my sme to mali na strednej; funguje to tak, ze rodicia dostanu heslo, ucitelia zapisuju ziakom znamky do systemu a tak k nim maju rodicia na stranke skoly pristup. u nas to fungovalo tak, ze mama sa tam v zivote neprihlasila, znamky som si tam pozeral iba ja a vacsina profesorov na to aj tak dlabala.
My máme len tie, ale takmer nikto tam nič nepíše. Už chcem vidieť, ako by niekto na našej škole nosil so sebou nejakú blbú žiacku knižku, aby mu tam zapisovali profáci známky (aj to chcem vidieť, však nie sú schopní ani napísať to do klasáku a nechal si to ešte aj podpisovať od rodičov.
proste mas vlastny ucet, kde vidis svoje znamky a ucitelia tam zapisuju znamky, takze rodicia si mozu kazdy den kontrolovat znamky a nie iba kazdy stvrtrok alebo podobne
My máme, dajú ti meno, heslo a na tej stránke sa prihlásiš a máš tam riadky s predmetmi a stĺpce s mesiacmi, do ktorých ti zapisujú známky. Celkom sranda, nedáš heslo a máš pokoj xDD
je to na riť, len tým chcú ušetriť čas, ale mne neušetria nervy, keď sa musím k jednej 3ke alebo 4ke z matiky obhajovať, že tam mám ešte pár lepších známok, ktoré, ale zabudli pridať...
a mimochodom u nas to fungovalo asi tak, ze ucitelka povedala, aby si rodicia prisli pre heslo..
podotykam, ze to uz sme boli stvrtaci, cize 18-19 rocni "dospelaci".. polka rodicov si pre to nebola..a znamky tam stejne boli ..ucitelia to zanedbavali..
ale tak ono ako kazda nova vec, to chce iba cas aby si na to aj ti stari ucitelia zvykli
mame..ja normalnu mam len na ospravdlnenky....paci s ami to....davaju tam tak raz za mesiac znamky...musia(povinne od vrchnosti)..neiktori aj vzdy ked daku dostaneme
Elektronické žiacke knižky má už každá poriadna škola. Ja som počula tak, že všetky stredné školy už majú elektronické žiacke knižky a žiaci si už len nosia nejaký slovníček na ospravedlnenky.
unas to normalne funguje ale rodicia nato velmi nechodia a naco ved im je to koniec koncov jedno ja sa ucim pre seba nie pre inych ! inac to nieje az take zle nam to ukazuje priemr znamok aj s ich vazenim.. no celkom fajn ale ked dobre pamteatam tak ja som tam nikdy nebol mne netreba vediet ake mam znamky
my to máme, ale zatím som sa tam pozrela len 2x lebo šak učitelia tam aj tak nepíšu všetky známky a je to založené na tom princípe, že si naťukáš stránku školy a zadáš svoje heslo a máš a obsahuje to aj graf, ktorý je dosť divný
normálne.. na školskej stránke sa prihlási, zadá meno a heslo (ktoré bolo rovnaké ako rodné číslo, takže nakoľko som si dokázala pamätať rodné čísla, mohla som okukovať známky aj iným
a tam sa ti ukážu známky, vymeškané hodiny, dokonca aj známky z maturity
nas gympel to tak ma,asi pred dvoma rokmi to na nasej skole zaviedli,rodicia dostali na rodickach hesla a prihlasovacie mena.ale mama mi to heslo dala a ani raz sa tam nekukla a aj tak na profaci kaslali vacsinou.
Na základke (druhej) sme to mali, bližšie k tomu neviem nič, stratila som heslo v deň, keď som ho dostala..Ale za každý štvrťrok nám to vytlačili a poslali domov, pochopiteľne nikto to fotrovcom neukázal.
Na strednej papierový klasák ani nemáme a účty k elektronickému ešte neboli vytvorené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
proste mas vlastny ucet, kde vidis svoje znamky a ucitelia tam zapisuju znamky, takze rodicia si mozu kazdy den kontrolovat znamky a nie iba kazdy stvrtrok alebo podobne
podotykam, ze to uz sme boli stvrtaci, cize 18-19 rocni "dospelaci".. polka rodicov si pre to nebola..a znamky tam stejne boli ..ucitelia to zanedbavali..
ale tak ono ako kazda nova vec, to chce iba cas aby si na to aj ti stari ucitelia zvykli
známky sú tam po mesiaci až 2 týždňoch a často je to aj tak zle a ak si sami nezapisujeme známky na papier, tak aj tak nevieme, čo máme.
navyše to má informovať rodičov, lenže väčšina nevie pracovať s PC alebo to má u konečníka.
podľa mňa keď to už máme, tak nech sa tomu aj tí učitelia venujú, ale sú lemraví
a tam sa ti ukážu známky, vymeškané hodiny, dokonca aj známky z maturity
Na strednej papierový klasák ani nemáme a účty k elektronickému ešte neboli vytvorené.