nikdy mi môj denník nenašla a už rok si ani nepíšem nestíham...nie je čas radšej sa porozprávam s najlepšími kamoškami ako s denníkom ..aa moja kamoška si písala denník raz chcela vyskúšať či si jej mama číta jej denník a napísala také weci čo by určite mama nechcela wedieť išla do školy a nechala ho otvorený na stole ..prišla zo školy a mama jej začala robiť prednášky o tom čo mala napísané v denníku a tak a hned sa dozvedela žhe si to čítala odvtedy si denník nepíše inak ked ti mama číta denník tak asik ti weľmi nedôveruje...myslím
pred pár rokmi som si aj ja začala písať ale dlho mi nevydržal...chcela som sa ho zbaviť aby ho niekto náhodou nenašiel a neprečítal ale nejak som sa na to vykašlala a spravila som velkú chybu vtedy...raz keď som nebola doma matka sa mi hrabala v izbe a našla ho a samozrejme čítala strašný trapas a navyše mi ho nechcela vrátiť a vyhrážala sa mi že ho ukáže otcovi atď...to boli strašné časy vtedy...preto by som si denník už nikdy nepísala
ja som mal dennik ale som ho musel spalit lebo v nasej rodine pojem sukromie je neznamy... dokonca si musim strazit mobil, lebo sa mi uz tiez stalo ze mi len tak kde kto cumi do sprav o pocitaci ani nehovorim. Nuz je to dost blbe ked pred najblizsou rodinou si musim zaheslovat vsetky subory aby sa mi k nim nik nedostal. Normalne sa uz zo mna stal kvoli tomu paranoik.
Našťastie, rodičia vždy rešpektovali súkromie a viedli k tomu aj mňa s bratom, takže síce si momentálne denník nepíšem, ale som si istá že aj keby som ho nechala na stole, tak mi ho nikto čítať nebude...
viedla som si denník a veľakrát som ho aj nechala otvorený na stole a odišla som, lenže moja mama sama povedala, že aj keď mala nutkanie si ho prečítať alebo aspoň nahliadnuť, nikdy nemala odvahu to urobiť. nie preto, lebo by mi narušila súkromie ale preto, že sa bála čo by tam našla popísané
ja som si dennik pisala ked som bola mladsia... a u nas je sukromie respektovane takze viem ze ho nikto necital... ani brat u nas si nelezieme navzajom do sukromia... ani do kabelky mi nikto nevlezie bez toho aby som o tom vedela.. takze s tymto problemy nemam
dennik nepisem ..a ani nemienim zacat ..a navyse aj keby mi ho mama citala skade by som wedel ze ho cita? .boo ona by urcite sa mnou neprisla zee hej synku oleem citala som ti dennik a powem ti ze mas tam pekne prasacinky popisane ..
nemam rada moj dennik je strasne od veci to tak aj vyzera ked si ho zacnete pisat v desiatich..a kebyze mi ho najde mama tak sa pred nou hanbim asi dost dlho..ved tam mam napisane veci z roku 2003 ze teraz na mna mamina nakricala alebo ze asi som do hentoho a taaak no proste hruuza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja si ho píšem, mám ho položený bárs kde, na stole a všetci ma rešpektujú...
@trtken juuu vitaj v klube paranoikov=D
@loveprincess to je super, že píšeš niečo čo nemáš rada...=D