Mate nejaku oblubenu vec, ktorej by ste sa len tak lahko nevzdali? Neviem, moze to byt napr. nejaky talizman, alebo nieco, na co ste si dlho setrili, alebo nejaky splneny sen..a pod. Co to je?
Ja sa ťažko zbavujem vecí,neviem prečo..ak niečo vyhodím,s ťažkým srdcom,aj keď je to už zlomené,zničené,neviem..jednoducho to tak je..ale poslednu dobu robím pokroky
Z hmotného by som nechcela prísť o mosadzného netopiera, čo nosím na krku...je na ňom jednoducho niečo veľmi osobného
Čo sa týka myslenia, názorov, postojov, filozofie, reakcií, povahy atď., neviem si bez toho predstaviť život.(Spomínaní kamaráti a rodinní príslušníci by mi nechýbali.)
ak to uz musi byt hmotna vec tak by som sa nikdy nevzdala listov ktore mi boli poslane a su pisane s laskou. inak nech zhori cely byt je mi u prdele ale toto je vec ktoru by som sa snazila zachranit za kazdu cenu. ak beriem nehmotne veci tak asi nikdy by som sa nevzdala svojej rodiny, priatelov a samej seba . lol
@yoginmnv no da sa..=D dakde v afrike robia babam ked maju 12 rokov obriezku ked im zaziva odrezu klitoris..=D to preto,aby nemali taky pozitok zo sexu a aby potom neboli neverne svojim muzom..=D a este z dakych nabozenskych dovodov..=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
*Nesúhlasím s tým kecmi, čo mama vravela, že „domov tvoria blízki ľudia“.
co sa tyka hmotnych veci - nevzdal by som sa mojej rodiny /celok/
Čo sa týka myslenia, názorov, postojov, filozofie, reakcií, povahy atď., neviem si bez toho predstaviť život.(Spomínaní kamaráti a rodinní príslušníci by mi nechýbali.)