Kam sa ísť v sobotu 25ho augusta baviť?.....no predsa na premietanie amatérskych filmov nazvané Večer amatérskeho filmu, ktorý organizujem ja, Stifut ( možnosť vidieť ma naživo ) spolu so svojím spolužiakom v kaviarni Schertz na Partizánskej ulici....v
Ronny: toto je zatial prvý ročník, som predsalen ešte štena tak moc som toho ešte nestihol ( ale mohol som ) ale keď zaznamenáme úspech aspon ako taký tak asa to budeme snažiť organizovať každoročne......a organozovať to budeme asi raz do roka
Ikonka: nevadí stanovať sa dá aj v blave a jeden večer sa nemusí piť ale ísť si pozreť amatérsku tvorbu
Hahaha som rád že aspon niekto, no hej s technikou sme mali iba pár krát problémy tak si asi bol zrovna vtedy ked sa jej moc nechcelo...inak uvidíme ako budeme schopný často robiť podobné veci
Ahoj všichni, společnost Artmedian s. r. o pořádá konkurz pro ženy a dívky od 15 do 35 let konkurz na půlminutovou roli v reklamě. Zaručujeme slušný výdělěk, jediná podmínka je, aby každá z adeptek zaslala svoji fotku na email. Nutností je, aby na fotce měla na sobě bílou košili a pod ní černý rolák. Konkurz končí 28. února. Těšíme se na Vás a na případnou spolupráci.Konkurz bude probíhat v Bratislavě,svá fota zasílejte na artmedian@seznam.cz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ikonka: nevadí stanovať sa dá aj v blave a jeden večer sa nemusí piť ale ísť si pozreť amatérsku tvorbu