Píšem, čítam, sem tam niečo nakreslím namaľujem(okrem vecí čo sú povinne do školy), začala som cvičiť , variť ma baví, isť sa prejsť keď je počasie znesiteľnejšie, robiť neobyčajné veci a niekedy sa len tak chytiť a isť stopom k niektorému kamošovi /kamoške.
posledných pár mesiacov vôbec nič. Nejako nemám náladu na nič a nikoho. Viem čo resp. koho potrebujem aby som to vyriešil ale nejako sa mi nedarí, a dosť ma to už aj sere (ach) Ešte keď bolo všetko v poriadku som robil minituning, učil som sa písať a čítať japonsky a rusky, skladať origami, trochu som si kreslil to moje hnusné mesto a prikrášľoval si ho artdecom, pozoroval som ľudí (ale neber to tak že som nejaký úchyl, ok? Sledoval som správanie, nie výzor alebo tak).
tak tých záujmov je veľa ale najviac sa asi venujem fotografovanu ( vlakov) želzničnému modelárstvu, cyklistike, počúvanie hudby, spanie , chatovanie a pod..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
možno je to tým, že v ničom nie som na 99% dobrá
kreslím (učím sa) chcem aj fotiť neskôr, hrávam (už len pasívne) volejbal, vyrábam nejaké veci ( napr. bižutériu), píšem
b) venujem sa zvukarine - od nahrávania, cez mix až po mastering (zatial ako hobby, plánujem to ale podporiť aj nejakými kurzmi/školami)
c) zatial tiež len ako hobby, ale velmi rád mixujem ako DJ (tu tiež hlavne DN
d) autá