženy (a ak je veľká nuda, tak aj muži) si v kanceláriách lakujú nechty, všetci si pekne čítajú časopisy a v kľude sms-kujú. Proste pohoda v práci.
no tak v skole by sa malo ucit???ale no my sme robili vsetjko to co sme nemali kecali s kamosmi ,hrali karty ,cchodili poo druhych triedach a robili same sprostosti, navstevovali bufet kazdu prestavku , hranie hier na mobile a pocuvanie hudby to bolo moje..... ale ja som vzdy na hodiny bol pripraveny a ucil som sa doma hehhehe a vzdy znamky som mal perfektne....
spánok, smiech, aktívna účasť na absurdných debatách cez prestávky aj hodiny, komentovanie výuky určitých profesorov, sledovanie pokru (keď nemá kto, robím krupiérku ja, haha), hranie twistera cez voľné hodiny a chodenie za triednym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
stačí? ale to len na tých, ktoré ma nebavia a budú mi v živote na veľké NIČ
a cez prestávky proste kecanie o všetkom možnom
vdakabohu, na niektorych hodinach si ani nevydychnem a makam ako srob
...nikde som sa nenasmial tak jak v škole cez prestávky.
@etelnair
zato, že poviem ÚPRIMNE, čo robím na hodinách v škole sa hneď vychvaľujem? tak to už je o čom?
Prave o to ide... Zalozit taku diskusiu, a hned prvy komentar napisat, co vsetko robis v skole...
Aky to ma zmysel?