prve jedlo boli cestoviny ved to je uplne jednoduche, potom puding a dalej to uz islo same upln ema bavi varit a skusat vselico nove hlavne ked som pracovala ako casnicka som sa naucilla pekne servirovat a odkuakala som recepty a s babkou rada pecem kolaciky
,mne makové perníčky z hladkejj múky...podla receptu Lenže nemali sme hladkú múku tak som dala hrubú, nemali sme mak dala som kokos, a nedala som prašok do pernika ale do pudinku tak z napuchnutých kvietkov vznikli keksi ale zdieli sa zachvíľkú
rata sa aj caj ci instantna polievka?????
Ak nie tak prazenica.ta sa dala jest len ta panvica....dlho som ju umyvala....trosku sa mi tam to vajicko pripieklo
ako prve co som kedy upiekol, boli myslim medovnicky na vianoce niekedy v roku 199x, a odvtedy ma to zacalo bavit, takze s radostou si vzdy nieco spravim, nic zlozite...ale ked si to clovek spravi sam, chuti to vzdy bozsky
ešte ako tretiačka na základnej škole, keď som chodievala na poobednú do školy, tak som bývala sama doma a varila som si sama buchty.....fuj a preto mi už nechutia ale jedlé boli
No, tak neviem, co bolo uplne ze prve, ale jedno z prvych bol pokus o chleba vo vajci... pisem pokus preto, lebo to dopadlo dost zle... tak najprv som dala chleba do vajca a nechala ho tam asi takych 5-6 minut, zatialco som na panvicu dala olej, nech sa zohreje. Potom pozeram a z panvice sa zacalo dymit (A) tak si vravim, ze uz to asi bude dost ...
Vybrala som chlieb z vajca (samozrejme, ze bol cely nasiaknuty, takze druhy chlieb, co som do toho isteho vajca dala bola napoly hrianka a smarila ho na panvicu stylom, ze vsetok olej, ktory bol v strede panvice sa rozprskol a mily chlebik mi este aj prihorel. Myslim, ze to nebol moj prvy kulinarsky zazitok, ale rozhodne (s odstupom casu) najvtipnejsi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ak nie tak prazenica.ta sa dala jest len ta panvica....dlho som ju umyvala....trosku sa mi tam to vajicko pripieklo
aj ked ani to som nerobil sam bo som mal 7 rokov a anti talent
Vybrala som chlieb z vajca (samozrejme, ze bol cely nasiaknuty, takze druhy chlieb, co som do toho isteho vajca dala bola napoly hrianka a smarila ho na panvicu stylom, ze vsetok olej, ktory bol v strede panvice sa rozprskol a mily chlebik mi este aj prihorel. Myslim, ze to nebol moj prvy kulinarsky zazitok, ale rozhodne (s odstupom casu) najvtipnejsi.