predstavit si viem kadeco.. skor ide o to, co by som tam smel/mohol mat a koho a tak..
je rozdiel byt sam bez nicoho na opustenom ostrove a pripadne tam mat aspon zakladne veci ci cosi naviac
Hej, no možno by som v tej Austrálií alebo Oceánií vedel skôr zbaliť babu ...lebo slovenky napriek tomu, že sú pekné, tak sú aj nedobytné a častokrát náročné
forum: "chcel by si byt astronaut?"
kerrang: "hej no, vo vesmire je malo inych muzov a zeny nemaju velmi na vyber, cize by sa mi tam mozno podarilo nejaku zbalit"
@kerrang poradim ti - chod do Finska. Tam vraj maju vela zien a malo muzov lebo sa krizili blizke rody medzi sebou. Tak skus tam, mozno budes mat stastie
@teal vysvetli kto je podľa teba chronický masturbátor? @milgamman a sú fínky pekné celkom, také podobné výzorom ako slovenky? ...a okrem toho, je tam skorá, dlhá zima a veľa snehu a to mne zas prekáža
@5 ja sa vlastne ani nečudujem ze nikoho nemáš keď sa správaš ako traged... By ma zaujímalo co by si robil kebyže si v takej Číne kde je nedostatok dievčat... A áno je to tvoja chyba a tvojim vlastným správaním odplasis každú a keď tu ešte vyplakavas tak sa ani nečuduj ze nikoho nemáš... Však stačí keď bude mať nejaká baba možno záujem ukázať ako sa správaš na nete a už bude utekať kade ľahšie od teba.. Sa spamataj konečne ty máš fakt riadne komplexy z dievčat sa daj konečne na to liečiť a netrol tu!
@milgamman to ti kto povedal?! ...máš zlé info, som práveže skôr na brunety a čiernovlásky než na blondínky ...možno máš o mne aj zlé info, že musí byť prsaňa a riťaňa a verím, že si si pod tým vzorom blondínok nepredstavovala práve Pamelu Anderson ...no a potom Vás tu všetkých pozvem na svadobnú hostinu, ak vôbec skorej nepadne birdz a ja sa aj dočkám a neskončím ako kostra v hrobe skôr
@clarise však mňa si aj tak nechcela, tak čo tu riešiš? ...a v tej v Číne by som robil to čo doteraz, však žijem ako v tej Číne a badám nedostatok dievčat aj tu, v tejto slovenskej Číne
@kerrang ja mam jednu finku ve friendoch na FB, ale je zrzka tak to ti asi bude vadit a este aj to ze ma velmi rada zimu a je tam uplne na severe, mozes tam ist hah
@kerrang taký čo sa nevie kontrolovať, správa sa ako zver, ponižuje sám seba aj ženy, ktorým sa nasilu snaží zapáčiť a tak sa tvári prehnane sladko, iba za účelom, aby sa na nich vybujačil.
