aspon o rok skôr a niekedy na jesen a moholo by to byt napriklad v kalifornii alebo v new yorku, popripade na floride alebo vo svedsku, finsku a rodina .. urcite starsi brat a mladsia sestra, a byvali by sme vo velikanskej vile s bazenom a s peknym hafom
mne by stačilo aj nejaké Grécko..s rodinou...mojou...ale ešte keby bol nejaký starší brat...alebo hocijaký súrodenec... ..ale aj s dátumom narodenia som spokojná
ja keby som mohla tak by som sa chcela narodiť v Austrálii v Sydney v rodine, ktorá by veľa cestovala nie ako moja normálna rodina dátum by mohol ostať ale mohol by sa zastaviť čas keď budem mať 18:d
hmm chcela by som žiť niekedy v 18.tom storočí, za Ľudovíta XV., niekde na kráľovskom dvore. Lebo tam trtkal každý s každým a bolo to úplne normálne a ženy nosili akurát tak šaty s korzetom, a starali sa len o to aby boli krásne.... akurát by som zaviedla hygienu a umývanie
17.1. a rok..hmm v tom case kedy sa odohrava film 5. element ..lietajuce auta,na dovolenku by sme chodili na ine planety a brjus wilis by bol mojim susedom ..
rok 1990 by som ponechala, len s mesiacom som nespokojná...narodky by som chcela mať radšej v lete (jún-august)...A chcela by som sa narodiť v Španielsku niekde pri pobreží a aby mi ani v detstve nič nechýbalo a chcela by som mať aj 1-2 sestry v mojom veku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
alebo
1990, Lichtenštajsko, je jedno aká rodina, tam sa majú dobre všetci...
Zboznujem oboje...=D
No a na mieste nezáleží. Vždy je tu možnosť cestovania, pokiaľ by som samozrejme nebol zrodený v nejakom prehistorickom období.
a rok?ten co je,1990,a preco?som to proste ja! keby to bol rok 1700,bola by som ina,ktovie,mozno som zila aj vtedy....