@Kukuricka nemalo by sa to uživať kvoli tomu že telo si dovtedy vyraba vlasné obranne láty , tým vyvýja svoju obanischopnost , a ked si niekdo da paralen ibalgin (ked ho neboli hlava ) a ma teplotu 37,5 tak zabíja biele krvinky a tým ničí svoju obranischopnost
To je neico take iste ako ked v amerike doktori predpisuju an chrípku antibiotika
Inak niektore štúdia dokazujú , že sa dá teplota ucinne znížiť "ludovímy receptúrami" ... a tým človek posiluje svoju imunitu avšak ked to nepomaha treba siahnuť po tabletkách
Takisto netreba teplotu podcenovať ,treba sa snej vyležať a nebrániť sa výpisom na PN lebo v buducnosti mozu nastať komplikacie z nedoliečených chorob
@V3nty he prepač ja som si zle prečital otazku takto Anketa: Vedeli ste o tom že ak mate teplotu vyššiu ako 38,5 nemali by ste uživať žiadne tabletky na zniženie teploty? , ale inak ja tabletky na znižovanie teploty ani moc neuživam naposledy možno pred piatimi rokmi a až ked som mal 39
Nevedela som, ale ani to nerobim (neuzivam chemicke preparaty na znizenie teploty LEN TAK). Ak uz ma niekto donuti k pomoci tymi oblbovacmi mozgu /liekmi/, musi mi byt vazne hrozne zle..
Zvýšená teplota je prirodzenou obrannou reakciou organizmu pri zápalovom procese, ktorej úlohou je prispieť k liečeniu choroby ničením baktérií. To znamená, že je v podstate prospešná. Až pri vyšších teplotách nad 38,5 (horúčka) môže byť pre telo škodlivá, takže až vtedy je lepšie brať lieky na zníženie teploty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
pravdaže ak tato tema nieje FAKE
To je neico take iste ako ked v amerike doktori predpisuju an chrípku antibiotika
Takisto netreba teplotu podcenovať ,treba sa snej vyležať a nebrániť sa výpisom na PN lebo v buducnosti mozu nastať komplikacie z nedoliečených chorob