tiez ako pisal funebrak nevyhladavam take zeny, ale keby oslepla pocas vztahu / manzelstva myslim, ze mojou povinnostou je pri nej ostat a pomahat jej. Asi by som par noci prereval ako sa poznam (ano pri takychto veciach makknem jak jarny sneh), ale o to by som mal motivaciu ukazovat FUCK vsetkym tym kukacom a pomahat jej. Kurva, vsak by som sklamal sam seba ak by sa tak nestalo!
@hajzelodkosti , človek nikdy nevie čo ho postretne. s tou ženou sa poznam niekolko mesiacov, a som na nu citovo naviazany, nieje mi vobec divne s nou chodit niekde do reštauracie, a viem ,citim to ,že som jej velkou oporou a ona pre mna vela znamena
mne sa na nej pači ak použije formulku ako je "no uvidime ako to bude" alebo "idem kuknuť čo davaju v telke" ked pridem k nej ,automaticky mi zažne svetlo aj ked pre nu to nieje vobec podstatne niečo take.
Neviem si to predstaviť pretože milujem prírodu, výlety, historické miesta a nevedela by som si predstaviť že ja by som sa nad niečím rozplývala a môj partner by to nevidel. Prišlo by mi to blbé.
ťažko posudit človeka,ktory vytvori diskusiu na taku temu,hlavne ak vyzorovo by som nepovedal že ma problem zaujat dievča, zaleži od vkusu, alebo či si z nas važne len vystrelil. asi sa tejto diskusii viac nemusim vyjadrovat
Pri tom jak vyzeram len s takym.Ale mohla by to byt radsej partnerka ako partner, pretoze napriek tomu ze som tolerantny zivot so slepym homosexualom by bol vela uz aj na mna.
@korg za toto ťa uznávam....držím palce nech vám to vydrží čo najdlhšie...
skutočne neviem či by som si vedel predstaviť že by som mal chodiť so slepým dievčaťom. Ak by teraz moja frajerka oslepla. Ostal by som pri nej staral sa o ňu ako by som len najlepšie vedel (čo by asi nestálo za veľa keďže sa koľko krát neviem ani o seba postarať)
No ak by som bol slobodný neviem či by som vyhľadával práve takýto vzťah.
I keď pri takej predstave. Taká žena musí mať určite svoje kúzlo.
A ďaľšia vec o tých ktorý nemajú niektorý zo zmyslov majú oveľa viac citu v tých zmysloch ktoré majú...
No a ináč fakt neviem. Tak by som to povedal, že ak by povedzme @kachie teraz oslepla, tak áno, určite. Ale nezvyknem sa zoznamovať so slepými ľuďmi, tak to už fakt neviem že či by som si s niekym takým začal, ale asi by som klamal sám seba, keby som povedal, že áno.
No ak by oslepol počas vzťahu asi by to bolo brutálne ťažké... ale kebyže sním neostanem a rozídem sa sním, asi by som si to nikdy neprestala vyčítať...
Ja by som si asi vedel predstaviť vzťah...len by som sa musel najprv naučiť postarať sám o seba, aby som sa mohol aj o ňu...ale dalo by sa to zvládnuť..
neviem ... to je ťažké, bo ja sa až príliš zaoberám sebou ... nie zlé formulovanie , ale proste chápem sa
jeden čas som takého chcela, keď som bola zakomplexovaná mojím vzhľadom, ale teraz , keď tak rozmýšľam , asi by som to nezvládla ... ja som taký typ, že keď sa niečo stane, neviem, čo robiť a mám stres, to by mu veľmi nepomohlo
ja by som stym nemal problem keby moja holka bola nevidiaca alebo nepocujuca ... mozno ze by som snou mal este lepsi vztah ako zo zdravym clovekom lebo zdravy ludia si casto nevazia to co maju a beru za absolutnu samozrejmost a to je zdravie
Sama som nepocujuce dievca, ale s nevidiacim clovekom by asi mi robilo problem,lebo ja nepocujem ale teda pocujem pomocou strojcek a on nevidi a by bolo same nedorozumenia. Ale inak s nepocujucim chlapcom tak ano. Ale teraz mam pocujuceho chlapa uz viac ako dve roky, klape nam to skvele
Aj ja si hľadám len také, nie že by som bol škaredý, ale vzrušujú ma slepecké psi. A partnerkám to príliš neprekáža, pretože čo oči nevidia, to srdce nebolí.
och bože! ľudia vy ste ale... tak pocuvajte. ja sam nevidim, vidim, ze mate dost uzky rozhľad, resp, ziaden o tychto ľudoch. vidiaci partner by nemal az taky veľky problem. kde by aj bol? v dnesnej dobe su nevidiaci ľudia pomerne sebestacny, vykonavaju pracu, zopar raz im ukazes trasu a pôjdu aj sami. je to len o tom, ze ľudia, ked im nic nechyba, su zdravi a maju vsetko, tak necitia potrebu vyhľadavat, zoznamovat sa s takymito ľudmi. ak uz sa stane, so zdvorilostou sa s nim troska porozprava, popise, potom sa odmlci, co znamena, ze sa ten clovek zľakol. poznam to.
tieto vase nazory su niekedy vtipne, udesne, no nestacim sa cudovat. esteze je to len v rovine predstav vsakze? ale vezmite si, ze su oveľa, oveľa, oveľa, oveľa horsie postihnutie, neznemat zrak. hm? co tak dat si môj blog a zamysliet sa? urcite vam nezaskodi:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
ale nechcel by som to v skutocnosti zazit.
Ako teraz vazne, malo by to dost nevyhod ale ak by sme sa lubili tak preco nie?
skutočne neviem či by som si vedel predstaviť že by som mal chodiť so slepým dievčaťom. Ak by teraz moja frajerka oslepla. Ostal by som pri nej staral sa o ňu ako by som len najlepšie vedel (čo by asi nestálo za veľa keďže sa koľko krát neviem ani o seba postarať)
No ak by som bol slobodný neviem či by som vyhľadával práve takýto vzťah.
I keď pri takej predstave. Taká žena musí mať určite svoje kúzlo.
A ďaľšia vec o tých ktorý nemajú niektorý zo zmyslov majú oveľa viac citu v tých zmysloch ktoré majú...
No a ináč fakt neviem. Tak by som to povedal, že ak by povedzme @kachie teraz oslepla, tak áno, určite. Ale nezvyknem sa zoznamovať so slepými ľuďmi, tak to už fakt neviem že či by som si s niekym takým začal, ale asi by som klamal sám seba, keby som povedal, že áno.
ale ak by som uz bola dospela a nedokazala by som nas oboch dostatocne financne zabezpecit tak asi ani nie..
ale ten invalidny dochodok je kludne mozne ze by nestacil pokryt jeho potreby a teda o to vacsi by som musela mat plat
jeden čas som takého chcela, keď som bola zakomplexovaná mojím vzhľadom, ale teraz , keď tak rozmýšľam , asi by som to nezvládla ... ja som taký typ, že keď sa niečo stane, neviem, čo robiť a mám stres, to by mu veľmi nepomohlo
@mielikki ty teľa
A ak by bola slepá od narodenia, navyše by sa pridala možná pochybnosť o prenose genetického defektu na deti.
tieto vase nazory su niekedy vtipne, udesne, no nestacim sa cudovat. esteze je to len v rovine predstav vsakze? ale vezmite si, ze su oveľa, oveľa, oveľa, oveľa horsie postihnutie, neznemat zrak. hm? co tak dat si môj blog a zamysliet sa? urcite vam nezaskodi:
michalbadin.blog.cz
prajem prijemne citanie.