No toto ma dozralo minule kvalitne.no porsto poznam dvoch ludi,jeden je moj sused a jeden,no prosto viem ako vyzeral pred tym ako siel do basy.zatial len do vysetrovacky este nemali sud.obaja za vrazdu.uz je aj tomu aj tomu cca rok a ked som minule videla
fuha zaujimave...no niektori ludia to maju take popletene v hlave ze robia to co robia a potom ani neberu vazenie ako trest...alebo ja neviem a ani nechcem vediet co sa odohrava v ich hlavach je to strasne...zabit nejaku zivu bytost...podla mna su nase tresty velmi slabe...a kratke ked za vrazdu dava niekolko rokov...a
pribrať mohli z rôznych príčin - spomenutá posilka, prestali fajčiť, drogovať !!! alebo nerobia nič a celý den len ležia a priberajú....ked si myslíš že je väzenie pre nich len prospešné, tak si to chod kludne skúsiť aj ty
sak iste ze sa tam maju dobre, pomaly ako rekreacny pobyt zadara. Prepasovane mobili, posilka, telka... Mne sa pacil projekt tusim v arizone vaznica asi taka ze tam boli stany obohnate plotom, strazne veze atd ale vazni dostavali len stravu, mali kde spat a inak makali vonku v 30-40 stupnovych horucavach a strasne sa stazovali ze ake neludske podmienky... tak im treba hajzlom, take vaznice by sa mali vystavat vsade a hned by si to premysleli ci sa tam chcu vratit. Btw bola tam aj statistika ze kolko ludi sa do toho vazenia vratilo aj po prvej "navsteve" a myslim ze tam bolo tak 80-90% sa tam uz neobjavilo
noo...ale faakt...aj ja som nad tym minule uvazovala...to ked nejaky bezdomovec nebude vedet že už ako dalej tak nekeho zabije pojde do basy a hned mu je lepšie...a to ešte nejsme v norsku tam maju ine vyhrady
a to si nevedela?? vo väzení si žijú.. zakladajú si kapely, chodia do posilovne, môžu ísť robiť von ak sú to lepší vezni, majú čo jesť.. a keď si zarobia, tak potom im tie peniaze dajú.. majú cigarety... no niekedy ozaj neviem čo im chýba, to radšej väzenie ako byť bezďákom či nie???
Ja mám kamaráta čo bol vo väzení, nie za vraždu, ale za neplatenie alimentov. A je pravda, že jedla tam je dostatok, mali tam aj spoločenskú miestnoť, kde bola telka, posilňovnu,šikana tam vôbec ževraj nebola.
Ale hovoril mi, že už nikdy viac, byť zavretý medzi štyrmi stenami, neni až také ružové ako sa zdá. Cez týžden robil, tak sa to vydržať dalo, ale cez víkendy to tam bolo do zblbnutia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ide o to,ze to ma byt stredisko na prevychovu a znormalizovanie sa.
Ty by si ich vsetkych radsej hend strielala.Maj unejake ludske prava a urcite tam zas taky luxus nemaju, to ze su vypasenymtak asi choda do posilky
Inak neriesim,nesuhalsim s vela vecmi...
a ináč to musí byť super mať suseda vraha
@3 to už je jaké hnusné
no a ta posilka ma nenapadla ale akoze keby nejedli riadne tak ani posilka im nepomoze az tak ne?
ale suhlasim s @1 ze u nas nie su tresty vobec primerane
@11 ja neviem
ale tak asi vazne dobre varia ked sa maju tak dobre
Ale hovoril mi, že už nikdy viac, byť zavretý medzi štyrmi stenami, neni až také ružové ako sa zdá. Cez týžden robil, tak sa to vydržať dalo, ale cez víkendy to tam bolo do zblbnutia.