obľúbené: Trhala fialky dynamitem, Snehový dort, Atramentové srdce, Dogma, Stigmata, Ružové sny, Anatómia pekla, Dohola, Veľmi nebezepečné známosti, Philadelphia, Anjeli v Amerike, Juno... atď. a nie sú to len tie, pri ktorých som sa zasmiala
Najlepšie podľa mňa sú: Disturbia. Harry Potter 1-7, Australia, Púštny kvet, Twilight, Prcičky, S tebou me baví svet, Gejša, a potom už len tie katastrofické a rozpravky
The Unborn , Zmeškaný hovor , Stigmata , 3:15 zomrieš , Svet drog , Osudový dotyk , Hory majú oči , Lod duchov , Nezvratné osudy , Oko , Márnica , Satan 666 ... nezasmiala som sa pri nich.
Juno,Waiting for Forever,Remember Me,Veronika Decides to Die,Water For Elephants,Donnie Darko,Eternal Sunshine of the Spotless Mind, 500 days of summer
Jursky Park, StarWars, Donnie Darko, Alien, Aliens, Batman> Dark Knigth, District 9,... filmy ktore mam rad a ktore by som si kukol znova a znova a su zalozene na temach ktore ma bavia a zaujimaju... co je vacsinou Sci/fi
A vsak tiez mam rad filmy ako su Rocky, Green mile, Forest Gump, Avatar, Great Expectations, Wrestler, I Am Legend,... jednoducho filmy ktore vas naplnia po ich pozreti ale neskor stratia svoje kuzlo, Full Price Movies.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Eden lake
Viac mi teraz nenapadá, ale všetky také pri ktorých plačem lebo končia šťastne.
A vsak tiez mam rad filmy ako su Rocky, Green mile, Forest Gump, Avatar, Great Expectations, Wrestler, I Am Legend,... jednoducho filmy ktore vas naplnia po ich pozreti ale neskor stratia svoje kuzlo, Full Price Movies.
constantine?? citala si wobec komix? Alan Moore sa skoro rozplakal ked ten film videl ze ako moc dodrbali jeho komix...