počkať, to je najNEobľúbenejšie ja som prečítala najobľúbenejšie lol musím pozornejšie čítať najNE... ehm... špagety s takou hnusnou omáčkou a polievka "čomáme,dáme" to som tak nazvala že keď niekto varí polievku a dá tam všetko, čo doma má
asi tiež rezne hh.......a nejak tak mäso celkovo a ešte plnenú papriku, paradajkovú omáčku, vyprážaný karfiol, prívarky kadejaké a tak hh ešte veľa by som toho našla :d
špenát, rôzne živočíchy a celkovo mäso v poslednej dobe... potom všelijaké polievky- paradajková, špenátová, šalátová,... ja som dosť prieberčivá čo sa týka jedla
Ja mám rada takmer všetko..asi .. ale neznášam bryndzové pirohy,a aj ked su nejake iné aj tie neznášam,potom uvarenu mrkvu velmi nemusím,petržlen,pór..atd..jablká tiež velmi nemusím...ak jem kuraciu polievku,musí byť slaná..až presolená .. a potom milujem šošovicovu polievku,kapustnicu,steaky,atd atd ..
a k veci:spenat,brokolica,articoky,olivy,hriby,morske oné,jahnacie zajac hovadzie,mrkva,petrzlen,v skolskej jedalni hoc jaka polievka de jebnu rozmacane rozky,lokse,zemlovka,tvaroh,pečénka,bryndza,..a dalej ma nenapada ale vela toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
» www.birdz.sk/forum/pecene-ku...
Tak neviem.
a paradajková polievka omg :-!
Takže často nemám čo jesť ... Napríklad dnes v šaláte boli mušle, kalamáre, a podobné hnusoty , fuuuj
...a ani špenát nemusím, a hlavne CIBUĽUUUUUUUUUUU
a majonáza,tatarka,a takéto grcky..
koprove nieco
a ja neviem,je dost veci co nemam rada,som prieberciva a na tanieri jedlo pitvem
a zabudla som pecenovy syr,tlacenku,tatarsku ,lečo....
no_mouth:__C7zxjkzhyM://blog.sme.sk/blog/3269/105324/leco06.JPG" target="_blank"> no_mouth:__C7zxjkzhyM://blog.sme.sk/blog/3269/105324/leco06.JPG" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
a k veci:spenat,brokolica,articoky,olivy,hriby,morske oné,jahnacie zajac hovadzie,mrkva,petrzlen,v skolskej jedalni hoc jaka polievka de jebnu rozmacane rozky,lokse,zemlovka,tvaroh,pečénka,bryndza,..a dalej ma nenapada ale vela toho