@kerrang co??? nemam o tebe ziadne info co sa tyka tvojich preferencii okrem toho, ze si tu pravidelne robia srandu, ze chces skusenu pannu slovicko KED si na blondiny si zamen za AK. Tak som to myslela
Ale vsetko si zachranil tym pozvanim na svadobnu hostinu Je to mile, ďakujem(e)
@trevor1994 Nie, nevadí mi ani zrzka, vlastne vlasy sú aj najmenej na tom celom, a tiež aj ten jej sneh a jej koníčky ...mňa skôr trápi, že v mojom veku už ťažko nájdem aj voľnú a potom aj to všeobecne, že ak sa mi aj zapáči, tak stále ustavične mám nešťastie že je z ďaleka ...to je ustavičný problém a to prekliatie moje ...chcel by som mať z blízka, byť s ňou, venovať sa jej, ale je nemožné ju nájsť a ani neverím, že s odstupom času nájdem
@milgamman ale prd, skúsená panna ani neexistuje ...tak buď je panna alebo je skúsená, ale tak mne vôbec by nevadilo, keby bola na tom ako ja alebo zo začiatku trošku drievko ...tak ja ženy určite by som pozval, ja som k ním milý a džentlmen, akurát ani to sa dnes už "nenosí"
@kerrang tak asi pre nieco si tu srandu z teba robia... raz si pisal, ze chces pannu a potom ucitelku sexu, tak si rozmysli
hmm... akoby som to povedala, jedinu vec ti poradim, skus brat zeny viac ako ludi, ako kamaratky alebo ako kamarata nejakeho svojho zaujmaj sa o nich, bav sa s nimi normalne bez akychkolvek bocnych zaujmov a bud sam sebou. lebo ked beries vsetky mlade zeny ako potencialne partnerky tak to posobi skor odpudzujuco a zufalo ako milo a džetlemansky
@milgamman z tej učiteľky sexu si robím iba takú srandu viac-menej ...ale tiež to závisí aj od obdobia, pretože ja som náladový trošku a niekedy som hlavne zo žien sklamaný viac (podobne ako vy to máte s mužmi ) a niekedy by som každej žene zniesol aj modré z neba no a mám ich rád a ľúbim, a niekedy už úplne na nič keď sa cítim, tak už rozmýšľam a beriem kľúčiky od auta a chcem už ísť za tou spomínanou učiteľkou, že už to nemá cenu! ...vždy som sa ale vnútorne skrotil, pustil som si hudbu pre lepšiu náladu a nešiel som napokon ...a ja teda učiteľku sexu by som nechcel, príliš veľa partnerov mi prekáža a ja nechcem byť len jej ďalším v poradí, na to som trošku romanticky založený, keď som na ňu jedinú čakal a ja mám byť ďalším v poradí 0_0
@kerrang chapem... ale skus brat zeny tak individualne a osobnejsie, nie ako skupinu z ktorej si bud sklamany alebo im ides zniest modre z neba. Vsimaj si viac ludi, kazdy je individualita, jedinecny, neexistuju na zemi dvaja rovnaky ludia a tak je to aj so zenami, nehadz ich do jedneho vreca. Kazdy sme iny a verim, ze aj na teba niekde caka taka pre teba, len nebud zufaly, maj oci otvorene a neskatulkuj. Radsej sa ju snaz spoznat aka je naozaj. V beznom zivote, beznym rozhovorom...
Nevedel... ako tam všetko musia dovážať lietadlami, nákladnými loďami a proste... tam nič nezoženieš väčšinou. Alebo si na to čakáš pol roka keď kúpiš niečo aj v obyčajnom obchode. Navyše by mi prekážali a bál by som sa počasia ktoré tam vládne. Hurikány, silný vietor... Ale zase keď je pekne slnečno tak je tam nádherne pochopiteľne. ... ale pre nás to moc nie je, potrebuješ sa zaočkovať na niečo... rôzne exotické tvory najmä hmyz... Ale zase je to také lokálne... že tam keď už sa to tu zvrhlo zas... na takom ostrove by si Kerrang skôr vedel niekoho nájsť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
je rozdiel byt sam bez nicoho na opustenom ostrove a pripadne tam mat aspon zakladne veci ci cosi naviac
kerrang: "hej no, vo vesmire je malo inych muzov a zeny nemaju velmi na vyber, cize by sa mi tam mozno podarilo nejaku zbalit"
@milgamman a sú fínky pekné celkom, také podobné výzorom ako slovenky? ...a okrem toho, je tam skorá, dlhá zima a veľa snehu a to mne zas prekáža
@Kerrang ty choď do Severnej Kórei a zvrhni tamojší režim lebo keď toto vidím tak máš na to
Ale vsetko si zachranil tym pozvanim na svadobnu hostinu Je to mile, ďakujem(e)
hmm... akoby som to povedala, jedinu vec ti poradim, skus brat zeny viac ako ludi, ako kamaratky alebo ako kamarata nejakeho svojho zaujmaj sa o nich, bav sa s nimi normalne bez akychkolvek bocnych zaujmov a bud sam sebou. lebo ked beries vsetky mlade zeny ako potencialne partnerky tak to posobi skor odpudzujuco a zufalo ako milo a džetlemansky