Oni maju obrovske prachy zo sponzorov ale to si nevies predstavit ake..setko propaguju za peniaze...A vacsinu ludi to aj tak nebude mat lebo tomu neveria a myslia si ze ot je podvod..ja som si to tiez myslel ale kamosovi prislo ps3 a len tak som cumel tak som to nakoniec skusil a vuala lepsia stranka neexistuje [ved pridam fotky]
Ja som tam bola zaregistrovaná a fajn, nahrabeš také body ale čo z toho? Povedia ti deň ale nepovedia ti hodinu. Takže tam presedíš celý deň a nakoniec aj tak prd dostaneš, pretože väčšinou dávajú hodiny schopné tak pre američanov, čo je u nás polnoc a skoré ráno. Navyše, toľko sa tam vovalí ľudí, že nebudeš mať NAJMENŠIU ŠANCU si dačo uchmatnúť, cien je strašne málo, ľudí čo ich chcú strašne veľa. To by si už musel mať mega šťastie.
Navyše, tie ceny krásne stúpajú stále /keď som tam ja chodila, také Wii stálo zhruba 300 PTZ/.
V preklade je to dosť odžub. Áno, posielajú tie veci a je to reálne. Ale. Keď sa zúčastníš niekoľko neúspešných redemptions, neboj nič, prejde ťa chuť rýchlo.
JEZISI ludia vy co to poznate tak preco nepouzivate programy ?!
LIVE REDEMTION CHECKER chcekuje stav kazdu 1 sekundu a hned ak oto pustia ta to same hodi na stranku s dopred vyplnenimi udajmi, adresou atd staci 1 opakujem 1x kliknut na vec ktoru chces a je to tvoje v tom momente lebo ten program to zariadi za teba
Niektorí ľudia asi majú život a nesedia pri tom celý deň a nesnažia sa získať body čo im aj tak budú na prd lebo sa to vypredá skôr, ako si len na tú vec pomyslí.
A to zháňanie ľudí... aj tak ti je to len na to, aby si dostával dvakrát toľko bodov, tak čo sa rozkrikuješ, že ti záleží na ľuďoch
ja som tam bol tiež zaregistrovaný,ale nemalo to význam lebo zo shopu som nič nekupoval lebo tam treba doplácať a reedem dostať sa tam je umenie takže som sa nato vykašľal a dal som to kamaratovi čo býva v amerike btw už som mal skoro 35000ptz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
..kvak..
Ale kvalitne to stúplo.
Ja som tam bola zaregistrovaná a fajn, nahrabeš také body ale čo z toho? Povedia ti deň ale nepovedia ti hodinu. Takže tam presedíš celý deň a nakoniec aj tak prd dostaneš, pretože väčšinou dávajú hodiny schopné tak pre američanov, čo je u nás polnoc a skoré ráno. Navyše, toľko sa tam vovalí ľudí, že nebudeš mať NAJMENŠIU ŠANCU si dačo uchmatnúť, cien je strašne málo, ľudí čo ich chcú strašne veľa. To by si už musel mať mega šťastie.
Navyše, tie ceny krásne stúpajú stále /keď som tam ja chodila, také Wii stálo zhruba 300 PTZ/.
V preklade je to dosť odžub. Áno, posielajú tie veci a je to reálne. Ale. Keď sa zúčastníš niekoľko neúspešných redemptions, neboj nič, prejde ťa chuť rýchlo.
LIVE REDEMTION CHECKER chcekuje stav kazdu 1 sekundu a hned ak oto pustia ta to same hodi na stranku s dopred vyplnenimi udajmi, adresou atd staci 1 opakujem 1x kliknut na vec ktoru chces a je to tvoje v tom momente lebo ten program to zariadi za teba
v praxi je na jednu cenu asi 10 000 000 záujemcov a šanca niečo "redeemnuť" sa pohybuje zaokrúhlene okolo nuly
A to zháňanie ľudí... aj tak ti je to len na to, aby si dostával dvakrát toľko bodov, tak čo sa rozkrikuješ, že ti záleží na ľuďoch
Staci pohnut rozumom pozriet si par anglickych for a vysledok sa dostavi.
Ale nenavidim ludi kt. vedia len kecat a ANI ten program neskusili...je**** vas potom..