čo je pre vás typické, že robíte ked ste opitý? U mna napr. vždy ten istý scenár: každú minútu sa pýtam niekoho kde mám mobil, potom ho neviem nájsť, rozplačem a potom zistím že ho mám vo vačku atd... potom sa na tom smejem a o chvílku sa to opakuje za
som hrozne ukecaná a je mi jedno, či je to kamarát alebo úplne cudzia osoba a potom také uvoľnenie, debilné (ale v tom mometne veľmi vtipné) nápady, strata zábran.. klasika
Som hlučnejšia, viac sa smejem, som brutálne úprimná, viac prítulná... pokiaľ pijem nevyspatá, tak začnem byť unavená, pokiaľ ale mám dostatok energie tak, ehm... zvyčajne si nájdem nejakú obeť (prípadne viac), s ktorou skončíme bozkávajúc sa Keď pijem mám ešte väčšiu chuť bozkávať sa, než zvyčajne, a tak nejak... sa to derie na povrch
@acvd43xa7w No sak ja som nepovedal ze som nebol, jasom hovoril ze tam snami nikto nechcel pit a to je rozdiel tak som ako prejav pohorsenia a nesuhlasu zvolil okupaciu tvojej postele.
som hlučná... teda, hlučnejšia ako obyčajne...a robím riadne pičoviny, za ktoré sa na druhý deň hanbím
a brblem dva na tri a rehocem sa ako kobyla a vykrikujem po úplne cudzích ľuďoch a rozprávam svoje sexuálne zážitky a potom to kdesi zalomím a celá sa ogrciam
rozprávam, rozprávam a rozprávam každému, hocičo a často aj to isté dokola. na mne nieje vidieť, že som opitá, len mi svietia oči, ale ak poviem to isté 3tí krát len inými slovami, každý vie, že som opitá
vždy niekomu napíšem sms-ku, a začnem sa ospravedlňovať úplne za všetko, ale hlavne príde určitý moment kedy si nahlas hovorím "raz , dva , tri som triezva"
inak aj ja minulý silvester som sa zamkla v jednej izbe a vypila som pol flaše hrušky potom zase že idem sa napiť vody a hodinu nikde, nájdu ma rozpleštenú cez celú kúpelnu, zaspala som tam na podlahe
Neustále hovorím, že ma otec zabije a smejem sa na tom. Zvyšuje sa mi hladina, už aj tak vysokého apetítu (o jedle nehovorím) a proste, smejem sa, lebo mám pocit, že to je dovolené aspoň v tom stave. To mi pripomenulo, ako zúfalo dávno to bolo. Ej! Kde mám ten rum !
som otvorenejsi, viacej kecam - dokazem kecat uplne o hocicom..a niekedy aj lutujem ze tolko vypravam bo nie vzdy sa mi potom paci co poviem.. a tak no pritulnejsi
Pijem len občas a aj to sa kontrolujem. Jediná výraznejšia zmena v mojom správaní je, že hovorím oveľa plynulejšie. Nie, že by som inak nehovoril plynule, ale keď vyjadrujem nejakú veľmi zložitú myšlienku, tak sa občas zastavím, ak som triezvy. Keď som opitý, tak hovorím zvyčajne rýchlo (ako vždy ) a plynule, pričom mám dosť expresívny prejav (tak rečový ako aj gestikuláciua mimiku). Ak som v spoločnosti zaujímavých ľudí s ktorými si mám čo povedať, tak zvyknem prísť aj o hlas, toľko hovorím
jak som vedela že sa bude riešiť moj vek myslím že nepoznám človeka ktorý do 18 ani raz v živote neochutnal nehovorím možno taký sú ale vela ich teda nieje..nehovorím hned o ožieraní sa každý piatok
všetko mi padá z ruky kým vyfajčím jednu cigu tak mi aj 6 krát padne na zem
a som o dosť odvážnejší minule som naskočil trolejbusárovi v 208 do kabíny (šťastie, že som nevedel naštartovať) keď šiel zdvihnúť padnuté troleje doteraz mám odtiaľ ako suvenír jeden kľúč čo som ujebal z prístrojovky.
mam fakt sproste napady a niekedy nahovorim ludi ich zrealizovat a potom a na druhy den sa hanbim Ale aspon uz nestracam velmi pamet a nemavam cisla v mobile ktore si vobec nepametam a tak
@kikush123 to isté aj moja sestra, raz mi s tým liezla na nervy som jej povedal že nemám jej mobil (aj keď som ho mal) a hneď sa chcela vrátiť naspeť kde sme boli ... a ja?... všetko čo robím už bolo spomenuté--> volám píšem šetkým v zozname, musím sa rozprávať hlavne s opačným pohlavím ale keď som medzi chlanmi tak som agresívny a tak potrebujem stále viac a viac piť aj keĎ som už na šalát ... dalej tancujeme, rozbíjame, vykrikujeme keĎ sme v skupinkách.. ja robím proste všetko ale vždy podľa nálady a miesta kde sme ale každý mi poví že je sranda se mnu keď som najebaný
ja to s tým mobilom mám preto lebo som už asi 6-7 mobilov stratila a raz ked som bola menšia mama namna zato strašne nakričala a ja som sa strašne rozplakala tak sa mi to vtedy asi niak podvedome vracia alebo čo
hmm...som hlučná, príliš ukecaná, prítulná, úprimná a niekedy vravím veci, ktoré chcem daným ľuďom povedať, ale za triezva na to z rôznych príčin nemám. a viac ľúbim všetkých a rozdávam pusy
Sem tam sa mi vtedy stáva že mám chvíľky ani obraz ani zvuk- nevnímam, nepočujem, nereagujem, iba civím do steny alebo stropu alebo čohokoľvek čo sa nehýbe a vyzerám akoby som zamrzla
ide mi karta,som vtipná a všetko vidím čiernobielo. ked som moc najebaná plujem,som agresívna,utekám od ludí a plačem. a potom grcám, dám si preventívne algifen,idem spať a druhý den plačem,že už nepijem.
