nad jednou otazkou uz fakt dlho rozmyslam..existuje vobec vecna laska??ako tak pozorujem ludi kazdy den,viem ze laska existuje,ale vecna??nemyslim si,ze by bol clovek taky dokonaly tvor,zeby bol schopny vecnej dokonalej lasky..lasky ano,no nie vecnej..
vies podla mna láska existuje a to na aky cas to je len na tom aky su ti dvaja..mozno to bude len na tyzden..mozno na rok... a mozno na cely zivot.. možno to bude časom len o zvyku...láska sa stane raritou a my ju uz nebvudeme tak vnimat, ale bude tam... zalubenie nebude take silne.. a bude to láska, ktorou sme si isty, zmení s ana oporu, silu v ťažkých chvíľach.... to či večná to je otázne no pokiaľ sa prejavuje, tak existuje...
chcela by som vas poprosit,kuknite,ked sa vam chce moju basen,bol uverejnena len pred chvilou ma nazov Krutost,ak mate cas napiste mi prosim co si o nej myslite dik
no a moji rodicia su potom co?? a stari rodicia boli co?? a milion inych parov..jasne ze su aj rozvody a rozchody ale jasne ze vecna laska existuje len ju treba najst a niektorym sa to nepodari niektorym zas ano..
a @2 ves kazdy chalan (alebo holka no) s ktorym prave sme je ten pravy...
@16 sak jasne ze sa zmenila ale nasi ziju v dnesnej dobe.. chapes..a v laske je jedno aka je doba..a viac rozvodov je len rpeto ze sa doba zmenila a ludia su jebnuti a sa beru bud po kratkom case a sa nepoznaju alebo sa nelubia tak ako si myslia..aa aj preto je viac rozvodov lebo dakedy bol rozvod nieco ako spolocenske potupenie..
Vecna laska nie je tak ako nic vecne nebude.Neverim ze clovek lubi len raz a preto neuznavam manzelstva lebo su z nich len rozvodi a z toho sa ludia len trapia.Verim ze laska existuje ale vecna???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a @2 ves kazdy chalan (alebo holka no) s ktorym prave sme je ten pravy...