sracka/sranie vseobecne je asi najuniverzalnejsie. kazdy to zazil, kazdy sa s tym vie stotoznit, kazdy to pochopi. a ako dodatok, nie je to podozrive a vacsina ludi vnima defekaciu ako citlivu zalezitost, takze cloveka dalej nebudu spovedat.
byvala to migrena (ktora sa periodicky opakovala hlavne skoro rano ked byvala nulta telesna) a zaludocna nevolnost ked triedna vyzvedala tak som hned spustila detailny opis a zarazila ma po prvej vete
inak v domacom prostredi som zvykla takuto neurcitu chorobu oznacovat ako mor. mor sa prejavuje napriklad tak ze je vonku tma zima a prsi a mne sa nechce vstavat... vtedy ma mor niekedy premoze a radsej ho poriadne dospim
na vyske sa neserem s vyhovorkami napisem ze som chora a hotovo. a niekedy ani neklamem
Črevná chrípka, a inak ked sa mi nechcelo cvicit na telesnej, som povedala, ze sa mi rano spustila krv z nosa (co niekedy aj naozaj, lebo mi zilky pukaju ) a vtedy sa zakazuju namahave veci hlavne beh a gymnastika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
inak v domacom prostredi som zvykla takuto neurcitu chorobu oznacovat ako mor. mor sa prejavuje napriklad tak ze je vonku tma zima a prsi a mne sa nechce vstavat... vtedy ma mor niekedy premoze a radsej ho poriadne dospim
na vyske sa neserem s vyhovorkami napisem ze som chora a hotovo. a niekedy ani neklamem