quatro formaggi. vlastne na ostatnych je vzdy zvacsa nieco, co by som papat nemala. preto som si ju tak oblubila. nemusim spekulovat a vymyslat a vyberat.
@torpedo08 mno inak aj tie sú dobré a ušetríš aj čas na čakanie aj na peniazoch a keď je tak tak za tú cenu v reštike si niekedy kúpiš aj dve z obchodu ...len veru v reštike más viac druhov z ktorých si môžme vyberať..
@mobscene69 u nas je to pod nazvom Fruit ale neviem ako inde..vlastne mame tri pizzerky a robia to je len v jednej mozno je to nejaka specialita podniku
@mobscene69 presne..to má uplne inú chuť....milujem pizzu s kečupom ! tak to je príliš suché..no ja neviem...ked som hladná zjem aj takú..ale s kečupom je to lepšie ......inak tiež si jeden z mála ludí kto to je ....nepoznám vela ludí
@limetkajaja a pre mňa je to zase divné kto si tam kečup nedáva aj ore mňa je to trochu také suché a ten kečup tam tak dobre padne alebo ja ani neviem alebo chili omáčka mmmmh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
syr, baklazan, olivy, cesnak
syr, cibula, slanina, kukurica
syr, sunka, ananas, cesnak
syr, feferony, chili, sucha salama, cibula, olivy
a tymto sa chcem v uterek pozvat s @hnisavica -om na pizzu
Ale pokial mi tam nenajebú SYR jak včera keď som si objednávala -.- ešte teraz sa mi dvíha žalúdok z toho, na tuniakovú pizzu syr.
Proste len tuniak, cibuľa, paradajky, poprípade vajíčko.
sunka syr
syr
a na to si dam kečup