rozprávam strašne moc, ešte viac ako zvyčajne. tancujem a nadhadzujem sa na stoličke, komentujem výzor ľudí a tak divne, ako nejaký lesný škriatok, sa pohybujem a cítim sa pri tom ako lesná víla. a vyplazujem na seba jazyk v zrkadle.
ale ak som fakt opitá, tak sa väčšinou strašne rozľútostím a mám potrebu rozoberať veci, o ktorých väčšinou mlčím.
a niekedy sa ma dá opitú dotiahnuť aj na diskotéku, kde väčšinou začnem tak tancovať, až všetci odídu z parketu, pretože som veterný mlyn a pobehujem popri tom a je mi jedno, ak by všetci moji kamaráti odišli, pretože sa bavím.
a niekedy zistím, že je osem hodín ráno, ja sedím v nonstope, okolo mňa sedia ľudia, z ktorých každý rozpráva niečo iné a nevníma tých ostatných (napríklad big beatový ujo, prechlastaný jazzový pianista, nejaká aktivistka za práva zvierat a veštica a opitý divadelný herec) a ja netuším, čo tam robím. (potom sa pozriem pred seba a zistím, že "aha, pijem.")
minule som ja piča napísala sms bývalému, čo asi ale vobec nepamatam že som ju písala ale inak vyznavam lasku a som hrozne ukecana, ale to niekedy aj bez chlastu
moje zvyky ked som spita , su ze kazdemu vyznavam lasku , rehocem sa ako debil , a vrieskam po kazdom , a pisem sms alebo na facebook kazdemu napisem . minule to tak dopadlo ze som s kamoskou v pyzame isla na ulicu . večinou je so mnou sranda vtedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
ale moj typicky zvyk je zmotavat sa a silna potreba komunikacie
inac xenn teraz si si priznal ze si bol vtedy opity cize uz mi nikdy nebudes moct povedat, ze si sa tu neopil a ine tie traposiny co vravis
umna to isté
fú aj ja ale že ako a ludia mi vravia že by som pretihla aj stlp
bez teba samozrejme aby sme sa nedostali do reci
a brblem dva na tri a rehocem sa ako kobyla a vykrikujem po úplne cudzích ľuďoch a rozprávam svoje sexuálne zážitky a potom to kdesi zalomím a celá sa ogrciam
verte mi, nechcite ma zažiť opitú
mne to nevadi, ja uz chodim s @husky m a spavam s @majo m nejaky treti chlap mi nerobi problemy
inak aj ja minulý silvester som sa zamkla v jednej izbe a vypila som pol flaše hrušky potom zase že idem sa napiť vody a hodinu nikde, nájdu ma rozpleštenú cez celú kúpelnu, zaspala som tam na podlahe
@abysomskapaljakynezapamatelnynickmatatoosoba tato @acvd43xa7w tak ale sak ked zabava negradovala? az na zachod sme museli ist za tebou s tou tequilou. A ty "Nee chalani jeserte na to, ja s vami nejdem pit, ja sa vas bojim"
No chodis s @Husky -m, spavas s @majo -m a zaspavas na @autobus
a o tom zaspati na autobus...to nie je moja vina, ale to uz tu nebudeme preberat, ok?
ti jebe? sak existuje clovek s nickom autobus
podľa stupnice opitosti
Sak pockaj ked sa najblizsie stretneme vsetci traja aj s Monikou!
jak som vedela že sa bude riešiť moj vek myslím že nepoznám človeka ktorý do 18 ani raz v živote neochutnal nehovorím možno taký sú ale vela ich teda nieje..nehovorím hned o ožieraní sa každý piatok
btw. uz sme sa tak stretli
každému vkuse utekám a revem.
a som o dosť odvážnejší minule som naskočil trolejbusárovi v 208 do kabíny (šťastie, že som nevedel naštartovať) keď šiel zdvihnúť padnuté troleje doteraz mám odtiaľ ako suvenír jeden kľúč čo som ujebal z prístrojovky.
a mám chuť sa s každým ropzrávať a tak.. klasika
dobré to by som ani ja nevymyslela
ja to s tým mobilom mám preto lebo som už asi 6-7 mobilov stratila a raz ked som bola menšia mama namna zato strašne nakričala a ja som sa strašne rozplakala tak sa mi to vtedy asi niak podvedome vracia alebo čo
čo narobíš som z dediny kde všeci pijú ako nie že by som preto pila ale proste človeka to láka no ale zas nemám potrebu sa ožierať každú volnú chvílu
@greenbunny na pohode si to overíme
aký?
ale ak som fakt opitá, tak sa väčšinou strašne rozľútostím a mám potrebu rozoberať veci, o ktorých väčšinou mlčím.
a niekedy sa ma dá opitú dotiahnuť aj na diskotéku, kde väčšinou začnem tak tancovať, až všetci odídu z parketu, pretože som veterný mlyn a pobehujem popri tom a je mi jedno, ak by všetci moji kamaráti odišli, pretože sa bavím.
a niekedy zistím, že je osem hodín ráno, ja sedím v nonstope, okolo mňa sedia ľudia, z ktorých každý rozpráva niečo iné a nevníma tých ostatných (napríklad big beatový ujo, prechlastaný jazzový pianista, nejaká aktivistka za práva zvierat a veštica a opitý divadelný herec) a ja netuším, čo tam robím. (potom sa pozriem pred seba a zistím, že "aha, pijem.")
pobavilo