Viem, ze je to tazke a neda sa to, ale napiste kazdy len 3 filmy , o ktorych si myslite, ze patria medzi vase TOP Mozno by bolo zaujimave to rozdelit zanrovo, ale naschval som to nechal tak
everything is illuminated, hellraiser V : inferno /i napriek tomu že je to žánrovo horror, stojí za to/ a potom asi machinist. lenže to sú len teraz filmy ktoré som v poslednom čase videl a zapôsobili. časom sa to zase zmení.
hmm.. len tri? to sa nedá aale.. takže.. hm.. Armageddon (a všetky film s Bruceom, ako napríklad šiesty zmysel), potoom Zelená miľa aa asi.. Moja prvá láska.. a Pošli to ďalej.. ale to už sú viac ako tri filmy
Je to veľmi ťažký výber, nedokážem uviesť ani jeden bez toho, aby som neuviedla ďalšie.
ale mimo tých mojich naj, mám jeden, ktorý asi málokto pozná ale je pre mňa niečím výnimočný, jednoducho kategória sama o sebe. Ale to asi málo kto pochopí. Jedná sa o film L´Ours.
Neviem sa rozhodnúť, ale rozhodne medzi obľúbené partí- Hangover, Cruel Intentions, Ugly truth a veľmi na mňa zapôsobil aj film Requiem for a dream, ale nepáčilo sa mi to, len .... ten film si proste budem pamätať a určite ho dám pozrieť mojim deckám keď pôjdu do puberty
@e12 pokúsim sa stručne ...on pred rokmi spôsobí haváriu kde vlastne zahynie jeho žena a ďalších 6 ľudí ..nevie sa s tým zmieriť, prekonať to, tak sa rozhodne, že nájde 7 ľudí, aby im vlastne život vrátil ... aby vyrovnal to, čo zničil .. rôznymi spôsobmi im pomáha, niektorým chce darovať svoje orgány, lebo sú chorí a preto sa rozhodne zabiť sa... aby im mohol pomôcť.. a jedným z týchto siedmych ľudí je aj žena, ktorá potrebuje nové srdce ...a on sa do nej zaľúbi ...a ďalej už zistíš sama ..ale je fakt krásny..odporúčam
@e12 hraje tam Will Smith, čiže neviem, či ty ho považuješ za dobrého herca, ale pre mňa je jeden z najlepších ..práve aj kvôli tomuto filmu. A po slovensky sa volá Sedem životov ..potom daj vedieť či sa ti páčil ..ja som pri ňom fakt plakala ako malá a to nie som vôbec citlivka
fakt jediný bol ...a čo to je za film? ..ako pozerám trailer, hrajú tam japonci .. ale neodsudzujem ...pozriem a potom poviem ty si pri ňom azda plakal?
The Pacifik,Pearl Harbor, Hooligans, Krutá rasa, Texaský masaker motorovou pilou, Pelíšky, Slunce,seno,... také klasiky ale pre mňa najlepšie a s tých sa neviem rozhodnúť...
@piotra ten film som videla ako strašne malá v kine, ani ma tam neceli pustiť, pre nejaké scény ale supeer, odvtedy som ho videla aj 10krát a vždy si to rada pozriem...fakt že ten film je úžasný.. Medveď
Ja som to ešte dávno videla v telke (keďže v čase premietania tohoto filmu v kinách som ešte nežila a potom pred rokom v škole sme to pozerali tak som si naň spomenula a odvtedy som ho pár krát pozrela a veľmi sa mi páči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Sommersturm
A walk to remember
Requiem for a dream
Mr. Nobody
Zelená Míľa
asi najlepšie ... niesu take tuctové .. a maju čo to do seba
Vykupenie z vaznice Shawshank
(a dost vazenskych, ale boli to ozaj pekne filmy)
Gran Torino
august rush
bridge to terabithia
Requiem for a Dream
Finding Nemo
2. gran torino
3. Momentálne neviem zaradiť
2. Mr. Nobody
3. Osadné
1.Mr.nobody
2. Forrest Gump
3....ja vám nevím keĎ ja ich mám veľaa
ale nepatrí tam ani jeden zo zatiaľ spomenutých filmov
2.Remember me
3.Dear John
2. Scott Pilgrim vs. The World
3. Kill Bill
ale mimo tých mojich naj, mám jeden, ktorý asi málokto pozná ale je pre mňa niečím výnimočný, jednoducho kategória sama o sebe. Ale to asi málo kto pochopí. Jedná sa o film L´Ours.
k teme: Scott Pilgrim, Pelisky, Gladiator
2.
3.
Neviem sa rozhodnúť, ale rozhodne medzi obľúbené partí- Hangover, Cruel Intentions, Ugly truth a veľmi na mňa zapôsobil aj film Requiem for a dream, ale nepáčilo sa mi to, len .... ten film si proste budem pamätať a určite ho dám pozrieť mojim deckám keď pôjdu do puberty
ale to je len momentalne to sa rychlo zmeni
ale take co ma drzia dlhsiu dobu? tie su urcite tiez ale asi ma teraz nenapadne
2. Seven pounds ...jediný film pri ktorom som plakala
3. Hľadanie krajiny nekrajiny ... až čarovný film, by som povedala.. a k tomu Johny Depp, čo viac dodať
Trois Couleurs: Bleu
Requiem for a dream
jediné filmy, kt. poznám naspamäť a dokážem pozerať furt dookola
ale budiš: Inland Empire, Synecdoche New York, Mulholland Drive. ale vedela by som o tej trojici podiskutovať a pomeniť.
The Godfather
Into the Wild
2, Band of Brothers nie je to film ale aj tak
3,....
The Pacifik,Pearl Harbor, Hooligans, Krutá rasa, Texaský masaker motorovou pilou, Pelíšky, Slunce,seno,... také klasiky ale pre mňa najlepšie a s tých sa neviem rozhodnúť...
2. Prayers for Bobby
3. V ako Vendeta a Equilibrium asi rovnako
2. Cloverfield
3. vela inych...ale napr Disturbia
2.Forrest Gump
3. Donnie Darko
parfum
500 days of summer
určite Star Wars, to nie je ani top, to je proste Hviezdna vojna
kričí mi srdce, že chce viac, ale dám Atonement a Sunshine, snáď dostatočne symbolizujú moje predstavy
2. Něco z Alenky
3. Svetlá veľkomesta
a mam rad take kktinky ako Scary Movie , Blazniva Strela atď. inac Leslie Nielsen RIP
2. Faunov labyrint
3. cierna labut
2.Pulp Fiction
3. Boys don´t cry
Heima
The Shawshank Redemption
( poradie nie je podstatné )
2.Dear Johan (romanticko-vojnovy? ale dost falosny Happy End)
3.Remember Me
a taktiez stoji zato pozriet boy in stripped pyjams nadhera