hej, stáva sa, že ľudia stratia sluchátka, ale nechcú sa vzdať svojej autobusovej hudby. bohužiaľ, musím toto napísať s rasistickým podtónom, ale asi tak v 90% prípadoch toto robia potmavší ľudia v autobusoch
naši spoluobčania to niekedy robievali bežne. ja keď som pozeral, som najprv nechapal, co sa deje. az potom mi doslo. som nato zvyknuty. Nato by mal byt zakon, ze vodic moze vyhodit na zaklade pustania hudby.
jebnuty sedlak. ja som raz takto jednemu vynadala vo vlaku lebo sa to nedalo vydrzat jak bol strasne primitivny, asi viac jak ta hudba ktoru pustal, a skoro ma zbil :/
omg.
ja nemam rada,ani ked idem busom a sadne si ku mne niekto, kto ma sluchadla,ale ma to uplne megavypeckovane, ze ked si aj ja dam sluchadla tak ma poriadne aj prekriči... :/
toto su ludia do pici > nenavidim....ale tak isto nenavidim ked ma niekto sluchatka a ma to tak nahlas ze to pocujem aj ja na druhej strane busu alebo vlaku > neviem co je to za trend rozjebavat si takto usi ale vrazdila by som zato >
ja sa vzdy citim trapne, ked mam sluchatka a zvoni mi telefon lenze ja to nepocujem a zistim to az doma a dojde mi ze neviemkolko tam hrala moja pesnicka a urcite si vsetci mysleli ze som dušbeg.
no ae inak asi aj moju hudbu dost pocut cez sluchatka lebo moje kvalitne sa pokazili a teraz mam take shitacke a dost to pocut ale som ohladuplna, davam si tichsie, hlavne ked mi hraje ben cristovao, to sa vzdy hanbim tak si to davam na minimum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nič nie je krajšie ako popri hluku z motora si pustiť hudbu na "kvalitnom" mobilnom repráčiky a tým chrapčaním ešte obťažovať spolucestujúcich
ja nemam rada,ani ked idem busom a sadne si ku mne niekto, kto ma sluchadla,ale ma to uplne megavypeckovane, ze ked si aj ja dam sluchadla tak ma poriadne aj prekriči... :/
no ae inak asi aj moju hudbu dost pocut cez sluchatka lebo moje kvalitne sa pokazili a teraz mam take shitacke a dost to pocut ale som ohladuplna, davam si tichsie, hlavne ked mi hraje ben cristovao, to sa vzdy hanbim tak si to davam na minimum