to iba my máme v rodine z otcovej strane také choré gény, že ženy prestanú rásť až po pôrode? akože, nie je to veľa, ale z roka na rok som vyššia. len neviem o koľko, ale vidím to na nohaviciach a na tom, že som za psoledných pár rokov prerástla otca. aj moje sesternice sú toho dôkazom
@flussica no neviem, čo to bolo, či pokus o vázu alebo tanier či nakoniec placka... aha, asi niečo ako popolník alebo miska, nepamätám si presne, bolo to dávno na jednej návšteve centra
@snehovavlocka Uf, piesok... Spomenula som si na pieskovu animaciu - tto je nieco neskutocne. Neviem, ci si videla nejake veci, ale je to fakt genialita sama a nieco tak narocne, ze mam pred tym velky respekt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
niesom z najvecsich
..kvak..
malá vrtká dobre trtká
dievčatám sú takéto nešťastné udalosti, ako skoré ukončenie rastu, odpustené
vyber si oblasti
Ja neviem, to musi prist spontanne .
Mhhm, takze takto.. ale ved to bol len prvy pokus. Keby si viac trenovala, si hotovy Meggajver .
MG nie, ale to bola metafora (ach)...
(ja som pochopila )
(Ja tiez, ale bola som v koncoch, ci Ti na to odpisat. Dnes ma akosi humor zabudol navstivit.)