Opäť téma pre vodičov. Od momentu, kedy ste dostali svoj vodičák resp. sadli prvýkrát do auta sami, aké kixy sa vám podarili? Išlo vám šoférovanie od začiatku bez problémov alebo naopak?
Inštruktor si zo mňa vždy robil srandu, že som "pravicovo orientovaná", lebo ma to stále ťahalo doprava, takže mimo cestu a to mi bohužial ostalo, mám trochu zlý odhad, ale zatiaľ som tým žiadnu škodu nespôsobila.
úplne sama som ešte nešla...vždy len s priatelom...ale tak, pri vyhádzaní z obce som miesto 5 dala 3, fajne nami trhlo.. ale možno najväčší bol, jak som do kopca dávala prednosť protiidúcemu autu a potom som sa odtial nevedela dostať....navrieskala som na priatela, vystúpila z auta a tresla dverami, nech ide on
vela krat mi to skapalo v kopci ...vytvorila sa za mnoou kolona a ja som naadavala ako keby som bola pohan .. potom raz ked som stala pred semaforom prva tak som si dala neutral a nedrzala som brzdu tak ma to posunulo dozadu a skoro som buchla auto costalo za mnou ... hmm ked som parkovala skoror som urvala spatne druhemu autu ..ale inac nic ..beriem to dost zodpovedne a bavi ma to tak ono sa to praxou vylepsi
ja doteraz netusim ako som mohla prejst kuzelkami, resp. ako sa mi mohlo podarit pred fizlom zaparkovat pozdlzne, uz su to 2 roky co mam vodicak a stale to neviem
a pohynat sa na kopci tiez nieje moja silna stranka, sice nenaburam ale ... aj tak
Zatial (klop klop) bez nejakych vacsich. Raz pri cuvani som trochu oskrel naraznik a to 3x
A raz sa baran predomnou pohol, ja ze uz ide a prudko zabrzdil, tak som ho trosku tukol, ale inac vsetko v pohode. Soferujem stale od kedy mam vodicak.
skapalo mi auto v krizovatke..3krat za sebou. potom som sa nejako pohla a nakoniec zistim, ze som sa pohynala na 3jke ale rozbehla som sa. to som mala vodicak tyzden. inak nic zaujimave
Fuuu,vodicak som robila rok,bo som to musela sklbit so skolou v inom meste,pozdlzne parkovanie dodnes neviem a obdivujem zeny-instruktorky,ako mozu byt take sikovne?
Od autoškoly som sedela za volantom asi 3krat, posledne som pri parkovani zvalila kukuricu, raz som sa tak rozbehla,ze motor zajical,(moc som pridavala plyn) a tiez mi to skapalp na kruhaaci a auto za mnou trubilo. A zalomcila som to tým nevydarenym pozdlznym....jaaaaj neviem ako to bude so mnou... Potrebovala by som aby so mnou jazdil niekto pokojny a trpezlivy (otec aj brat mi vedia pekne vynadat). A ja sa potom po jazde az trasiem a nadavam si,na co som sa to ja dala.
Raz som sa nesustredil na cestu, takze som si nevsimol cervenu, a zboku prichadzajuce auto ma minulo tak o meter, parkrat som ostal stat na cervenu, pricom som chcel odbocit, a mal som zelenu (sipku), a raz som si nevsimol prikazany smer, a inak len take raz vacsie, raz mensie.
Ale hej. Hlavne keď som nervózny a niekam sa ponáhľam. Párkrát mi to zdochlo, do kruháču som sa raz rozbiehal na trojke, asi na pol sekundy som si pri parkovaní pomýlil plyn s brzdou a jebol som na obrubník a raz na dialnici som týpkovi čo ma obiehal skoro vletel do cesty, lebo otec mi povedal že môžem ísť a ja kokot som sa nepozrel do späťáku (a od vtedy radšej nikoho nepočúvam).
ja mám predautoškolné - vrámci prvej dlhšej samostatnej jazdy (ZV->B ktorou som šiel na svoje prvé rande v živote (a z neho) som zabudol pri zaparkovaní vypnúť svetlá. druhý deň ráno domov... som chcel ísť. ale kde ani interiérové svetielko nežije, štartovacie káble príliš nepomôžu... tak som volal otcovi (ktorý nevedel že som si auto požičal), že potrebujem odtiahnuť... tak v druhom prišiel, a na lane z BB do ZV, resp. ešte dedinky kúsok za ZV, vcelku sranda. Na dosť strmom kopci pred danou dedinkou (serpentínky a tak) som sa príliš bál aby som mu nenabral zadok, príliš som brzdil, a roztrhol lano. Čiže druhú polovicu serpentíniek som šiel miesto na 4metrovom na improvizovane zviazanom dvojmetrovom (toľko k minimalizovaniu obáv že otca naberiem slight_smile:. Vcelku srandovný deň, keď sa to tak vezme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a parkovať doteraz neviem
a pohynat sa na kopci tiez nieje moja silna stranka, sice nenaburam ale ... aj tak
A raz sa baran predomnou pohol, ja ze uz ide a prudko zabrzdil, tak som ho trosku tukol, ale inac vsetko v pohode. Soferujem stale od kedy mam vodicak.
Od autoškoly som sedela za volantom asi 3krat, posledne som pri parkovani zvalila kukuricu, raz som sa tak rozbehla,ze motor zajical,(moc som pridavala plyn) a tiez mi to skapalp na kruhaaci a auto za mnou trubilo. A zalomcila som to tým nevydarenym pozdlznym....jaaaaj neviem ako to bude so mnou... Potrebovala by som aby so mnou jazdil niekto pokojny a trpezlivy (otec aj brat mi vedia pekne vynadat). A ja sa potom po jazde az trasiem a nadavam si,na co som sa to ja dala.
potom raz som tak mierne nedal prednosť ale bola to ešte fajn rezerva neviem čo stresuuval
a raz som prešiel na červenú lebo ma kamoš rozptyloval