Zmysel pre humor je podľa mňa dosť dôležitý. Ale mal by byť podobný u oboch partnerov samozrejme. Lebo príliš odlišný zmysel pre humor je asi rovnako zlé, ako žiadny
@miaja@4 a teda neviem, či mam pravdu, ale ako tak teraz nad tym hlbšie premyslam, myslím si, ze ľudia so zmyslom pre humor si to nevedia moc predstaviť a opačne...
Reagovali zatiaľ iba baby a neviem či to je náročnosť alebo to požadujú, ale ja si na tom nepotrpím ako chalan, aby mala nejaký prekypujúci zmysel pre humor. Nehovorím, že neposrandujem niekedy, ale nie je to moja hlavná požiadavka na partnerku, len skôr mám pocit, že ženy si na tom dosť zakladajú, pritom asi aj u viacerých chlapov to nehrá dôležitú rolu.. Ale neviem potvrdiť ako je to dôležité u každej, skôr mám taký subjektívny pocit.
@torpedo08@7 poznám relativne dosť ľudí, ktorí ho nemajú vôbec, resp. takmer vôbec. Ale ty ho máš obrovský a casto krát si mi vďaka tomu zlepsil veľmi náladu, za čo ti velmi ďakujem!
Môj posledný bývalý bol taký vyslovene že “zabávač”, že rozosmieval stále a môj súčasný priateľ je taký skôr pokojnejší. Ma svoj zmysel pre humor (nie úplne rovnaký ako ja) ale v spoločnosti to nie je vyslovene zabávač. Je mi to trosku ľúto ale zas nemôžeme sa na všetkom zhodnúť na 100%
Zrovna minule sme mali takú menšiu nezhodu, lebo on mi povedal niečo, čo myslel zo srandy a ja som to nepochopila a zobrala vážne. A on mne povedal, že ja nemám zmysel pre humor. Ja som mu povedala, že mám zmysel pre humor ale hento mi nepríde smiešne.. a že mne zas príde, že on niekedy nemá zmysel pre humor a že proste sa nezhodneme úplne na všetkom co je a co nie je smiešne.
Ale zas oboch nás bavia seriály ako The office, 2,5chlapa
@kerrang@8 čo je už len za vysoký na rok na Tom že sa chces s partnerom zasmiať to isté čakajú aj muži od žien.. vieš si predstaviť vztah so ženou ktorej by nebolo nič smiešne. Nemyslím teraz že musí byť zabávač a chrliť vtipné poznámky všade ale vsak mať spoločný humor nebrať veci vážne je základ života
@olii@13 Asi som to inak mal napísať.. Tak vysoký nárok to tak nie je, len som to myslel tak, že to baby u mužov požadujú na prevažne vysokej úrovni, lebo asi skôr chcú aby boli takmer permanentne v úsmeve, aby boli zabávané často a vtedy to oni majú tak najradšej aspoň podľa mňa.. Ja však vôbec ani len kúsok netuším čo ženám v hlavách víri, ja ani neviem čo niektoré ťahá ku mne, a to ešte nemám tak skúsene odpozerané, ja som ani nežil s babou aká vlastne je, keď sme spolu a žijeme, a že by som aj viac vedel čo ženy chcú. Však možno ja mám možno až priveľmi zle nastavené rodové vnímanie, že teda keď sú pre mňa všetky ženy vo veľkej miere krajšie, tak že vďaka kráse budú požadovať ešte viac z vlastností a nárokov na chlapa, a možno si aj priveľmi cením teda babu, keď aj človek sa snaží byť čo najviac kompatibilný s ňou a asi to je vidieť, keď ja minule s jednou babou som o vzťahoch ani kus reči neprehovoril, lebo ani nechcem, a ona sa ma ide spýtať, či som mal vôbec vzťah a nejakú babu. Ona to asi zistila, niečo je nezvyčajné, asi baby nevnímam ako veľmi bežných ľudí. Potom jej teda poviem pravdu, lebo som pravdovravný a nejako nedokážem zaklamať, keď by to mala byť moja budúca partnerka, no a asi som k nej až moc líškavý, pozorný a taký ako keby existovala len ona zo žien. To je asi nezvyčajné že si tak cením, no len toto nie je dobré, to ju preľaká, lebo sotva je taký chlap neotrávený ženou dnes. Ja ich asi nemám dosť, nie som nimi vyžitý, tak je cenná a to je asi zvláštne, ale neviem akí sú ostatní vo vzťahu chalan baba a opačne. Zrejme to asi málokto dokáže (myslím nikdy neprejaviť humor), však aj vy asi so samtordom sa stále len nesmejete, keď sú ťažkosti/problémy horšie chvíle, ale viete sa spontánne zasmiať, keď sa niečo vtipné naskytne., že ste sa takí našli zasmiať, že si rozumiete. Však ani ja napokon, nie som celkom nevtipný, ako rád zasrandujem väčšinou, na vtipy skôr nejako bohatý bohužiaľ nie som, a aj keď našťastie sa mi viac darí nejaké úchyláčiny nevyťahovať pred babou, lebo sexuálne som viac upokojený ako kedysi, tak aj keď si píšem s babou barzakou, tak sa aj zasmejeme na nejakej vtipnej situácií alebo naživo. To už by nikto nemal úsmev z nás, a to nie, len teda neviem ako až presne sa to myslelo byť vtipný, či má byť ako studnica vtipov alebo tak normálne spontánne, že je niečo smiešne.
@olii@13 tak ako neviem si to až úplne takto s takou predstaviť, ktorá by žiadnu vtipnú situáciu neprejavila a nikdy by sa nezasmiala, lebo by som mal pocit, že chýba chémia, nie je tam niečo spontánne.
Každý má inú definíciu toho, čo to vlastne znamená. Jednoducho potrebujem človeka, s ktorým sme na rovnakej vlne. Keď každý hovorí inou rečou, tak to nepôjde. Ale nedokážem sa baviť s človekom, ktorý je vážny 100% času. Mám rada vážnosť, ale v medziach.
Jeblo by ma s takým človekom byť mám to nejak podobne ako @mayben spomínala, a možno je to aj prvá vec, čo ma na opačnom pohlaví najviac zaujme a získa si ma tým, keď ma vie chlap rozosmiať a úplne sa mi trafí do toho môjho štýlu, čo sa mi páči, tak sa dokážem aj vďaka tomu zamilovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Zrovna minule sme mali takú menšiu nezhodu, lebo on mi povedal niečo, čo myslel zo srandy a ja som to nepochopila a zobrala vážne. A on mne povedal, že ja nemám zmysel pre humor. Ja som mu povedala, že mám zmysel pre humor ale hento mi nepríde smiešne.. a že mne zas príde, že on niekedy nemá zmysel pre humor a že proste sa nezhodneme úplne na všetkom co je a co nie je smiešne.
Ale zas oboch nás bavia seriály ako The office, 2,5chlapa
Zrovna toto je vec, ktorá ma práve najviac priťahuje na ľuďoch