mna najviac asi oslovilo tento rok, ked som bola na premiere predstavenia studentov z VSMU (Nic. Alebo vsetci svati), naozaj tak pekne zahrane aj s peknym scenarom som dlho nevidela
vizualny - Dunkirku od Nolana
hudobny - kokos asi ani neviem... potesilo ma vystupenie kapely Grai v Banskej a hmm asi bol pre mna mega zazitok a eargasm aj objavenie kapely Leprous
festivalovy - Dni spevu a tanca na Helpe
Šou v Europa Parku kde korčuľovali na ľade. Celé to bolo spravené ako nejaký príbeh v tanci. Bol to vari najkrajší môj umelecký zážitok nielen za tento rok ale vôbec.
Bola som na vernisáži jedného bývalého Birdzáka a veľmi ma to potešilo, lebo už bez tak výborné básne spojil s úžasným linorytom a vydal to všetko ako vlastnú knižku a spomenula som si, ako sme si pred pár rokmi písali a ponúkla som sa, že mu trochu pomôžem s gramatikou.
A takmer jediný hudobný zážitok bol koncert Queens of the Stone Age, kde som zistila, že nie som pristará na moshpit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a este minuly piatok royal republic
a Trenciansky hrad a Trencin a strasne som si to tam zamilovala
hudobny - kokos asi ani neviem... potesilo ma vystupenie kapely Grai v Banskej a hmm asi bol pre mna mega zazitok a eargasm aj objavenie kapely Leprous
festivalovy - Dni spevu a tanca na Helpe
A takmer jediný hudobný zážitok bol koncert Queens of the Stone Age, kde som zistila, že nie som pristará na moshpit.
a Krakow...uz som tam bol viac krat ale furt to mesto milujem viac a viac
Gancher & Ruin