NASRALO MA: ľudia zo skautingu s ktorými som sa pred 1,5 rokom skvelo bavil a rozprával, hneď po mojom odchode neprajavili známky snahy pri potencionálnom rozhovore so mnou, tak isto ani nepozdravia ak ich vidím a to je smutné
mám dojem, že sa o mne šíria zlé reči a to ma serie/nepáči sa mi to
-nuž zároveň sú ľudia, s ktorými nadviažem kontakt okamžite ak ich stretnem
ČO MA DOJALO:
ZA ČO SA HANBÍM:
už dlhšie mám komplex menejcennosti, mietsami nie som spokojný so svojím správaním, fyzickým vzhľadom a hlasom ktorý korešponduje s duchovnými pocitmi a tak sa ostýcham chodiť po ulici ...
CHCEM SA POCHVÁLIŤ: v poslednom čase mi dosť veľa ľudí pochválilo štylistiku a moje texty
Nasralo ma.. nasralA ma, moja prehnaná cholerickosť.
Dojalo ma.. NEdojalo.
Hanbím sa za to, že.. nie som taký dobrý človek, ako by som chcela byť.
Občas klamem (ľuďom, ktorí mi nie sú blízki). Nie že by som chcela klamať, iba nechcem povedať pravdu.. A potom sa stáva, že po čase sa s tými ľuďmi zblížim a hanbím sa, že som klamala.
A nechcem sa chváliť, určite by bolo čím, ale nevidím v tom zmysel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
NASRALO MA: ľudia zo skautingu s ktorými som sa pred 1,5 rokom skvelo bavil a rozprával, hneď po mojom odchode neprajavili známky snahy pri potencionálnom rozhovore so mnou, tak isto ani nepozdravia ak ich vidím a to je smutné
mám dojem, že sa o mne šíria zlé reči a to ma serie/nepáči sa mi to
-nuž zároveň sú ľudia, s ktorými nadviažem kontakt okamžite ak ich stretnem
ČO MA DOJALO:
ZA ČO SA HANBÍM:
už dlhšie mám komplex menejcennosti, mietsami nie som spokojný so svojím správaním, fyzickým vzhľadom a hlasom ktorý korešponduje s duchovnými pocitmi a tak sa ostýcham chodiť po ulici ...
CHCEM SA POCHVÁLIŤ: v poslednom čase mi dosť veľa ľudí pochválilo štylistiku a moje texty
bavoráčik ma predbehol až po 20 km úseku
slzy šťastiaaaa
Dojalo ma.. NEdojalo.
Hanbím sa za to, že.. nie som taký dobrý človek, ako by som chcela byť.
Občas klamem (ľuďom, ktorí mi nie sú blízki). Nie že by som chcela klamať, iba nechcem povedať pravdu.. A potom sa stáva, že po čase sa s tými ľuďmi zblížim a hanbím sa, že som klamala.
A nechcem sa chváliť, určite by bolo čím, ale nevidím v tom zmysel.