čaute, stalo sa vám niekedy že bola proste vážna chvíla a vám bolo vtedy moc do smiechu, ale museli ste to udržať ? ja vacsinou na zakladke na telesnej aj pri nastupe som musel udrzat smiech lebo by som tam vybuchol, prave vtedy je to najtazsie ked tre
Ono to prechadza s vekom ale nie, mysli na nieco smutne,alebo radsej na nic,nenadvazuj ocny kontakt,opakuj si nejaku vetu (len nie casto, poto
sa budes udrbavat uz aj z poctu obeti holokaustu..)
občas na strednej sa mi to stávalo...prišlo mi v danej situácií na um niečo vtipné,pozrel som sa na kamaráta,ktorého už tiež bralo do smiechu,on pozrel na mňa a aj bez slov sme obaja vedeli,čo je nám smiešne a museli sme to zadržiavať
@riddler keďže to bolo v zime a všade bola kopa snehu a ešte aj cintorín bol strašne z kopca, predstavila som si čo by sa stalo keby im vypadla truhla ten scenár bol dosť vtipný skrátka a ja som sa tam pučila od smiechu, zatiaľčo všetci dookola revali
večne sa nám s bratom stávalo, keď sme boli mladší u našich na koberčeku alebo aj teraz keď nám hovoria niečo vážne/smutné, stačí že na seba pozrieme a ideme umrieť, srandovné je, že niekedy nakazíme aj našich a smejeme sa 5 minút vkuse
Ja sa vždy začnem smiať z nudy... To sa mi večne stávalo na dejáku, keď sme ešte mali starú učiteľku a ona nám začala dohovárať, že sa nevieme správať a ja som sa začala neovládateľne smiať a tvárila som sa, že niečo hľadám v taške
vzdy .D alebo ked hovorim nieco pred skupinou ludi, a uvedomim si, ze "aha, teraz ma uz vsetci pocuvaju, pozeraju sa na mna a cakaju, co poviem" pride mi to hrooooozne vtipne v tej chvili .D
keď pán doktor nám s vážnou tvárou ukazuje nový hmat a hneď zavolá: javorová poďte si to skúsiť na ferovi.
vždy sa začnem smiať, lebo on dobre vie, že moje prsty samovolne zablúdia...ehm
Posledne sa mi to stalo na fyzike.. s najprísnejšou učiteľkou.. z celej školy Chcel som sa vypýtať na hajzle a tam sa vyrehotať, a tak som si povedal, že ked 5 sekúnd vydržím byť ticho, vtedy sa vypýtam s vážnou tvárou a odídem, ale nejak to nevyšlo a tak som sa nejak rehľavo vypýtal, ale učiteľka zbadala, že ako sa tam celý trasiem a strúham ksichty a že kamarát vedľa mňa prežíva asi to isté tak nám povolila sa vyrehotať.. Takže našťastie žiadne pokarhanie, alebo niečo také, ale ako som sa snažil udusiť ten smiech rukou, tak mi skončila celá oslintaná..
cca 3-5 krat denne ked idem po ulici alebo som vo vlaku, buse, v rade v obchode atd sa mi stane, ze si spomeniem na nieco smiesne a neviem sa prestat smiat nijako sa to neda, nepomaha ani mysliet na mrtve maciatka a nahu staru mamu ludia si asi myslia ze som kokot no
@h8u "mrtve maciatka a nahu staru mamu" ja som sa tiez smiala na pohrebe (y) Som bola este mala a nase babky v kostole spievaju ze kazda v inej tonine a v inom rytme tak na tom. a ked osm to povedala bratovi, zacal sa smiat aj on.. A potom aj sestra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
sa budes udrbavat uz aj z poctu obeti holokaustu..)
hanbím sa za seba, že som sa smiala na pohrebe
raz ma dokonca (počas omše) musel kňaz v kostole presadiť, lebo ho to vyrušovalo
vždy sa začnem smiať, lebo on dobre vie, že moje prsty samovolne zablúdia...ehm