Moj prvý vstach trval dokopi 6hodín... mal som 13 prvý krat somsa najebal ked mi povedal že ským akože chodím tak som jej dal kopačky...inak pil som preto lebo mam skoro o 3 roky starších kamaratov
jasne ved to bolo iba pred rokom a pol...4 dni...hej docela dobre a hlavne bez slov...na prvy vztah prilis kratke ale mam velmi pekne spomienky...doteraz sme este kamosi aj ked uz spolu tolko nekomunikujeme ako kedysi...
@4 sorry kamo ale nemáš to hlave asi v poriadku 18 ročný s 13 ? nie len že to je tresný čin ale je to aj dost neetické...byt jej fotrom ty vajca odtrhnem
hmm a co je vlastne prva priatelka? prva baba ktora sa mi pacila, prva baba s ktorou som "akoze chodil", ale ani ona ani ja sme si nejake chodenie nepripustali, alebo prva baba, ktora dostala pusu odomna, alebo prva baba s ktorou som chodil ?
no v kazdom pripade... prve pokusy boli na zakladke a trvali zvacsa niekolko dni maximalne potom neskor sa to predlzilo na niekolko tyzdnov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
no v kazdom pripade... prve pokusy boli na zakladke a trvali zvacsa niekolko dni maximalne potom neskor sa to predlzilo na niekolko tyzdnov