@snehovavlocka Uf, tak to je neprijemne . Asi Ti to dost opuchlo, ze. Ale vies, toto by sa Ti pri VCELE stat nemohlo! To je typicka dominanta os (ach).. Ale cez to verim, ze to nemyslela nijako osobne. Ale je celkom mozna varianta, ze sa aj ona chcela hojdat .
@farfala (ach) Ej bisťu, preco si tu nebola skor.. Hladala som uplne vsetko o vcelach a prave ta mi vobec nenapadla! Toto snad nie je mozne.
@flussica je s tým veľa práce, ale posledné roky sa to vďaka dnešným klimatickým a iným zmenám nevypláca..... ja by som to možno aj robila, ale zo zdravotných dôvodov nemôžem....
len netuším, kto v našej rodine bude pokračovať v tejto rodinnej tradícii, ktorú založil oco aj so strýkom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
neskutočné utrpenie, keď to napr. niekedy lietalo v triede naokolo
im better than you
na na na boo boo
stick your head in
Doo Doo !
@farfala (ach) Ej bisťu, preco si tu nebola skor.. Hladala som uplne vsetko o vcelach a prave ta mi vobec nenapadla! Toto snad nie je mozne.
@flussica- to je tak vzdy, ze ked hladas v encyklopediach, zakladna vec ti ujde, ale tak haaaaadam to prezijeme aj bez Maji v tejto ankete
@snehovavlocka Tak ked si nepamatas, akoto, ze Ta to tak vzalo ? A vcely ozaj nie su take zakeracky.
Mozno chcela makksi podklad ..
len netuším, kto v našej rodine bude pokračovať v tejto rodinnej tradícii, ktorú založil oco aj so strýkom...