ake su vaše top hry na android ? chcem si niečo posťahovať..
fruit ninja, ant smasher, football kicks, drag racing, speeds 3d, zombie fish, ninjump, roll a joint, 2 players reactor, zombie dash, finger slayer a devil ninja nepište ;d
no..virtual table, grow , glow hockey, samurai II:vengeance(fakt dobrá grafika) , wheres my water , wind-up knight, sprinkle, blood and glory, x construct, bubble blast 2, air control lite, slice it!, townsmen , gold miner , paladog(toto je parádna hra , a... možno ešte zynga poker ak ťa baví poker
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
no..virtual table, grow , glow hockey, samurai II:vengeance(fakt dobrá grafika) , wheres my water , wind-up knight, sprinkle, blood and glory, x construct, bubble blast 2, air control lite, slice it!, townsmen , gold miner , paladog(toto je parádna hra , a... možno ešte zynga poker ak ťa baví poker
ďalej sa mi už nechce písať , snáď ti to stačí
neviem čo na angry birds vidite, snažil som sa to hrať, ale nejak ma to nezaujalo
@filus
sudoku - nie dik
gta - skusim
nova hd ; modern combat ; urban asphalt ; fast five ; gt racing - nepoznam, skusim
@daddy
poskusam