@schizoofrenik no však keď som napísala "@1@4 " to znamená, že s tým súhlasím ..
a potom som reagovala na to, ako bola @roxina očarená s tým videom, ako baba "vymyslela text na počkanie", tak že o tom je v podstate aj freestyle, takže to nie je nič neobvykle.. samozrejme pre tých, čo to vedia,,
ale ako nápad by to bolo fajn. Viem že freestyle je práve o tomto, ale viem si predstaviť nejakú reláciu, kde napríklad ľudia sedia doma a píšu sms-ky niekomu, kto vystupuje v telke a akurát rapuje. Bola by haluz cez telku sledovať ako niekto rapuje moje vlastné texty
mam spolziaka ktory nenavidi rap ale parodovat ho dokaze vazne dobre a zopar versov vymysli len tak z fleku vacsinou zacina tym ze vyrastal na pesej zone a ze ho otec jebal do riti to su take jeho typicke temy myslienky ked sklada hip hopovu pesnicku...mam v telefone aj nahravku ale neviem ako by som to sem dal
podľa mňa veľa mladých to urobí takže nebude taká obrovská škoda, ked´ nedáš sem tvoji priateľov inak pozerali ste, ako fajn vyzerá ten mobil, čím píšu text? supeeer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
.. ale keď už.. napríklad taký "freestyle" nie je práve o tom?
A ani freestyle nemusí byť vulgárny. Je freestyle battle - to na seba mc´s kydajú, a potom normálny freestyle.. a ten vulgárny byť nemusí
a potom som reagovala na to, ako bola @roxina očarená s tým videom, ako baba "vymyslela text na počkanie", tak že o tom je v podstate aj freestyle, takže to nie je nič neobvykle.. samozrejme pre tých, čo to vedia,,