vlastne... ked chces taku birdzacku odpoved: nie som tehotna, viem mat orgazmus a nikto cudzi ma nepoziadal o vztah na fb (to radim do kategorie fyzicke)
@obliviate dokážem počúvať iných ľudí .. a nestojím si furt len za svojim ... len tak som schopný sa učiť a posúvať sa vpred ... ... a strašne rád ľudom pomáham ale len tým čo si to zaslúžia
@zajkousko dokázal čo? nenasrať zasa do úplne náhodnej diskusie úplne offtopic propagandistické kecy?
(odpoveď na otázku: človek musí byť obrovský kokot, aby som ho nebol schopný a ochotný tolerovať, a nemal v prvom rade snahu ho pochopiť a zamyslieť sa nad tým čo hovorí.)
@zajkousko aspoň ho nazývaj jeho pravým menom, Lucifer (svetlonosič), slovo "satan" je všeobecné podstatné meno znamenajúce "protivník", "ten ktorý nesúhlasí/búri sa"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Dovolím si povedať, že viem šiť a hrabať. A občas mi šije a hrabe. A viem sa dobre zašiť.
(odpoveď na otázku: človek musí byť obrovský kokot, aby som ho nebol schopný a ochotný tolerovať, a nemal v prvom rade snahu ho pochopiť a zamyslieť sa nad tým čo hovorí.)
A v zahrabaní sa pod čienu zem nevynikáš?
A som všeobecne dosť popiči.
hm, čakal som pán dokonalý, že sa ozveš ...
ano, "dokázal som to"...
napr aj pri tebe:
že ťa beriem takého aký si,
uveriť, že inakší nebudeš,
uveriť, že tvoja duša patrí Satanovi ,
uveriť, že svojími modlidbami zmiernim tvoje utrpenie čo ťa čaká
Nech je Boh milostivý k tvojmu konaniu.......
filip
ano, Satan je to správne slovo pre teba, ty predsa nesúhlasiš s Bohom Stvoriteľom .....
Ty si svetlo!, svietiš Zlu na cestu do svojho srdca
filip
príde deň, keď to svetlo zhasneš a to bude pre teba vyslobodenie...
je najvyšší čas, aby si aj ty niečo začal so sebou robiť pre spásu svojej čiernej duše
filip
nie som hodný na to aby som ťa súdil, na to je Boh!...
som len jeden z obyčajných obyčajný chalanov z birdzu a vidím to podľa tvojho správania a konania
fujky fuj, nekaz mi aspoň pekný deň ............filip