1. Najvtipnejšie komentáre - Tak to sem tam každý vie zavaliť super srandu na ktorej sa fasa zasmejem.
2. Najmilšie komentáre - @Pijemzelenycaj
3. Najsmutnejšie komentáre - NIKTO ma nenapadol...
4. Najhnusnejšie komentáre - @Trash , sem tam aj @Grietusha a @Purenarcissism sú také ostrejšie.
5. Najtrapnejšie komentáre - @Georg21 , @zajkousko či Marcello či ako to je teraz.
6. Najmúdrejšie komentáre - iba @Melancholik ma napadol, lebo ten sa na nič nedíva nejak jednostranne
7. Najpopulárnejšie komentáre - @nicolkaa má vždy milión lajkov
Coooooze,to je ake krasne mile od vas!!! Strasne ste ma potesili,ste zlaticka . Dakujem. Snazim sa byt ku kazdemu mila a velmi sa mi to vracia,aj v podobe takychto komentov
Ešte chýba bod 8. najodveci komentáre @Paulieevans inač ďakujem že si na mňa nezabudla láska moja. som plný pozitívnej energie keď som u teba radený do kategórie najhnusnejších komentárov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
1. Najvtipnejšie komentáre - @mojdedo , @ps102 , @rocafella , @Relieforsaddist
2. Najmilšie komentáre - @pijemzelenycaj
3. Najsmutnejšie komentáre - @sisi092
4. Najhnusnejšie komentáre - (tu neviem)
5. Najtrapnejšie komentáre - @Meaning_fullness , @dumbledore (prepáčte chlapci)
6. Najmúdrejšie komentáre - @karlotiskot , @sadistrom
7. Najpopulárnejšie komentáre - @hoperpohroma , zajac
2. nikto
3. @melancholik
4. neviem
5. všetci rad radom
6. tu na B. ? to isto !
7. všetci čo si myslia, že sú populárni
2. Najmilšie komentáre - @Pijemzelenycaj
3. Najsmutnejšie komentáre - NIKTO ma nenapadol...
4. Najhnusnejšie komentáre - @Trash , sem tam aj @Grietusha a @Purenarcissism sú také ostrejšie.
5. Najtrapnejšie komentáre - @Georg21 , @zajkousko či Marcello či ako to je teraz.
6. Najmúdrejšie komentáre - iba @Melancholik ma napadol, lebo ten sa na nič nedíva nejak jednostranne
7. Najpopulárnejšie komentáre - @nicolkaa má vždy milión lajkov
ale každý nech si berie z druhých len to najlepšie a najmúdrejšie pre jeho život..
@melancholik
Coooooze,to je ake krasne mile od vas!!! Strasne ste ma potesili,ste zlaticka . Dakujem. Snazim sa byt ku kazdemu mila a velmi sa mi to vracia,aj v podobe takychto komentov
@paulieevans byť ostrejší či priamočiary ale neznamená byť hnusný. to je len problém na druhej strane.